Seydou Keita

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
handball11
Barça C

2010.05.09. 11:25:50

Azért játszik, olyan sokat mert Pep új taktikájában kell egy ballábas védekezni jól tudó játékos. Ha nem tévedek, ezért akarta, megszerezni Mascheranot is mivel ő is ballábas. Szerintem az Eto'o Ibra csere is azért volt mert kellett egy olyan játékos aki meg tudja tartani a labdát a mélységi mozgást pedig Pedro, Messi megoldotta volna. Más kérdés, hogy ez a része nem jött be Pepnek. Bocs kicsit off lett.
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.09. 10:59:30

Egy baj van vele. Sok lehetőséget kap. Bár ez nem az ő hibája, de tényleg az van, amit alattam is írnak. Nem a kezdő 11-be jött, de a sérülések miatt ott kötött ki. Tegnap pl. nagyon hasznos volt a játéka. Taktikai szempontból sokat nyújt a csapatnak, de az látszik, hogy a Barca játéka idegen neki. Labdajáratásban, alibipasszokban jó, a védőmunkája legtöbbször hasznos, rendesen tudja lassítani a jobb oldali ellenakciókat. Emellette jól tud érkezni a kapu elé, bár ezt az utóbbi időben nem igazán tudja kamatoztatni.
d
Entrenador del Barça

2010.05.09. 10:11:03

Tegnap nem volt rossz, de még azért ennél ő is sokkal többre képes, és ez az, ami miatt esetleg kicsit csalódottak lehetünk az ő esetében. Mindenki tudja, hogy alapvetően csereemberként van a Barcaban, a legerősebb 11-be nem férne be, annak tökéletes is, csak éppen hosszú távon nem képes Iniestát helyettesíteni Barca-szinten. Ennek ellenére én rendkívül hasznos csapattagnak tartom, akire lehet számítani ha rotálni kell valakit a középpályán. Nincs tökéletes formában, de ez nem csak róla mondható el.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.09. 09:40:29

Tegnap alapvetően meg voltam vele elégedve, mert végre láttam valamit tőle. Sok labdát szerzett, azokat jól játszotta meg, emellett Maxwellel alaposan lefékezték a Sevilla jobb oldalát.
Pár hsz-el ezelőtt kritizáltam, de tegnap nem teljesített rosszul.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kanty
Llegenda del Barça

2010.05.09. 09:22:19

Sanama írta:Ez sablon szöveg,hogy nem kell mindenkinek csillognia,trükköznie.
Igaz is, ez tőlem nem is elvárás Keita felé.
De,hogy normális megoldása, az alibi passzokon kívűl ne legyen,azt tűrhetetlen.

Ma is Xavi ziccerbe hozta,csak levenni képtelen egy labdát,amit azért ilyen embereknél 10éves korban tanítanak még akkor is,ha középpályás az illető.

Ha Ibra lassítja a csapatot,akkor Keita is úgy szintén,csak nem elől,hanem középen.

Cserének jó,de az,hogy kezdő legyen,luxus.
Igy igaz.
A Keita "ügy" is egy olyan Guardiola féle eset amit sokan nehezen értünk meg.
Nincs semmi bajom vele, tökéletes arra, h kiegészitőember legyen, de kezdőként nem képes olyan teljesitményre amit az ő posztján egy Barcelona játékostól elvárnánk.
Nem mozgatja a játékot, passzainak zöme hátrapassz és ezzel azért rendesen lassitja a játékot.
Touréval nem egy szint, de Guardiola kezében van a döntés.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.09. 08:10:04

LM10 írta:Ha Xavi és Iniesta is épek lennének, akkor nem kapna enni lehetőséget. Én is osztom, hogy kellenek a "munkások" egy csapatban, anno ezis a kiégés hibája volt, hogy csak zsonglőrök alkották a csapatot.
De nézd, ott van Touré, aki munkás és zsonglőr egyszerre :roll: Akkor miért nem ő játszik. Szomorú dolog, amikor még jól megy a csapatnak, Keita akkor is képes kilógni. Tavaly meg voltam vele elégedve, lehet idén is meg lennék, ha csak annyit játszana mint tavaly. De így, h majdnem mindig kezd nem képes jól játszani.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.09. 01:10:11

Ez sablon szöveg,hogy nem kell mindenkinek csillognia,trükköznie.
Igaz is, ez tőlem nem is elvárás Keita felé.
De,hogy normális megoldása, az alibi passzokon kívűl ne legyen,azt tűrhetetlen.

Ma is Xavi ziccerbe hozta,csak levenni képtelen egy labdát,amit azért ilyen embereknél 10éves korban tanítanak még akkor is,ha középpályás az illető.

Ha Ibra lassítja a csapatot,akkor Keita is úgy szintén,csak nem elől,hanem középen.

Cserének jó,de az,hogy kezdő legyen,luxus.
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.05.09. 00:46:27

lluisllach89 írta:
Fecooo írta:próbálok elnéző lenni vele, próbálom megtalálni játékának "értelmét", hasznát, de lehet, h bennem van a hiba, de nem látom...
annyit látok, h alibi passzokkal operál, futkos oda-vissza és passzolgat, mást nem látok...

komolyan érdekel, h ki, mit lát benne a pályán? (Pep milyen okból játszatja?)
köszönöm előre a válaszokat!
Nézzd..
Ne legyen mindenki tele technikával legalábbis szerintem.
Nem kell mindig, mindenkinek cifráznia a játékot, arra ott vannak a megfelelő emberek-nagyobb számban mint bármely más csapatban.
Felér a támadásokkal, visszaér a védekezessel.
Jogos a kérdés h ezt más nem tudná-e megcsinálni?
De biztosan.
Viszont amíg hozza az elvárható szintet, ilyen futómennyiséggel kisegít a középpályán, és ennyi fejpárbajt nyer meg addig nincs vele semmi bajom.
A lényeg viszont az alacsony hiba.százaléka.

Még mellette szól h balközépen tolja ballábasként, szal Touré nem az ő helyére pályázna hiába volt erről szó.

Hozzáteszem Yaya művész és én sem értem a mellőzését, de az biztos hogy nem sportszakmai dolgok miatt, sajna valami van a háttérben ami megkérdőjelezheti a Szikla jövőjét Katalóniában.

Remélem maradni fog.
Én így látom a dolgokat.
Volt idén egy meccs, mikor Keita szűrőt játszott, akkor tetszett a játéka. Én a Keita, Touré, vagy Touré, Busquets formációt jóval életképesebbnek érzem, mint a Keita, Busquets duót. Talán az játszhat közre, hogy Yaya is alapvetően egy harsányabb egyéniség, mint Keita, és szerintem Pep azokat szereti, akik meghúzzák magukat. Sportszakmai indokot én sem nagyon tudok elképzelni, max. annyi, hogy Touré valamivel lassabb, mint Keita (tény hogy Busquets pedig a leglassabb a 3 ember közül).
LM10
Director del Fútbol

2010.05.08. 21:56:22

Ha Xavi és Iniesta is épek lennének, akkor nem kapna enni lehetőséget. Én is osztom, hogy kellenek a "munkások" egy csapatban, anno ezis a kiégés hibája volt, hogy csak zsonglőrök alkották a csapatot.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.08. 21:56:01

Lehet hogy neki ennyi a dolga a csapatban...
Alibi passz jó a labdatartáshoz is, védekezésben rendesen odateszi magát. Néha megindul, csak nem mindig indítják.

Nem tudom mit vártok tőle, nem fog ő Ini féle cselsorozatokat csinálni... :roll:
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.05.08. 21:54:27

Fecooo írta:próbálok elnéző lenni vele, próbálom megtalálni játékának "értelmét", hasznát, de lehet, h bennem van a hiba, de nem látom...
annyit látok, h alibi passzokkal operál, futkos oda-vissza és passzolgat, mást nem látok...

Nézzd..
Ne legyen mindenki tele technikával legalábbis szerintem.
Nem kell mindig, mindenkinek cifráznia a játékot, arra ott vannak a megfelelő emberek-nagyobb számban mint bármely más csapatban.
Felér a támadásokkal, visszaér a védekezessel.
Jogos a kérdés h ezt más nem tudná-e megcsinálni?
De biztosan.
Viszont amíg hozza az elvárható szintet, ilyen futómennyiséggel kisegít a középpályán, és ennyi fejpárbajt nyer meg addig nincs vele semmi bajom.
A lényeg viszont az alacsony hiba.százaléka.

Még mellette szól h balközépen tolja ballábasként, szal Touré nem az ő helyére pályázna hiába volt erről szó.

Hozzáteszem Yaya művész és én sem értem a mellőzését, de az biztos hogy nem sportszakmai dolgok miatt, sajna valami van a háttérben ami megkérdőjelezheti a Szikla jövőjét Katalóniában.

Remélem maradni fog.
Én így látom a dolgokat.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.08. 21:44:53

próbálok elnéző lenni vele, próbálom megtalálni játékának "értelmét", hasznát, de lehet, h bennem van a hiba, de nem látom...

OvaMind
Jugador d'estrella

2010.05.04. 22:25:28

Emberileg szimpatikus játékos, de szerintem nem való ebbe a csapatba. Azon kívül, hogy jól fejel, én sok mindent nem láttam tőle, néhány gólja volt maximum, ami említésre méltó. Védekezésben pedig szerintem Touré szintjét meg sem közelíti, ugyanúgy elmennek mellette szinte, mint Busquets mellett.

Csoda, hogy idén is ennyire jók vagyunk, és az Inter ellen Iniesta nélkül is majdnem továbbmentünk a BL-döntőbe. Tartom, hogy Keita BL élcsapatok ellen teljesen haszontalan, felesleges ennyit játszatni. Ő szerintem az olasz vagy az angol bajnokságban lenne 4-4-2-ben jó játékos.
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.04. 22:14:09

Aláírom, amikor csereként beszállt anno, akkor mindig többet hozzárakott a játékhoz mint most egész meccset végigfutkorászva. Kell 1 kreatív ember még a középpályára, de ezt inkább az igazolás topikba.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.04. 22:11:37

Nekem sincs bajom Keitával, tényleg kellenek az ilyen játékosok, de ez azért már túlzás. :) Szerintem lassan többet játszott, mint Iniesta meg Touré együttvéve ebben a szezonban. Néha azért Thiagot, vagy Jonathant is be lehetne vetni, ha más nem, 10-15 percekre, nyerő állásnál, mert meg merem kockáztatni, tudnak ennyit, mint a mali.

De mégegyszer mondom, nekem nincs vele bajom, csak játszon egy picit kevesebbet.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Balinho
Entrenador del Barça

2010.05.04. 22:10:27

Charlie írta:Én bírom Keitát, tipikusan az a "munkás" játékos. Kellenek az ilyenek is, sok lehetőséget kap Iniesta sérülése miatt per pillanat, de jövőre ez másképp lesz. Jó kiegészítőember a padra, én azt mondom.
C.
igen, a probléma csak az, hogy van három munkásunk és két kreatív emberünk 3 posztra, ami iszonyat kevés. Keita pedig nem vkp-t játszik, hanem támadó kpt, meg megy előre rendesen, de hát Pintoban több gondolat van előrejátékot illetően mint Seydouban...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.04. 22:09:12

Charlie írta:Én bírom Keitát, tipikusan az a "munkás" játékos. Kellenek az ilyenek is, sok lehetőséget kap Iniesta sérülése miatt per pillanat, de jövőre ez másképp lesz. Jó kiegészítőember a padra, én azt mondom.
C.
Így igaz, ez nem vitás. De szerintem-bármilyen fura-rosszat tett neki, hogy állandóan kezd. Ennél többet adott a csapatnak, és többet is fog. De jelen formájában középről nem tud a játékhoz hozzátenni annyit, amennyi kellene.
Rivaldo-A Legnagyobb.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.04. 22:08:48

C.
Ezzel egyetértenék teljes mértékben, ha akár védekezésben, akár támadásban megütne egy szintet. Így azonban szinte csak annyi hasznát látjuk a nagy munkabírásának, küzdeni akarásának, hogy kergeti a játékosokat és a labdát, valamint többségében magabiztos lábbal passzol hátrafelé - bár ma volt ismét egy-két hajmeresztő. Ha úgy érkezne a második hullámban, s legalább veszélyeztetne, mint az idény elején, illetve pontosan is lőne távolról, talán akkor... Így csak egy nagy vállveregetést érdemel, kezdőtagságot nem.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.04. 22:08:17

munkabírása kiváló és a védekezésére se lehet panasz. szerintem is bőven elfér, meg pont ilyennek kell lennie egy kiegészítő játékosnak, csak a sok sérülés miatt a középpályán folyamatosan a kezdőbe kerül. ennyire azért nem jó. egyszerűen nem meri ilyenkor Pep berakni helyette Thiagot vagy Dos Santost.
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.04. 22:04:23

Én bírom Keitát, tipikusan az a "munkás" játékos. Kellenek az ilyenek is, sok lehetőséget kap Iniesta sérülése miatt per pillanat, de jövőre ez másképp lesz. Jó kiegészítőember a padra, én azt mondom.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.04. 22:03:26

Én őszöntén szólva sajnálom. Hihetetlen, hogy mennyit dolgozik, milyen lelkes, csak egyszerűen még kiegészítő embernek sem tartom igazán jónak, mert egyszerűen nincs posztja, s nem azok az erősségei, amik kellenek. Az, hogy Pep - oké, ma nem - miért erőltette végig az idényben őt - nekem ezek semmiből jött érvek, mint az egyik cikkben volt,hogy jól brusztol :D -, nagy kérdés.

Persze, magának Keitának hálásak lehetünk, csak az ő helye itt maximum az ötödik, hatodik középpályás kellene, hogy legyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2010.05.04. 22:04:52-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.04. 22:02:59

Ma is végigjátszotta már Isten tudja hanyadik meccsét, úgy hogy egy fél gólpasszt adott a Tenerifének.

Mit keres ez az ember a pályán könyörgöm? :x :shock:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.04. 22:02:37

Hihetetlen, egyszerűen nem hiszem el, hogyan lehet ekkora alibi játékkal RENDSZERESEN KEZDENI. Semmi haszna. A védekező feladatát maximálisan megoldja, de ELŐRE NEM JÁTSZIK, max néha odaér a befejezésekhez. Ezt k*rvára kevésnek érzem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.05.04. 22:00:22

madmushroom írta:Hihetetlen, hogy mennyire impotens az előre játékban, a játékintelligenciája nem ér fel a szintünkre, nem lát a pályán, körülményes és még csak azt sem lehet mondani, hogy ezeket a hibákat kompenzálná védekezésben, de nem.
Bizony, impotens. Ezt támasztja alá a 6 gólja. :) Szerintem semmi baj nincs vele, a lehető legjobb kiegészítő ember. Tavaly is a Villarreal fontos gólt szerzett, én nagyon csípem.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.04. 21:58:41

Hihetetlen, hogy mennyire impotens az előre játékban, a játékintelligenciája nem ér fel a szintünkre, nem lát a pályán, körülményes és még csak azt sem lehet mondani, hogy ezeket a hibákat kompenzálná védekezésben, de nem.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Lezárt