Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De sügér vagy... Komolyan... Talán mert 2-0-nál eldőltnek látta a meccset, lehozta Puyolt, hogy megünnepelhesse a közönség. 5 percet pedig bárki kaphat egy lefutott meccsen.Barcaforever írta:Ma az nyeri a fődíjat, aki megtudja magyarázni, h miért pont neki kell bejönni 2-0-ás vezetésnél a csapatkapitányunk Puyol helyére a 85. percben.![]()
Az életbe nem küldtem volna be 5 perc alatt simán benne van 2 gól.
Igen hagyja mindenki békén rendesen dolgozik és próbál jól játszani amikor beáll vagy ha épp kezdő. Nem egy csúcs játékos de azért le lehetne szállni róla!Slither írta:Nem tudom miért kell már megint szidni.![]()
Beállt 5-percre, nem lógott ki, nem hibázott... Békén lehetne hagyni.
Nem azért, de ehhez a hsz-hoz mogyoronyi agy kellettBarcaforever írta: Az életbe nem küldtem volna be 5 perc alatt simán benne van 2 gól.
Oleguerrel kapcsolatban nem csak negatívumokról beszélhetünk. Ezeket mindannyian ismerjük, legnagyobb gond vele - amit azért mindenképp érdemes kiemelni - hogy nem Barca szintű labdarúgó.Barcaforever írta:Ma az nyeri a fődíjat, aki megtudja magyarázni, h miért pont neki kell bejönni 2-0-ás vezetésnél a csapatkapitányunk Puyol helyére a 85. percben.![]()
Az életbe nem küldtem volna be 5 perc alatt simán benne van 2 gól.
Ezt nem is fogalmazhattam volna szebben én se.ozsimiki írta:Csupán azt magyaráztam abban a részben lepkének,hogy mi ellen hszelünk páran... igaz,csak vesszővel választottam el,ezért lehet félreértetted,de arra utaltam,hogy azt nem bírja felfogni:
-mi is tudjuk h nem Barca szint
-és, hogy nem azért akadunk ki,mert annak tartjuk,csak azon ha ocsmány hszt ír vki.
nos akkor nézzük:khm...
Felfogás kérdése:
Te látod azt a hsz-emben,h azt írom,harcilepke,te ocsmányúl írtál róla![]()
Szntem nem
Arra próbáltam rávílágítani,h itt azzal vannak bizonyos embereknek gondjai (nekem is),hogy VKIK többször ocsmányúl írnak Róla,nem normális kritikákat...ezért védjük. Nem pedig azért mert kezdőbe szeretnénk,vagy egyéb
![]()
Szóval,h idézzelek:
"érdemes többször elolvasni mások hozzászólását mielőtt minősíted."
ezt írtad.harcilepke!
Felfogásod elég gyér:
A lényeg:
itt mindenki szerint nem Barca szintű,és mindenki a kispadra gondolja:
DE,ha jól teljesít akkor nem kell szidni,főleg nem ocsmányúl,ezt kellene eljutattni az agyad azon részébe,ami képes felfogni
Sőt ocsmány hangnemben egyszer sem kellene egy BARCás spílert sem szidni....
gojo írta:idézd már be, hogy hol írt bármi ocsmányságot is?
szerintem meg felesleges félreérteni mások beírását! felesleges olyanokat írni ami nem igaz. mindig ez viszi el a netes beszélgetéseket a rossz irányba! ne képzelj bele másik írásába olyan dolgokat amiket ő maga nem írt oda. pláne ne minősítsd mások felfogását akiket még csak nem is ismersz, mert lehet akár még nálad is komolyabb felfogása van...persze nem tudhatom, csak tippelek...![]()
ez a beírás sem akar haragot szítani. sokszor voltam már ilyen helyzetben neten és mindig ugyanaz lett a vége...ezt utálom a fórumokban nagyon nagyon...
érdemes többször elolvasni mások hozzászólását mielőtt minősíted.
Danka00792 írta:Hát ha csak ilyeneket tudsz hozzászolni akor én nem nagyon irogatnék a helyedben... de te tod...harcilepke írta:"itt mindenki szerint nem Barca szintű,és mindenki a kispadra gondolja"
vegyünk még nem barca szintűeket, azok is jók a kispadra
Javaslat:Mátyus Janika
OFF: FIFAban benne van.retek írta:olegert nem tudom milyen okból, de sem a PES-ben sem mobilon a Real Footballban nem találtam, pedig minden egyes játékos benne van rajta kivül, a fifiát meg nem tudom ,mert azzal sosem játszom. nem todom ez miért van, talán me a programozok sem csipik vagy pedig nacionalista és azé?? nemtom!!!
Hát ha csak ilyeneket tudsz hozzászolni akor én nem nagyon irogatnék a helyedben... de te tod...harcilepke írta:"itt mindenki szerint nem Barca szintű,és mindenki a kispadra gondolja"
vegyünk még nem barca szintűeket, azok is jók a kispadra
Javaslat:Mátyus Janika