Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Internet Exploreral nekem nem hozta be...de mozilla firefoxal már bejött.Slither írta:Kipróbáltátok már más böngészővel is?Carles Puyol Saforcada írta:
ezaz!mindenkinek ez a problémája!!!
hihetetlen!!!![]()
![]()
![]()
lassan tényleg sírok,de nem az örömtől
ezaz!mindenkinek ez a problémája!!!bottlikakos írta:jó, csak aza a baj hogy a BARCATV-s link nem működikRumig írta:Tv3-on már választási műsorok mennek, javaslom, h a másik linkkel próbálkozzatok.
eecsavicsavi, eecsavicsavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amit utoljára énekeltek az mi akart lenni nem tudja vkiBogika87 írta:Háááááh de kis édesek a La Masias fiúk![]()
![]()
![]()
Amúgy megérkeztek fiúk szva már nem kell sokat várni![]()
![]()
Nagyon irigy vok...milyen élmény lehet ott lenni???
Leírhatatlan....
velem is ez van haverbottlikakos írta:Nem igaaaaaaaaaz![]()
![]()
![]()
Nem tudom nézni,mert a tv3-on má' egy órája pofáznak,de semmi értelmeset nem mutatnak,a BARCA TV meg nekem nem működik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elég idegesítő. Sőt, legjobb lenne, ha egyáltalán nem dumálnának, lehetne hallani, mi megy a stadionban.HAnonymus írta:Ezen én is csodálkozok baromira, de csak így lehet. Szegény Txiki, megtanulhatna spanyolul.CFirpo3 írta:Egyébként katalánról fordítanak spanyolra a 'kommentátorok'? Mert mindig dumálnak a szövegek alatt.
Talán negyed-fél 11 felé beérnek...Ronal.10 írta:nagyon elcsúszot a buli. De lassan nem birom tovább. Holnap meló este meg ünnepelek. Tegnap este is kumma késön feküdtem le...![]()
jöjjenek máár beeee
Ezen én is csodálkozok baromira, de csak így lehet. Szegény Txiki, megtanulhatna spanyolul.CFirpo3 írta:Egyébként katalánról fordítanak spanyolra a 'kommentátorok'? Mert mindig dumálnak a szövegek alatt.