Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt alá kell rendelnije a játékát másoknak.... Megteszi és ettől nagyon király!Boixos írta:deconak könnyebb volt "kivirítania" a portóból, akiket ő vitt a bl-döntőig. itt azért nem ő a legnagyobb király, bár mindenképpen az elsők között van.
Ezt én így nem jelenteném ki. Most Ronaldinho a világ legnagyobb játékosa, ha még évekig így fog játszani, Peléhez és Maradonához fogják hasonlítani.Subinho írta:Sosem lesz akkora nagy mint Rivaldo volt, de a jelen Barcájának kétség kívül a legfényesebb ékköve!
Idén se fog aranylabdát kapni, de ezt nem is kell elvárni tőle..Subinho írta: Érdekes egyébként, hogy tavaly még Decoról is szó volt az aranylabdánál, sőt a Porto menetelésénél ő lett a BL legértékesebb játékosa. Most meg hol van...???
De csak a tavasz végén...Badi írta:ha a naptári évet nézzük, kb ugyanúgy áll mint tavaly ilyenkor.. a tavasszal már régi önmagát adta, és ha ezt tartja ősszel is, akkor biztos hogy megkapja
Csak az Aranylabda még hiányzik.... Összel nagyot kell produkálnia, hogy idén meg legyen.Bodi írta:Most Ronaldinho-ra mondják,hogy a világ legjobb játékosa....Subinho írta:mindenesetre én remélem, hogy ronaldinho ősszel olyan produkcióval fog előrukkolni, hogy idén ő kapja az aranylabdát...bár ehhez még össze kell szednie magát, mert messze van még attól amikor legutóbb barca játékos aranylabdát kapott! akkor a fiatalembert valami Rivaldonak hívták és azt mondják a világ legjobb játékosa volt.....
Most Ronaldinho-ra mondják,hogy a világ legjobb játékosa....Subinho írta:mindenesetre én remélem, hogy ronaldinho ősszel olyan produkcióval fog előrukkolni, hogy idén ő kapja az aranylabdát...bár ehhez még össze kell szednie magát, mert messze van még attól amikor legutóbb barca játékos aranylabdát kapott! akkor a fiatalembert valami Rivaldonak hívták és azt mondják a világ legjobb játékosa volt.....
Héééj!Subinho írta: érdekes egyébként hogy nem egy régebbi aranylabdás a díj után hogy eltűnt.
pl. nedved, rivaldo, owen. pedig mind klasszis játékosok!!! talán túl sokat vártak el tőlük utána???
ez általában megfigyelhető tendeciaSubinho írta: pl. nedved, rivaldo, owen. pedig mind klasszis játékosok!!! talán túl sokat vártak el tőlük utána???
Azért az őszi szezon még sokat fog számítani!Barcaforever írta:Sztem Lampardé vagy Gerardé lex az aranylabda.