Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet,h abban az időszakban sorra kaptuk az előnyöket de szerintem ha megnézzük a statisztikát akkor több kiállításunk volt mint az ausztráloknak.És azért nálunk ki is pontozódtak páran ami ugye nem elhanyagolható dolog...Drigo írta:Ha összességében nézzük szerintem egyáltalán nem lehet a bírókra fogni a dolgot. Amikor 6-3-ra mentünk vagyis abban az időszakban sorra kaptuk az emberelőnyöket, szinte minden ausztrál támadás kontrával, valamint kiállítással ért véget, 6-3-nál megálltunk felengedtük magunkra az ausztrálokat, egyszerűen nem tudtunk gólt dobni, ott ment el a meccs, nem a bírókon.
igen a panaszkodást a körülményekre, meg a támogatás elmaradását én egyedül a sportlövőinktől, meg az atlétáktól tudom elfogadni. De a többiek?gekkodan írta:Már várom a magyar sportvezetőket, akik nemsokára előjönnek az okos elméleteikkel és rákenik az egészet a politikára.... Szánalom.
Biztos ti is láttátok, ahogy Lamperth Mónika lelökte a lóról az öttusázókat, vagy a minisztereinket, ahogy beálltak az ausztrálok mellé a kapuba.
Ebben a meccsben ennyi volt, a bíró tény, hogy nem volt túl objektív, de pusztán ráfogni hiba és ostobaság. Nyerni kellett volna, nem pedig a bírót támadni. A kimagasló csapatokat nehezen állítja meg még a bíró is.
Az öttusázókról pedig annyi, hogy ismét szépen megverték magukat, elsősorban Balogh Gábor, másik versenyzőnk 2 napja kapott csak engedélyt az indulásra.
Baloghnak is csak azt tudom javasolni, hogy az otthon bátran űzött politizálás helyett inkább az edzésekre figyeljen és dolgozzon. Nem naggyűlésekre kell járni, hanem küzdeni kell.