Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert hanem... Akkor fel kell kötni Valdésnek az alsónemütCharlie írta:Kezdek én is izgulni,baromi kemény meccs lex,gólt kell lőnni!Mr. Master írta:Kezdem már megint rosszul érezni magam...
Marquez! Szeretlek! Épülj fel! Kemény legény vagy te!
C.
Én legszívesebben az 1-1-re fogadnék. Szretném, ha be is jönne! Húú, mit kapnának a divat-cselszkisek a suliban!Barcaforever írta:Ezen a meccsen csak a 0-0ra ne fogadjatok.
Igen!Állítólag.Zsolti írta:Kedden élőben adják a meccsünket?
Hát ember mi van veled?Azért egy ilyen sérülést egy reálosnak se kívánok,főleg nem 1 ilyen jó kis védőnek mint Bridge!Szegény... Úgy sajnálom...![]()
![]()
Szegény... Úgy sajnálom...Charlie írta:Bridge 10hónapig pihen állítólag!![]()
C.
AmenFIGO 2 írta:1-1 lesz a meccs.
Elvagytok úgy látom.Mr. Master írta:Pedig ezekről az álmaimról (Britney/L.Lo) nem beszéltem senkinek, mégse történt meg...LG írta:Akkor azért nem ****tam még meg sem Jenifer Lopezt, se Britneyt.Xavi írta: Állítólag, ha elmondod mit álmodtál, akkor nem fog teljesülni...![]()
![]()
De fel a fejjel! Ami késik nem múlik, fő az optimizmus, a lepényhal meg utolára.
Pedig ezekről az álmaimról (Britney/L.Lo) nem beszéltem senkinek, mégse történt meg...LG írta:Akkor azért nem ****tam még meg sem Jenifer Lopezt, se Britneyt.Xavi írta:Állítólag, ha elmondod mit álmodtál, akkor nem fog teljesülni...Mr.Master írta:Egyik nap azt álmodtam hogy kettő nullra kikapunk...
Eddig egy álmom se jött be, reméljük ez se fog!!!![]()