Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.20. 13:47:49

balazsfoci írta: Nem veszed észre hogy azért nem olvassa el senki amit írsz, mert egy nagy hülyeség ezt felhozni indokként?Ki a 'mit is' ? érdekel hogy a szurkerek kinek a nevét skandálták egy meccsen? Utána meg az egész csapatot zsoldosoknak nevezték egy edzésen! Mindenki [auto_cenzúra] most a Barcában, nem tud senki gólt lőni-----> adjunk el mindenkit és Messi lépjen pályára csak :lol:
Ki a 'mit is' ? érdekel, hogy 100ezer ember az ő nevét skandálja? :oops:

Utánna persze egyre többen kikezdték, de nem gondolod, hogy volt vmi oka is? Tudom, nem. Mert Ő szent és sérthetetlen, leihatja magát edzés előtti nap, róla kritikát tilos mondani.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.04.20. 13:41:32

Danka00792 írta:
10 írta:akkor keleltt volna kimutatni h mennyire szeretitek ronaldinhot mikor rosszul játszott és nem azoakt irni hogy elkell adni satöbbi...megérdemlitek
Akkor mégegyszer leirom, amit már oly sokszor, de még mindig nem olvassa el senki!
Emlékszel még amikor idény elején R10 sérült volt? A közönség egyszercsak elkezdte skandálni a nevét. EZ MI HA NEM KITARTÁS MELLETTE? Pedig ez most volt nemrég, nyilatkozta is, hogy jol esett neki és hogy bebizonyitja hogy ér még valamit a csapatnak.
És mit érdemlünk meg? Hogy elmegy? Nem fogok sirni elhiheted. :wink:

A Barca történelmének az egyik legnagyobb játékosa, de ilyen hozzáállással nem lehet évekig itt alibizni, és leakasztani a sok pénzt.

Nem veszed észre hogy azért nem olvassa el senki amit írsz, mert egy nagy hülyeség ezt felhozni indokként?Ki a 'mit is' ? érdekel hogy a szurkerek kinek a nevét skandálták egy meccsen? Utána meg az egész csapatot zsoldosoknak nevezték egy edzésen! Mindenki [auto_cenzúra] most a Barcában, nem tud senki gólt lőni-----> adjunk el mindenkit és Messi lépjen pályára csak :lol:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.20. 13:12:47

Gomezinho írta:Szidjátok nyugodtan de ez a csapat nélüle is egy nagy fos! Amikor a páylán volt legalább nem egy Gudjohnsent kellett néznem! ha elmegy összeomlik a BArcelona sőt már összevan! Jövőre nullák leszünk nélküle! JA és ha tényleg igazam lesz akkor...előttem leszerepel az aki szidta végig és azt akarta hogy elmenjen mert jobb lesz majd nélküle!
Mióta nincs Ronaldinho? Kb 2006 óta amikor játszott is árnyék volt csak a pályán... Nem tudom hogy lehetsz ennyire elkábulva, hogy nem látod be, amit csak a vak nem lát, de már felfogta az is, mert elmondták neki. De tényleg jobb lenne cimbora, ha lassan vennél egy Milan-mezt....

Mert az, hogy itt támadásokat intézel azok ellen akik Barca-szurkolók és objektívek, az nem túl előnyös. És talán gondolkozz el, miért tartozol a kisebbséghez...Mert te R10 szurkoló vagy és ejtesz a csapatra amikor ilyeneket mondasz. Nullák voltunk akkor is, amikor "játszott"...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.20. 13:08:05

Jó hagyjuk mondtam majd meglátjuk! Nektek legyen igazatok és nyerjünk ismét Bl-t!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.20. 13:05:58

Gomezinho írta:Szidjátok nyugodtan de ez a csapat nélüle is egy nagy fos! Amikor a páylán volt legalább nem egy Gudjohnsent kellett néznem! ha elmegy összeomlik a BArcelona sőt már összevan! Jövőre nullák leszünk nélküle! JA és ha tényleg igazam lesz akkor...előttem leszerepel az aki szidta végig és azt akarta hogy elmenjen mert jobb lesz majd nélküle!
Aláirásod: MINDENEM A BARCA! Ugy látom hogy inkább Ronaldinho a mindened.
Egyébként gondolkodj már egy ici picit, talán nem fog ártani! Ha elmegy Ronaldinho, és a fél bagázs, akkor potolni fogjuk, és nem hagyjuk ugy a csapatot. Jó is lesz a vérfrissités.

u.i.: Egy tipp :wink: -> acmilan.hu
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.20. 13:05:38

Nem baj, még mindig nézhetsz Milan meccseket... :lol: Kegyetlenül el vagy tájolva. Széthullunk, mert elmegy egy sztár, aki csinálhat akármit, és mindig vele kell foglalkozni? Inkább megkönnyebbülünk.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.20. 12:59:55

Szidjátok nyugodtan de ez a csapat nélüle is egy nagy fos! Amikor a páylán volt legalább nem egy Gudjohnsent kellett néznem! ha elmegy összeomlik a BArcelona sőt már összevan! Jövőre nullák leszünk nélküle! JA és ha tényleg igazam lesz akkor...előttem leszerepel az aki szidta végig és azt akarta hogy elmenjen mert jobb lesz majd nélküle!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.20. 12:32:16

10 írta:akkor keleltt volna kimutatni h mennyire szeretitek ronaldinhot mikor rosszul játszott és nem azoakt irni hogy elkell adni satöbbi...megérdemlitek
Akkor mégegyszer leirom, amit már oly sokszor, de még mindig nem olvassa el senki!
Emlékszel még amikor idény elején R10 sérült volt? A közönség egyszercsak elkezdte skandálni a nevét. EZ MI HA NEM KITARTÁS MELLETTE? Pedig ez most volt nemrég, nyilatkozta is, hogy jol esett neki és hogy bebizonyitja hogy ér még valamit a csapatnak.
És mit érdemlünk meg? Hogy elmegy? Nem fogok sirni elhiheted. :wink:

A Barca történelmének az egyik legnagyobb játékosa, de ilyen hozzáállással nem lehet évekig itt alibizni, és leakasztani a sok pénzt.
10
Barça B

2008.04.20. 12:03:25

akkor keleltt volna kimutatni h mennyire szeretitek ronaldinhot mikor rosszul játszott és nem azoakt irni hogy elkell adni satöbbi...megérdemlitek
Barcsay
Barça B

2008.04.20. 10:44:07

:D :D :D Igazad van...a többi,akik a csapatban vannak mind klasszisokkal jobbak;és jobb formában is vannak! :wink:
Látszott a tegnapi meccsen! :D :D :D
Vazze...gondolkodj!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.20. 10:33:14

Ha egészséges is lenne addigra, nem érdemelné meg, hogy egyáltalán a keretbe benne legyen a BL-döntőn. Bár amennyi esélyünk van odáig eljutni... :roll:
in to exile
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.04.20. 10:18:43

Kérdés, hogy eljutunk-e odáig....
10
Barça B

2008.04.20. 10:12:25

Dos Santos írta:
Mihu írta:

Szerintem semmit nem fogsz érezni mert már nem fog pályára lépni a Barcában :? :( :( :(
A BL döntőn,már játszani fog. :)
...utoljára...a Barcában... :?
kérdés h játszatni fogják-e :?:
Olafinho
Jugador del Barça

2008.04.19. 18:36:06

Mihu írta:
Olafinho írta:Szentimentális rész!

Tegnap elalvás elött eszembe jutott, h vajon mit fogok érezni amikor utoljára felmegy a pályára Dinho Barca mezben, ill, amikor lejön, v vége a meccsnek...
:(

El fog szorulni a szívem és eszembe jut 3 olyan év ami az én életemben is meghatározó volt, jobb volt a hangulatom, sok örömet, szép játékot kaptam Dinhotól.

Nem ragozom, aki szerette, az nem fog tudni gyűlölködni, amikor utoljára láthatja Baca mezben. :cry:

Szerintem semmit nem fogsz érezni mert már nem fog pályára lépni a Barcában :? :( :( :(
Huh, remélem azért fogok még valamit érezni. :oops:
Mallorca ellen akart búcsúzni, de ha csak a Bl döntőt fogja eldönteni, az is megfelel. Valójában az igazán Dinhós lenne. :lol:
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.04.19. 18:19:05

Mihu írta:

A BL döntőn,már játszani fog. :)
...utoljára...a Barcában... :?
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.19. 14:47:05

Én remélem még legalább egyszer pályára lép, és méltóképpen búcsúzik.
Megérdemelné ő is, a szurkolók is, meg a csapattársai is. Az utolsó fordulókra csak fölépül...ha sérült.
Kép
Bocsi the best Barca-fan
Barça C

2008.04.19. 14:46:40

Mihu írta:

Tegnap elalvás elött eszembe jutott, h vajon mit fogok érezni amikor utoljára felmegy a pályára Dinho Barca mezben, ill, amikor lejön, v vége a meccsnek...

El fog szorulni a szívem és eszembe jut 3 olyan év ami az én életemben is meghatározó volt, jobb volt a hangulatom, sok örömet, szép játékot kaptam Dinhotól.

Nem ragozom, aki szerette, az nem fog tudni gyűlölködni, amikor utoljára láthatja Baca mezben. :cry:

Szerintem semmit nem fogsz érezni mert már nem fog pályára lépni a
Barcában :? :( :( :(

Pont ezt akartam kérdezni,miért még egyltalán fel fog lépni hmm?,mintha vki mondta volna h 1 cél lebeg na szeme előtt h a Barca-Mallora fellépjen utoljára Barca-mezben ez igaz v sem egyáltalán látjuk még őt Barca-mezben???????????? :roll:
Mihu
Director del Fútbol

2008.04.19. 14:38:19

Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.19. 14:27:55

Ebben a szezonban ez nagyon megmaradt nekem R10ből: http://www.youtube.com/watch?v=8IqxK6Q5 ... re=related Amikor 2:13-nál gólöröme: "Hápogás" Láttam azt a meccset, és emlékszem rá.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
pityi
Jugador del Barça

2008.04.19. 14:24:48

Nehéz lesz őt pótolni az biztos! Szerintem nem is fog sikerülni!Nincs hozzá hasonló játélos a világon!!!!!!!!
gonosz
Jugador d'estrella

2008.04.19. 14:22:25

Jah...minnyá sírok :( ...., de tényleg nem lesz jó érzés....igaz, ami igaz!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.19. 14:15:47

djtrack írta:na ezt a ronit mikor láttuk utoljára?:(

sajnálom de tényleg menjem hátha máshol még meg fogok csodálni a képességét:

http://www.youtube.com/watch?v=fVjWAyFdpbM

ahogy néztem ezt majdnem könny lábatt a szemembe:D nagy játékos de már menni akar látszik rajta.meg a kicsapongó élete is:(
Ez most szíven ütött. Nem tudom, hogy lesz-e még egy ilyen játékosunk...(Most nem az utóbbi év(ek)ről beszélekÖ) És most ne hasonlítsuk Messihez, mert teljesen más.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Olafinho
Jugador del Barça

2008.04.19. 09:54:45

Szentimentális rész!

Pocsa11
Jugador del Barça

2008.04.19. 00:32:52

Gyerekek...Könyörgöm engedjük már el...Ha tényleg szeretitek elengeditek és hagyjátok, hogy azt tegye ami jó neki...Márpedik csak Ő tudja mi a jó neki...Bármit tesz Ő lesz a példaképem.
Érzelgős lesz amit írok de én is így érzek ha rá gondolok...

"Tudom már elmúlt, vége a szépnek,
Szépen lassan eltűnnek a képek"

Fikázni teljesen felesleges...Főleg egymásnak esni. Valaki így gondolja, más meg úgy. Egy csapatnak szurkolunk! Erre gondoljon mindenki!
Egy dologban mindenki egyetért szerintem. Amit a labdával tud, ahogy lát a pályán az elképesztő! Egyetlen egyszer a jók maradjanak már meg az emlékeitekben valakiről ha eligazol könyörgöm...

Köszönöm hogy végig olvastad!
További jó éjszakát MINDEN BARCÁSNAK!
Lezárt