Barça - Real, Real - Barça!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2005.04.06. 21:43:10

barcafan írta:...én nagyon tisztelem Rault, csak nem a hozzá illő csapatban van. nem egy beképzelt majom, sőt...
rault pl. én is tisztelem. az a csávó azért tett már le vmit az asztalra, és az ellenfelekről sem úgy beszél, mint egy darab szarról. nem úgy, mint pl. az a kis takony, falrahugyozó guti.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Saviola
Júdás 2, az áruló

2005.04.06. 21:22:34

Bodi írta:
Enrique írta:A sztár sportot már nem is veszem. Undorító 1 újság!! :evil:
Főleg az ilyenek miatt.
De ez azért már mindenen túltesz.Főleg ez a 11-es mizéria,szerintük egész évben csak kamu 11-eseket kaptunk......
Fogalmazok már nekik egy szép kis emailt. :twisted:
Én még azért veszem az újságot,mert vannak benne jó dolgok is.Akinek megvan ajánlom figyelmébe az első oldalon lévő cikket Annusról meg Fazekasról.Az nagyon kész.:D
Jajj az nekem megrendelésen van.amikor ezt olvastam beb*sztam a sarokba.Ekkora kamut hogy lehet írni,hogy kivételesen jogos.Meg nem kellett volna 5 percet hosszabítani.Ennyi erővel beszélgethetnénk Helguera góljáról,meg a Betis második góljáról is.Nc. Persze,aki ezt írta annak nincs ott a képe,mint a másik oldalon..
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.04.06. 21:16:13

tuti...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Bodi
Director del Fútbol

2005.04.06. 21:08:03

Mr. Master írta:Egyik realos haverom meg minden nap megjelenéskor ott áll az újságosnál.... Mostmár értem, miért!
Testvérlélek a szerkesztőkkel.:)
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.04.06. 20:56:02

barcafan írta:én eddig életem során csak egy képes sportot vettem. kb 3-4 hete a címlap miatt. MI LESZ VELED REAL??? -és a képen zidane kézbe temetett arccal bőg :D :D :D
Nekem tavalyról van egy iszonyat jó real margitos cikkem az egyik FHM-ből. Eszméletlen király dolgokat írnak róla. Olyan tipikus sírvahröhögős, kárörvendős (-szerinted?).

Bodi
Director del Fútbol

2005.04.06. 20:55:09

Enrique írta:A sztár sportot már nem is veszem. Undorító 1 újság!! :evil:
Főleg az ilyenek miatt.
De ez azért már mindenen túltesz.Főleg ez a 11-es mizéria,szerintük egész évben csak kamu 11-eseket kaptunk......
Fogalmazok már nekik egy szép kis emailt. :twisted:
Én még azért veszem az újságot,mert vannak benne jó dolgok is.Akinek megvan ajánlom figyelmébe az első oldalon lévő cikket Annusról meg Fazekasról.Az nagyon kész.:D
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.04.06. 20:52:19

Egyik realos haverom meg minden nap megjelenéskor ott áll az újságosnál.... Mostmár értem, miért!

Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.06. 20:49:24

A sztár sportot már nem is veszem. Undorító 1 újság!! :evil:
Főleg az ilyenek miatt.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.04.06. 20:45:38

azóta elfogytak a madridiak, csak ez ilyen kitartó:)
Bodi
Director del Fútbol

2005.04.06. 20:45:10

Miért van az,hogy az egész világ Real drukker?Persze tök egyértlelmű,hogy ha a bírok nem segítenének minket,akkor kiesnénk a bajnokságból,nem is tagadom....
Ősszel is a bíró verte meg a Realt 3-0-ra.
Bezzeg a margitot soha nem segítik a bírok,mindenki ellenük fúj,ilyen igazságtalan világban élünk.
Nem elég,hogy a Sztár Sportban végig azt olvastam,hogy mennyi csalt a bíró a javunkra,még a többi cikkben is ez van?
Nemtom olvastátok-e a Sztár Sportot,nem igazán érdemes.Idézek.
"Rivas a 16-oson belüllerántotta Decot,11-es(kivételesen jogos)."
A Betis volt a jobbik csapat,csak a játékvezető ezt másként akarta.
Bellettire épphogy csak ráfújt a védő!(Lehet,hogy nem volt egyértelmű 11-es,de ez azért túlzás!)
A nézők döbbenten konstatálták,hogy marad izgalom az utolsó fordulókra.De hogy kevesebb maradjon,arról a bíró gondoskodott!
"Mellesleg a bírónak nem volt semmi oka arra,hogy hosszabbítson 5 percet!
A játékvezető 2 pontot elrabolt a Betistől!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.06. 20:44:23

No comment.... LOL :lol: LOL

Hasonló "sikerre" számítok! 8)
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.04.06. 20:41:47

a kedvencem:

FIGO 10
Vendég

HozzászólásElküldve: 2004.10.12. 15:21:32 Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
MI NYERJÜK AZ EL CLASSICO-T!MIND2X!
A CACA NOU-BAN 2-1RE DIADALMASKODUNK, A BERNABEUBAN MEG LEKOPÍROZVA 95ÖT 5-0RA! Exclamation Twisted Evil

nagysírás lesz itt én már előre látom, minősíthetetlen hangbemben sértegetitek a Madrid-ot ,ezért ha NYERÜNK márpedig NYERÜNK ellenetek elözönjük az oldalt és lesz nemulass!!! Laughing Laughing Twisted Evil
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.04.06. 20:40:20

Enrique írta:
FIGO 2 írta:sztem a clasico után erős unszimptiát fogtok raúl iránt érezni. kettőt vág, a barca meg mehet haza!
Megjegyezzük ezt a h.sz.-t.
Vasárnap 9 körül kielemezzük. :lol:

Jó eredmény fog születni belőle. Jóslásból egyes! :lol:
dézsávűű
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.06. 20:39:31

FIGO 2 írta:sztem a clasico után erős unszimptiát fogtok raúl iránt érezni. kettőt vág, a barca meg mehet haza!
Megjegyezzük ezt a h.sz.-t.
Vasárnap 9 körül kielemezzük. :lol:

Jó eredmény fog születni belőle. Jóslásból egyes! :lol:
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.04.06. 20:39:26

Már megin itt vagy?

FIGO 2
Jugador del Barça

2005.04.06. 20:36:37

sztem a clasico után erős unszimptiát fogtok raúl iránt érezni. kettőt vág, a barca meg mehet haza!
Barcaforever
Director del Fútbol

2005.04.06. 20:32:59

Rapika írta:Sztem jó arc ez a raul!
Füleg azóta ilyen szimpi,amióta csak minden 8. meccsén talál be... 8)
Igaz, a kedvenc játékosunk. :lol:
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2005.04.06. 20:29:53

Az az igazság,hogy én félek ettől a meccstől :roll: :oops:

Remélem nyerünk,de ha nem az hatalmas gond,mert akkor már csak 6 pont a különbség és nekünk vissza van még a Valencia,a Villareal stb..Remélem meg lesz.Képesek vagyunk rá!Forca Barca!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.04.06. 20:22:30

8 meccs....erős jóindulattal :)
Rapika
Entrenador del Barça

2005.04.06. 20:19:46

Sztem jó arc ez a raul!
Füleg azóta ilyen szimpi,amióta csak minden 8. meccsén talál be... 8)
Kép
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2005.04.06. 20:16:08

Gondolom Samuel helyett R.Bravo fog jáccani. :lol: :lol: :lol: Szeretem azt a [auto_cenzúra]. 8) Guti meg úgy se kezdő már.Igaz? :roll:
Kép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.04.06. 20:05:22

Bocsanat a nagy idezetert....
Kedves Figo2 a kedves raulotok is azt mondta hogy kuzdunk a masodik helyert ugyhogy kussolj be :!:
Tiziano Crudeli fan :!:
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.04.06. 20:02:44

en is neztem a madridistat, hat raul nal nagyobb alak nincs a madridban,nehogy azt higgyetek hogy en most raul fanclubbot nyitok de ezt olvassatok el:

- Pályára lép vasárnap, a Barcelona elleni mérkõzésen?
- Sokkal jobban érzem magam. Múlt hét szombaton és vasárnap kisebb sérülésekkel bajlódtam, ezért egyértelmû volt, hogy – ha lehet – nem játszom az Albacete ellen, nem akartam kockáztatni a késõbbi szereplésem. Szerdáig könnyített edzéseken veszek részt, majd ahogy elmúlnak a korábbi kellemetlenségek, csütörtöktõl keményebben fogok dolgozni és együttmûködni a csapattal. Mindannyian optimisták vagyunk és minden tõlünk telhetõt meg fogunk tenni. Ha minden rendben megy, vasárnap már jó állapotban leszek ahhoz, hogy játsszak. Múlt hét szerdán is így éreztem, majd péntekre visszaestem. Most, ez után a négy nap pihenõ után bízom teljes felépülésemben.

- Ivan Helguera azt nyilatkozta, hogy a Barcelona elleni összecsapás felér a Bajnokok Ligája döntõjével.
- Számunkra minden mérkõzés – amellett, hogy játék – egy döntõ is. A csapatnak volt egy célja, ezt folyamatosan szem elõtt tartjuk. Ez most a Barcelona, magas szintû csapat, több lehetõséggel. Mint mondtam, boldoggá akarjuk tenni a rajongóinkat, a Bajnokságot pedig izgalmasabbá. Számítunk a gyõzelmünkre a vasárnapi mérkõzésen, hisz ez egy fontos lépés lenne az elsõ számú célunk felé, ami a második hely megszerzése. Ezek után hét találkozó áll majd elõttünk, ahol csökkenteni tudjuk a különbséget, de ne feledjük, bármi történhet vasárnap. A Barcelonának akkor is sok lehetõsége van, ha esetleg veszítenek hétvégén.

- Mit tudna mondani Pino Zamorano bírói teljesítményérõl a Camp Nou-ban?
- Élvezetes meccs volt sok góllal, ahol a Betis érdemelte volna a gyõzelmet, õk voltak a legjobbak. De ebben a játékban rengeteg körülményt kell figyelembe venni, és mindenki hibázhat, a végén azonban csak az eredmény számít. Én sosem beszélek a bírói teljesítményekrõl. Lehet, hogy hozott rossz döntéseket, de voltak játékosok, akik kihagytak helyzeteket, ez a játék része és logikus, hogy a Betis játékosai csalódottak voltak az egy ponttal.

- Michael Owen remek játékos, ezek után nem gondolja, hogy Luxemburgo edzõnek alap játékossá kéne emelnie?
- Ez a kérdés az edzõnek szól. Jól ismerjük Michael-t, nagyon jó játékos és góllövõ, képes megbillenteni a játék egyensúlyát. Kimondottan fontos tagja a Real Madridnak. Csak remélni tudom, hogy Owen, Ronaldo és én még sok gólt fogunk rúgni.

- Ha nyernek is a Barcelona ellen, a bajnoki cím még mindig messze lesz.
- Több lehetõségünk lenne, de már nem rajtunk múlna. Ez egy kihívás, fontos és komplikált dolog. Tíz mérkõzést megnyerni egy olyan feladat, ami sok erõfeszítést igényel, de mi lépésrõl lépésre haladunk. Bent akarunk maradni a küzdelemben.

- Amennyiben veszítenek vasárnap, az biztos búcsút jelentene a bajnoki címtõl.
- Nagyon nehéz lenne feljutni a csúcsra, szinte lehetetlen. De egészen addig, amíg matematikai esélyünk van, küzdeni fogunk.

- A listavezetõ érkezik, Puyol és Deco szereplése kétséges, jelezve a lehetséges eredményt.
- Puyol pályára fog lépni. Deco nagyon fontos játékos, de vannak társai, akik be tudják tölteni a helyét. Kár, hogy nem játszik, mindig is szerettem a legjobbakkal szemben állni, Õ ezek közé tartozik.

- Vannak jelei a bosszúnak a korábbi idegenbeli játék után, ahol a Barcelona volt a jobb?
- Azon a találkozón az elsõ harminc perc semmire sem engedett következtetni. Kiegyenlített küzdelem volt az elsõ gólig, ám ezután egyáltalán nem kezdeményeztünk. Remélem, hogy vasárnap mi diktáljuk a tempót, hisz ebben a játékban bármilyen helyzet megváltoztathatja az eredményt. Nagyon nagy várakozás elõzi meg a mérkõzést, minden jegy elkelt, boldoggá tehetjük a csapat szurkolóit.

- Úgy fest, Eto’o nagyon el szeretné verni a csapatot, jobban szeretné, ha nem játszana vasárnap?
- Senkit sem vennék ki a Barcelonából. Õ egy profi játékos, az áldozatkészségével és a munkájával védi a csapata becsületét.

- Hogy érezte magát az elmúlt hetekben, amikor mind a Real Madrid csapatában, mind a spanyol nemzeti válogatottban vita tárgyát képezte?
- Nyugodtan. A futball világában rengeteg stádium van és mindet meg kell élni. Kívülrõl nézve ez egy kellemetlen téma, de amikor dolgozom, érzem a szeretetet, a csodálatot és a tiszteletet a Real Madrid és a nemzeti csapat tagjaitól egyaránt. Tovább kell dolgoznom és elfogadnom az esetleges vitákat.

- Elõfordulhat, hogy vasárnap a gyõzelmi kényszert teherként fogja érzékelni a csapat?
- Megpróbáljuk ezt elkerülni. Az összes reményünk benne lesz a játékunkban és azon fogunk dolgozni, hogy jobbak legyünk a Barcelonánál. Veszélyes rivális áll majd velünk szemben, különösen, ha jobban birtokolják a labdát. Amennyiben a kezünkben tartjuk a játékot, több lehetõségünk lesz, ellenkezõ esetben azonban fájó dolgok várhatnak ránk.

- Mit gondol a vádakról, miszerint a Barcelona elsõsorban a bíróknak kell, hogy köszönetet mondjon?
- Nem hiszem, hogy így van. Õk az elsõk, mert õk jobbak és következetesebbek voltak. A bírók mindig is követtek el hibákat, ahogy mi is és ez mindig így lesz. Ezek a futballhoz tartoznak, a bíró mindössze a szemére hagyatkozhat, még akkor is, ha TV-n követve nem értünk egyet. Ezzel együtt kell élned, ugyan néha nem azt kapod, ami megérdemelnél és ez dühítõ.

- Beszélt Morientes-szel, hogy tanácsokat adjon neki a Juventus elleni összecsapásukra?
- A Liverpoolnak remek edzõje van, aki többet tud, mint én. Sajnálatos, hogy Morientes nem játszhat a Juventus ellen, de biztos vagyok benne, hogy a padról tud majd segíteni a társainak.

- De van, aki szokatlanul érzi magát, ahelyett, hogy élvezné a Bajnokok Ligáját.
- Ezek voltak a hetek, amikor mi ott voltunk. Ma este leülünk és élvezzük, mert most több játékot kell játszani. Nagyon erõsek a csapatok és talán a legerõsebb lesz a kívülálló, az Olympique Lyon. Mindannyiuknak meg lesznek a lehetõségeik.
Tiziano Crudeli fan :!:
Lezárt