2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor kérdezd meg nálad idősebb és nagyobb rinnyáldrukkereket (akik nem divatdrukkerek)FIGO 2 írta:Ronaldinho22 írta:Te miről beszélsz HÜLYEGYEREK? Inkább arról beszélj, hogy kinek van saját stadionja meg kinek nincs te gyík! Gondolom csak tudod azzal a marha nagy eszeddel, hogy a Barnabeát ti csak bérlitek!!!FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi. a madrid nemcsak jo csapat, de egy vilagszerte elismert markanev is. mindenki tudja mi az a real madrid. titeket meg egesz kinaban utallnak, mert emlekezzetek milyen botrany volt amikor legutobb koreaban jartatok (vagy japanban?)...a madridot eljenezve fogadjak, ti meg ott is gerjesztitek az indulatokat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az edzőközpontot béreljük mert az új ciudad deportiva még nincs teljesen kész...
Ronaldinho22 írta:Te miről beszélsz HÜJEGYEREK? Inkább arról beszélj, hogy kinek van saját stadionja meg kinek nincs te gyík! Gondolom csak tudod azzal a marha nagy eszeddel, hogy a Barnabeát ti csak bérlitek!!!FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi. a madrid nemcsak jo csapat, de egy vilagszerte elismert markanev is. mindenki tudja mi az a real madrid. titeket meg egesz kinaban utallnak, mert emlekezzetek milyen botrany volt amikor legutobb koreaban jartatok (vagy japanban?)...a madridot eljenezve fogadjak, ti meg ott is gerjesztitek az indulatokat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Küldjél képet magadról FINGO 2!!!!Ronaldinho22 írta:Te miről beszélsz HÜLYEGYEREK? Inkább arról beszélj, hogy kinek van saját stadionja meg kinek nincs te gyík! Gondolom csak tudod azzal a marha nagy eszeddel, hogy a Barnabeát ti csak bérlitek!!!FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi. a madrid nemcsak jo csapat, de egy vilagszerte elismert markanev is. mindenki tudja mi az a real madrid. titeket meg egesz kinaban utallnak, mert emlekezzetek milyen botrany volt amikor legutobb koreaban jartatok (vagy japanban?)...a madridot eljenezve fogadjak, ti meg ott is gerjesztitek az indulatokat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Te miről beszélsz HÜLYEGYEREK? Inkább arról beszélj, hogy kinek van saját stadionja meg kinek nincs te gyík! Gondolom csak tudod azzal a marha nagy eszeddel, hogy a Barnabeát ti csak bérlitek!!!FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi. a madrid nemcsak jo csapat, de egy vilagszerte elismert markanev is. mindenki tudja mi az a real madrid. titeket meg egesz kinaban utallnak, mert emlekezzetek milyen botrany volt amikor legutobb koreaban jartatok (vagy japanban?)...a madridot eljenezve fogadjak, ti meg ott is gerjesztitek az indulatokat.
Az azért volt mert a seggnyaló Beckham ott volt.Nem tudom nem figyelted akkoriban a médiát mert ott is azt mondták hogy perez azt mondta hogy reméli hogy több ember kint lesz a meccseken és areptéren mert ott van beckham.És csatlakozva boixoshoz azt mondom hogy nem véletlenül akarnak a zsebünkbe dugni nem tudom hány millát.szóval te is láthatod (mert felsoroltam azokat a dolgokat)hogy az előző hozzászólásban 3 helyen is elvágtad magad alatt a fát ami egyébként is már hajszálvékony mert nem ez az első alkalom hogy ilyen gyrekes érvaket hozol fel.FIGO 2 írta:FIGO 2 írta:mert emlekezzetek milyen botrany volt amikor legutobb koreaban jartatok (vagy japanban?)...a madridot eljenezve fogadjak, ti meg ott is gerjesztitek az indulatokat.
Tudod ez a baj nhogy a real madrid márkanév mert a játékosok isazt nézik csak hogy eg utazással vayg szerződéssel mennyit lehet kaszírozni és a focira már nem is gondolnak.Gondolj csak Ronaldora aki mokir kiestetek a BL-ből másnap már fülig érő mosollyal az arcán írt alá egy szerződést.Beckhamről már ne is beszéljünk mert ő egy mozgő reklámtábla.FIGO 2 írta:FIGO 2 írta:a madrid nemcsak jo csapat, de egy vilagszerte elismert markanev is. mindenki tudja mi az a real madrid.
Haggyad,én már elhiszem amit Boixos mondott bizti meg jött neki!Mihu írta:Mi?Ki beszél?A ti elnökötök mit csinál?Pontosan ugyan ezt mert nehogy azzal gyere nekem hogy perez posztra igazol?Na ne.FIGO 2 írta:FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi.
Mi?Ki beszél?A ti elnökötök mit csinál?Pontosan ugyan ezt mert nehogy azzal gyere nekem hogy perez posztra igazol?Na ne.FIGO 2 írta:FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi.
de mondtam. a barszalonna lehet iden bajnok, egy ÖRÖK VESZTES csapat.Maxi írta:Hmmm....!Tavaly tavasszal és Ősszel ilyet nem mondtál!FIGO 2 írta:mind1....a lenyeg ugyanaz amit mondtam. a barszalonna egy vesztes csapat, akik a nagy parharcokban osszefossak magukat (realmadrid, chelsea, bukarest, juve stb...). masodrangu csapat!Boixos írta:milyen öt hónapról beszélsz te szerencsétlen? nézd már meg a tavalyi végeredményt, úgyis te szoktál mindig a sportmúzeummal jönni! akkor 21 ponttal mentetek, mégis megszívtátok, ahogy kell! meg jössz itt ilyen ezeréves dolgokkal, mint a románok? öcsém, én általában csak röhögni szoktam a hülyeségeiden, de látom, erősen kezded elveszíteni a fonalat.
Hmmm....!Tavaly tavasszal és Ősszel ilyet nem mondtál!FIGO 2 írta:mind1....a lenyeg ugyanaz amit mondtam. a barszalonna egy vesztes csapat, akik a nagy parharcokban osszefossak magukat (realmadrid, chelsea, bukarest, juve stb...). masodrangu csapat!Boixos írta:milyen öt hónapról beszélsz te szerencsétlen? nézd már meg a tavalyi végeredményt, úgyis te szoktál mindig a sportmúzeummal jönni! akkor 21 ponttal mentetek, mégis megszívtátok, ahogy kell! meg jössz itt ilyen ezeréves dolgokkal, mint a románok? öcsém, én általában csak röhögni szoktam a hülyeségeiden, de látom, erősen kezded elveszíteni a fonalat.