Az még nem zavar, hogy elmegy, de hogy ilyen olcsón. Áhh... Laporta takarodj innen a pcsába.

Bojant ne hasonlítsuk már össze Pedritoval meg Victor Vazquezzelbarca99 írta: Bojan meg kiesett a harmadosztályból. És? A nagycsapatban bizonyított.
Én nem örülök hogy elment, de igazából csak az ára bosszant.
Bojan meg kiesett a harmadosztályból. És? A nagycsapatban bizonyított.Zozzy 5 írta:ezzel szemben olyan játékoskoat akar felvinni a nagycsapathoz játéklehetőség miatt akik a kemény negyedosztályt nyerték meg.
Hát igen ...Zozzy 5 írta:Igen, ez valószínű. Csak egy pöppet érdekes, hogy azt a Giovanit akarná eladni, aki 18évesen lehúzott egy évet a nagycsapatnál, ezzel szemben olyan játékoskoat akar felvinni a nagycsapathoz játéklehetőség miatt akik a kemény negyedosztályt nyerték meg.aronba írta: Lehet, hogy Pep egy picivel jobban ért a focihoz, mint mi itt együttvéve
Igen, ez valószínű. Csak egy pöppet érdekes, hogy azt a Giovanit akarná eladni, aki 18évesen lehúzott egy évet a nagycsapatnál, ezzel szemben olyan játékoskoat akar felvinni a nagycsapathoz játéklehetőség miatt akik a kemény negyedosztályt nyerték meg.aronba írta: Lehet, hogy Pep egy picivel jobban ért a focihoz, mint mi itt együttvéve
A nálunk lehúzott 1 év folyamán gondolom megtapasztalta, hogy többet fejlődik, mint bárhol máshol. Azt, hogy kik jelentkeztek volna be érte azt nem tudom.ozsimiki írta: "A Barcelona szándéka az volt, hogy kölcsönadja a játékost egy évre a nyár folyamán, ám az érintett ebbe nem volt hajlandó belemenni, és inkább végleg elhagyta a nevelőegyesületét."
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8102
Amíg erre nem érkezik cáfolat,addig ez a tény
Lehet, hogy Pep egy picivel jobban ért a focihoz, mint mi itt együttvéveZozzy 5 írta:Hol és mikor nyilatkozott olyat, hogy minden meccsen játéklehetősét követel? Az, hogy nem akart elmenni kölcsönbe nem jelenti azt, hogy dúzzogni fog ha nem kezdő minden meccsen. Gondolom azzal ő is tisztában van, hogy mennyit tett le az asztalra. Azt pedig, hogy ő akart eligazolni egészen addig nem fogom elhinni amíg ő nem mondja.ozsimiki írta: Nehogy egy 18 éves gyerek játéklehetőséget követeljen![]()
Annyit még nem tett le itt az asztalra. Kölcsönadás normális opicó lett volna, ezt meg maga Gio nem akarta,akkor csá. Majd kedves angol védőkkel megnézem,h jön ki.
szerk: közbe olvastam, hogy jah, Pepnek nem kellett...Fantasztikus...Mondjuk erre se vennék mérget, mert ugyebár már olyat is írtak, hogy neki Touré sem kell.
És szntetek Laporta,vagy Pep döntötte el,h kell e neki cserének ,vagy sem?matyi02 írta:Zozzy 5
Egyet értek veled szerintem is ha mondjuk minden 3. mecsen kezdő lett volna avval is megelégedett volna mondjuk meg minden 2. meg csere
"A Barcelona szándéka az volt, hogy kölcsönadja a játékost egy évre a nyár folyamán, ám az érintett ebbe nem volt hajlandó belemenni, és inkább végleg elhagyta a nevelőegyesületét."Zozzy 5 írta:[Azt pedig, hogy ő akart eligazolni egészen addig nem fogom elhinni amíg ő nem mondja.
Hol és mikor nyilatkozott olyat, hogy minden meccsen játéklehetősét követel? Az, hogy nem akart elmenni kölcsönbe nem jelenti azt, hogy dúzzogni fog ha nem kezdő minden meccsen. Gondolom azzal ő is tisztában van, hogy mennyit tett le az asztalra. Azt pedig, hogy ő akart eligazolni egészen addig nem fogom elhinni amíg ő nem mondja.ozsimiki írta: Nehogy egy 18 éves gyerek játéklehetőséget követeljen![]()
Annyit még nem tett le itt az asztalra. Kölcsönadás normális opicó lett volna, ezt meg maga Gio nem akarta,akkor csá. Majd kedves angol védőkkel megnézem,h jön ki.
Ez... Ez nagyon dühítő, nyakamat rá, hogy úgy fogunk járni vele, mint Fabregassal.kovinho írta:Nem tudom megérteni, hogy miért adtuk el. Most sokan nem sajnálják, de majd amikor másik csapatban világsztár lesz. Ennyi eszünk van. Legalább ha már eladjuk, pénzt csináljunk belőle.