Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Következő meccsen remélem játszik majd, és akkor újdonsült bajnokcsapatban játszik először 7 hónap utánVito írta:még csak a tribünön voltRapika írta:A Valencica ellen még nem játszott,igaz?
Áááá!! Ilyet hogy lehet mondani??mrmonster írta:Cocu? Ezen a szinten nála szürkébb játékost keresve sem találunk a Barça történetében - szerintem.
Sylvinho-t én is elküldeném. A szezonban Belletti, Ronaldinho volt brazil, aki kezdő is volt (ha Deco-t portugálnak vesszük). Edmilson, Motta ugye sérült volt, Sylvinho meg pár perceket kapott főképp.Zsolti írta:Silvinhora gondoltam konkrétan.de most komolyan.Brazil csapat vagyunk,vagy mi van?nem kéne idecsődíteni a fél brazil válogatottat.
A véleménynyilvánítás - szabad. Tanácsokat meg ne nekem osztogass, mert nincs rá szükségem, nem érzem, hogy olyat "tettem" volna, amivel "kiérdemelném" a tanácsaidat.Mr. Master írta:Te most aynas nyomdokaiba kívánsz lépni? Nem tanácsolom!
miért ne?! a világ legjobb csapatában miért ne játszhatnának többen is a világ legjobb válogatottjából?Zsolti írta:Silvinhora gondoltam konkrétan.de most komolyan.Brazil csapat vagyunk,vagy mi van?nem kéne idecsődíteni a fél brazil válogatottat.mrmonster írta:Így van, Belletti helyett Damia, Deco helyett Gerard, Ronaldinnyu helyett Sergio Garcia mindjárt jobb!Zsolti írta:ha annyira szereted a brazilokat akkor legyél flamengo drukker.ígyis sok a brazil a csapatban.
Csak nem a csapatnak...
Silvinhora gondoltam konkrétan.de most komolyan.Brazil csapat vagyunk,vagy mi van?nem kéne idecsődíteni a fél brazil válogatottat.mrmonster írta:Így van, Belletti helyett Damia, Deco helyett Gerard, Ronaldinnyu helyett Sergio Garcia mindjárt jobb!Zsolti írta:ha annyira szereted a brazilokat akkor legyél flamengo drukker.ígyis sok a brazil a csapatban.
Csak nem a csapatnak...