2004.10.21. 09:23:18
Nem kell elemezni különösebben (igazatok van), de azért mert pontosan tudjuk, hogy mik azok!!!
HIHETETLEN, HOGY KIKAPTUNK, és még hihetetlenebb, hogy azért, amiről mi itt mind pofázunk napok óta: A KIHAGYOTT HELYZETEINK MIATT!!! Áááááá.......
Annyira bosszantó, tegnap olyan ideges voltam a meccs után, hogy hajnalig nem tudtam elaludni, mert csak ez járt a fejemben! Aránylag szépen, jól játszottunk, jól tartottuk magunkat ott abban a 'pokolban', de a Larsson kihagyott helyzete, és a végén Iniéstáé, hát arra nincs szó! Csak még egyszer: HIHETETLEN!!! Mit mondtam 1-2 napja itt a fórumban? Azt, hogy minden kihagyott helyzet felér egy Milan góllal, hát tessék..... és milyen gól volt az? Ez a másik bosszantó! Hogy legalább kaptunk volna egy csodálatos gólt, de ez? Leblokkolt középen két védőnk, a Sevát hagytuk fejelni, Valdes meg....... Ááááhhh.... nem idegesítem magam tovább!
Már csak egyet kívánok: tovább előre, helyzeteket kihasználni, és két hét múlva szeretettel várjuk a MILAN-t a katalán pokolban!!! GYŐZNI KELL!!!!
"Més Cuen un Club"