Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igy igaz.Sanama írta:Ez sablon szöveg,hogy nem kell mindenkinek csillognia,trükköznie.
Igaz is, ez tőlem nem is elvárás Keita felé.
De,hogy normális megoldása, az alibi passzokon kívűl ne legyen,azt tűrhetetlen.
Ma is Xavi ziccerbe hozta,csak levenni képtelen egy labdát,amit azért ilyen embereknél 10éves korban tanítanak még akkor is,ha középpályás az illető.
Ha Ibra lassítja a csapatot,akkor Keita is úgy szintén,csak nem elől,hanem középen.
Cserének jó,de az,hogy kezdő legyen,luxus.
De nézd, ott van Touré, aki munkás és zsonglőr egyszerreLM10 írta:Ha Xavi és Iniesta is épek lennének, akkor nem kapna enni lehetőséget. Én is osztom, hogy kellenek a "munkások" egy csapatban, anno ezis a kiégés hibája volt, hogy csak zsonglőrök alkották a csapatot.
Volt idén egy meccs, mikor Keita szűrőt játszott, akkor tetszett a játéka. Én a Keita, Touré, vagy Touré, Busquets formációt jóval életképesebbnek érzem, mint a Keita, Busquets duót. Talán az játszhat közre, hogy Yaya is alapvetően egy harsányabb egyéniség, mint Keita, és szerintem Pep azokat szereti, akik meghúzzák magukat. Sportszakmai indokot én sem nagyon tudok elképzelni, max. annyi, hogy Touré valamivel lassabb, mint Keita (tény hogy Busquets pedig a leglassabb a 3 ember közül).lluisllach89 írta:Nézzd..Fecooo írta:próbálok elnéző lenni vele, próbálom megtalálni játékának "értelmét", hasznát, de lehet, h bennem van a hiba, de nem látom...
annyit látok, h alibi passzokkal operál, futkos oda-vissza és passzolgat, mást nem látok...
komolyan érdekel, h ki, mit lát benne a pályán? (Pep milyen okból játszatja?)
köszönöm előre a válaszokat!
Ne legyen mindenki tele technikával legalábbis szerintem.
Nem kell mindig, mindenkinek cifráznia a játékot, arra ott vannak a megfelelő emberek-nagyobb számban mint bármely más csapatban.
Felér a támadásokkal, visszaér a védekezessel.
Jogos a kérdés h ezt más nem tudná-e megcsinálni?
De biztosan.
Viszont amíg hozza az elvárható szintet, ilyen futómennyiséggel kisegít a középpályán, és ennyi fejpárbajt nyer meg addig nincs vele semmi bajom.
A lényeg viszont az alacsony hiba.százaléka.
Még mellette szól h balközépen tolja ballábasként, szal Touré nem az ő helyére pályázna hiába volt erről szó.
Hozzáteszem Yaya művész és én sem értem a mellőzését, de az biztos hogy nem sportszakmai dolgok miatt, sajna valami van a háttérben ami megkérdőjelezheti a Szikla jövőjét Katalóniában.
Remélem maradni fog.
Én így látom a dolgokat.
Nézzd..Fecooo írta:próbálok elnéző lenni vele, próbálom megtalálni játékának "értelmét", hasznát, de lehet, h bennem van a hiba, de nem látom...
annyit látok, h alibi passzokkal operál, futkos oda-vissza és passzolgat, mást nem látok...
komolyan érdekel, h ki, mit lát benne a pályán? (Pep milyen okból játszatja?)
köszönöm előre a válaszokat!
igen, a probléma csak az, hogy van három munkásunk és két kreatív emberünk 3 posztra, ami iszonyat kevés. Keita pedig nem vkp-t játszik, hanem támadó kpt, meg megy előre rendesen, de hát Pintoban több gondolat van előrejátékot illetően mint Seydouban...Charlie írta:Én bírom Keitát, tipikusan az a "munkás" játékos. Kellenek az ilyenek is, sok lehetőséget kap Iniesta sérülése miatt per pillanat, de jövőre ez másképp lesz. Jó kiegészítőember a padra, én azt mondom.
C.
Így igaz, ez nem vitás. De szerintem-bármilyen fura-rosszat tett neki, hogy állandóan kezd. Ennél többet adott a csapatnak, és többet is fog. De jelen formájában középről nem tud a játékhoz hozzátenni annyit, amennyi kellene.Charlie írta:Én bírom Keitát, tipikusan az a "munkás" játékos. Kellenek az ilyenek is, sok lehetőséget kap Iniesta sérülése miatt per pillanat, de jövőre ez másképp lesz. Jó kiegészítőember a padra, én azt mondom.
C.
Ezzel egyetértenék teljes mértékben, ha akár védekezésben, akár támadásban megütne egy szintet. Így azonban szinte csak annyi hasznát látjuk a nagy munkabírásának, küzdeni akarásának, hogy kergeti a játékosokat és a labdát, valamint többségében magabiztos lábbal passzol hátrafelé - bár ma volt ismét egy-két hajmeresztő. Ha úgy érkezne a második hullámban, s legalább veszélyeztetne, mint az idény elején, illetve pontosan is lőne távolról, talán akkor... Így csak egy nagy vállveregetést érdemel, kezdőtagságot nem.Charlie írta:Én bírom Keitát, tipikusan az a "munkás" játékos. Kellenek az ilyenek is, sok lehetőséget kap Iniesta sérülése miatt per pillanat, de jövőre ez másképp lesz. Jó kiegészítőember a padra, én azt mondom.
C.
Bizony, impotens. Ezt támasztja alá a 6 gólja.madmushroom írta:Hihetetlen, hogy mennyire impotens az előre játékban, a játékintelligenciája nem ér fel a szintünkre, nem lát a pályán, körülményes és még csak azt sem lehet mondani, hogy ezeket a hibákat kompenzálná védekezésben, de nem.