HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.05. 23:50:23

daffy írta:detto bánkira járok. van órám a kandón is és félek este hazajönni onnan(lehet,hogy szégyen 21évesen félni,de okom van rá)
Én ráadásul a kukacban lakom, szintén nyócker. Többször volt már, hogy nem épp szívderítő arcokkal találkozunk. Persze ha többen megyünk annyira nem gáz, de ha egyedül megyek, azért nézegetem rendesen hogy kit kéne nagy ívben elkerülni.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
daffy
Madridista

2011.02.05. 23:45:57

torrentkiller írta:
daffy írta: élhetőbb vidék. az autópálya viszont akkor elég sok. no sebaj,cserélnék velük.
Ebben viszont igazad van. Sétálgattunk Párizsban, és nem csak a belvárosban voltunk. Nem igen látsz annyi 'nemidénnyáronbarnultat' mint itthon pl a nyolcadik kerületben a sulimnál (Bánki). Meg valahogy tisztább az egész város, annyi hajléktalan sincs (persze vannak, de közel sem annyian mint itthon az aluljárókban. )
detto bánkira járok. van órám a kandón is és félek este hazajönni onnan(lehet,hogy szégyen 21évesen félni,de okom van rá)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.05. 23:43:42

daffy írta: élhetőbb vidék. az autópálya viszont akkor elég sok. no sebaj,cserélnék velük.
Ebben viszont igazad van. Sétálgattunk Párizsban, és nem csak a belvárosban voltunk. Nem igen látsz annyi 'nemidénnyáronbarnultat' mint itthon pl a nyolcadik kerületben a sulimnál (Bánki). Meg valahogy tisztább az egész város, annyi hajléktalan sincs (persze vannak, de közel sem annyian mint itthon az aluljárókban. )
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
daffy
Madridista

2011.02.05. 23:36:10

torrentkiller írta: Én most csak az anyagi részét néztem.
Mi autóval mentünk Franciaországba, az osztrák, német, meg francia autópályákon át. Szakadt a hó, itthon 1 sávban is alig lehetett közlekedni, de amint átértünk a határon egyből tiszta lett minden. Az ilyen dolgokban viszont tényleg előttünk járnak sokkal.

Jah és még 1 dolog: itthon megveszed kb 3-4 ezer forintért a 10 napos autópálya matricát, de a franciáknál meg fizetőkapus rendszer van. Csak az autópályára 3 nap alatt kb 350 eurót költöttünk. Ez viszont kva sok.
élhetőbb vidék. az autópálya viszont akkor elég sok. no sebaj,cserélnék velük.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.05. 23:34:46

daffy írta:sokkal könnyebb a dolga,a politizálás részét kihagyom,de maradjunk annyiban,hogy van látszata a befizetett pénznek stb. az anyósom ausztriában dolgozik és rendszeresen kijár vásárolni is,mert SOKKAL olcsóbb. télen,mikor térdig ér a hó,átmész a határon és meglepő mód csont szárazak az utak,itt meg meg sem próbálják lepucolni. más na..
Én most csak az anyagi részét néztem.
Mi autóval mentünk Franciaországba, az osztrák, német, meg francia autópályákon át. Szakadt a hó, itthon 1 sávban is alig lehetett közlekedni, de amint átértünk a határon egyből tiszta lett minden. Az ilyen dolgokban viszont tényleg előttünk járnak sokkal.

Jah és még 1 dolog: itthon megveszed kb 3-4 ezer forintért a 10 napos autópálya matricát, de a franciáknál meg fizetőkapus rendszer van. Csak az autópályára 3 nap alatt kb 350 eurót költöttünk. Ez viszont kva sok.
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2011.02.05. 23:32:05

Victor_Valdes írta:
Úgy érzem Tim túlzásba vitte a borozást. :mrgreen:
Hidd el ez lehetetlen :lol:
De a kedvedért bevetem a nehéztüzérséget:
Kép

Gyerünk,ne habozz,érintsd meg a monitort!! Érezd a pozitív energiákat!
A fény fia segít neked hogy életed kedvező fordulatot vegyen!
Kép
daffy
Madridista

2011.02.05. 23:28:21

torrentkiller írta:
daffy írta:akkor én is belekötnék :D
nem a mi fizetésünkhöz viszonyítva írtam az olcsó árakat :)
Értem, de én azt akartam mondani, hogy észrevételem szerint, egy ott minimálbérből élő emberkének nincs sokkal könnyebb helyzete, mint egy itthoni minimálbéresnek.
Persze ha jól fizető állása van akkor már más a szitu :)
sokkal könnyebb a dolga,a politizálás részét kihagyom,de maradjunk annyiban,hogy van látszata a befizetett pénznek stb. az anyósom ausztriában dolgozik és rendszeresen kijár vásárolni is,mert SOKKAL olcsóbb. télen,mikor térdig ér a hó,átmész a határon és meglepő mód csont szárazak az utak,itt meg meg sem próbálják lepucolni. más na..
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.05. 23:25:15

daffy írta:akkor én is belekötnék :D
Értem, de én azt akartam mondani, hogy észrevételem szerint, egy ott minimálbérből élő emberkének nincs sokkal könnyebb helyzete, mint egy itthoni minimálbéresnek.
Persze ha jól fizető állása van akkor már más a szitu :)
Kép
daffy
Madridista

2011.02.05. 23:21:18

torrentkiller írta: Ebbe egy kicsit belekötnék ha nem haragszol. :)
A múlt héten 5 napot volt szerencsém Franciaországban eltölteni. (Párizs és Strasbourg) Ott azért igencsak voltak árak. Egy közepes drágaságú helyen 4 sört ittunk, 32 euróba került. (nem a legleprább hely, de nem is túl puccos)
Körbenéztünk a városban, egy sima póló 100 meg 150 euro. (nem is valami hiper-szuper márkás)
Igaz, hogy a minimálbér is 1000 euro felett van, de ezek az árak rohadtul kiakasztottak.
Jah még valami: Unokatesóm 300€-t fizet havonta a koleszért, pedig csak egy kis lyuk. Itthon a kukac kerül 18000HUF-ba és az már nem számít olcsónak.
Igaz, valami zsíros állást ha megcsíp az ember el lehet tengődni, de azért nem egyszerű.
Szerk: arról nem is beszélve, hogy itthon is sírnak, hogy milyen drága a benzin, pedig kint átlagban 1,6€ egy liter.
akkor én is belekötnék :D
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.05. 23:14:04

daffy írta:legálisan nehéz a dolog :D
18éves korodig ugyebár tanköteles vagy,onnan rajtad múlik,hogy milyen gyorsan lesz pénzed. itthon 1 esélyed van a meggazdagodásra,menj politikusnak. külföldön könnyebb,mert a megélhetéshez viszonyítva rendkívül magasak a bérek(kivéve ha keletre indulsz :) )
Ebbe egy kicsit belekötnék ha nem haragszol. :)
A múlt héten 5 napot volt szerencsém Franciaországban eltölteni. (Párizs és Strasbourg) Ott azért igencsak voltak árak. Egy közepes drágaságú helyen 4 sört ittunk, 32 euróba került. (nem a legleprább hely, de nem is túl puccos)
Körbenéztünk a városban, egy sima póló 100 meg 150 euro. (nem is valami hiper-szuper márkás)
Igaz, hogy a minimálbér is 1000 euro felett van, de ezek az árak rohadtul kiakasztottak.
Jah még valami: Unokatesóm 300€-t fizet havonta a koleszért, pedig csak egy kis lyuk. Itthon a kukac kerül 18000HUF-ba és az már nem számít olcsónak.
Igaz, valami zsíros állást ha megcsíp az ember el lehet tengődni, de azért nem egyszerű.
Szerk: arról nem is beszélve, hogy itthon is sírnak, hogy milyen drága a benzin, pedig kint átlagban 1,6€ egy liter.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.05. 23:10:55

bence-barca írta:
Tim írta: Ööö..Próbáltam egyfajta pozitív energiát sugározni,mint Gyurcsók úr a híres távgyógyító 8)
:lol: :lol: :lol:
Ez most honnan jutott eszedbe?
Úgy érzem Tim túlzásba vitte a borozást. :mrgreen:

Nem akarok én semmit, nincsenek olyan ambícióim, hogy milliomos legyek, csak egy szürke ember szeretnék lenni. Még, ha ez szánalmas, akkor is. :wink:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.02.05. 23:08:01

Tim írta: Ööö..Próbáltam egyfajta pozitív energiát sugározni,mint Gyurcsók úr a híres távgyógyító 8)
:lol: :lol: :lol:
Ez most honnan jutott eszedbe?
Tim
Mezei fórumozó

2011.02.05. 23:06:20

sjd írta:
Tim írta: Később ha már milliomos leszel,meglátod milyen jókat fogsz ezen mosolyogni ha eszedbe jut :lol:
Enyhén hézagosnak érzem a logikát, de amúgy igaz
(kicsit a "ha ez bemegy, akkor gól" szállóigére emlékeztet) :D
Ööö..Próbáltam egyfajta pozitív energiát sugározni,mint Gyurcsók úr a híres távgyógyító 8) És miért is ne lehetne egy ilyen szépreményű fiatalemberből akár a következő Bill Gates magyar kiadása? Minden feltétel adott hozzá..
Kép
daffy
Madridista

2011.02.05. 23:05:27

Victor_Valdes írta: 16 leszek, és közgazdasági szakon tanulok. :D Momentán, most van szükségem pénzre, nem 10 év múlva. :D
legálisan nehéz a dolog :D
18éves korodig ugyebár tanköteles vagy,onnan rajtad múlik,hogy milyen gyorsan lesz pénzed. itthon 1 esélyed van a meggazdagodásra,menj politikusnak. külföldön könnyebb,mert a megélhetéshez viszonyítva rendkívül magasak a bérek(kivéve ha keletre indulsz :) )
sjd
Llegenda del Barça

2011.02.05. 22:59:20

Tim írta: Később ha már milliomos leszel,meglátod milyen jókat fogsz ezen mosolyogni ha eszedbe jut :lol:
Enyhén hézagosnak érzem a logikát, de amúgy igaz
(kicsit a "ha ez bemegy, akkor gól" szállóigére emlékeztet) :D
Tim
Mezei fórumozó

2011.02.05. 22:57:21

Victor_Valdes írta:Úgy látszik csak én járok ide panaszkodni. :D

Miért vagyok ilyen csóró? :evil: :roll:

Kép

Később ha már milliomos leszel,meglátod milyen jókat fogsz ezen mosolyogni ha eszedbe jut :lol:
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.05. 22:56:13

daffy írta:
Victor_Valdes írta: Ez nem vigasztal, de legalább megnevettettet. :D
hány éves vagy és mit tanulsz? (megnézzük,hogy van-e jövő :D )
16 leszek, és közgazdasági szakon tanulok. :D Momentán, most van szükségem pénzre, nem 10 év múlva. :D
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
daffy
Madridista

2011.02.05. 22:45:52

Victor_Valdes írta: Ez nem vigasztal, de legalább megnevettettet. :D
hány éves vagy és mit tanulsz? (megnézzük,hogy van-e jövő :D )
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.05. 22:44:47

miihii írta:
Victor_Valdes írta: Miért vagyok ilyen csóró? :evil: :roll:
Üdvözöljük Magyarországon :mrgreen:
Ez nem vigasztal, de legalább megnevettettet. :D
miihii
KHAL

2011.02.05. 22:42:28

Victor_Valdes írta: Miért vagyok ilyen csóró? :evil: :roll:
Üdvözöljük Magyarországon :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.05. 22:39:16

Úgy látszik csak én járok ide panaszkodni. :D

Miért vagyok ilyen csóró? :evil: :roll:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.02. 23:52:09

daffy írta:
Victor_Valdes írta: Én ki tartanék...de hosszú nagyon, ha érdekel privibe felvázolom. :)
lökjed :D
Elküldtem, bocsi, hogy ezzel offolok, csak kíváncsi vagyok a véleményére, és kezdek fáradt lenni, hogy órákig várjak rá. :D
daffy
Madridista

2011.02.02. 23:24:08

Victor_Valdes írta: Én ki tartanék...de hosszú nagyon, ha érdekel privibe felvázolom. :)
lökjed :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.02. 23:21:18

daffy írta:
Victor_Valdes írta:Nők. :oops:

Lassan kezd sok lenni. :lol:
tarts ki,nem szabad váltani :) :wink:
inkább nők,mint férfiak. egyébként mi történt?
Én ki tartanék...de hosszú nagyon, ha érdekel privibe felvázolom. :)
daffy
Madridista

2011.02.02. 23:17:04

Victor_Valdes írta:Nők. :oops:

Lassan kezd sok lenni. :lol:
tarts ki,nem szabad váltani :) :wink:
inkább nők,mint férfiak. egyébként mi történt?
Lezárt