Köszönöm szépen...Lionel85 írta: Utána nyomoztam egy kicsit. Ha minden igaz, akkor a Sky Sport 4 adni fogja a meccset, de nincs konkrétum. Itt megtudod nézni a műsorújságot:
http://tvlistings.guardian.co.uk/text-o ... y+Sports+4
Ha nem adná, a helyi csatornákat kapcsolgatva a teletextet nézve kis angol tudással felderítheted, hol lesz.
Bajnoki Mérkőzések 09-10
- sleepy.69
- Barça B
"Leo rövid távon hihetetlenül gyors, de én úgy érzem, őt nem elemezni, csupán nézni kell." - Pep Guardiola
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Utána nyomoztam egy kicsit. Ha minden igaz, akkor a Sky Sport 4 adni fogja a meccset, de nincs konkrétum. Itt megtudod nézni a műsorújságot:sleepy.69 írta:Sziasztok.
Lenne egy nagy gondom, kérném a segítségeteket.
Hétvégén Angliában, Londonban leszek, és semmiképp sem szeretném kihagyni a Sevilla-Barca meccset. Internetem persze nem lesz csak TV. Valakinek lenne esetleg ötlete, aki jártas az ottani sportcsatornákban, hogy mi fogja adni ott a meccset? (ha egyáltalán)
Tudom, hogy gugli a barátom, de eddig nem találtam sehol normális tv műsort....
Köszönöm a segítséget előre is...
Üdv
http://tvlistings.guardian.co.uk/text-o ... y+Sports+4
Ha nem adná, a helyi csatornákat kapcsolgatva a teletextet nézve kis angol tudással felderítheted, hol lesz.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Szerintem Pedro játszani fog, mivel Tenerifén született, ez elég nagy meccs neki. Akkor Henry tuti megy?barca0417 írta:Én Jonathant játszatnám Xavi helyén, az ő játéka hasonlít legjobban, vezérünkére. Melléje Touré mögéjük Busi aztán kész is. elöl meg örülnék egy Henry-Bojan-Messi sornak. Pedro pihenhet, Henrynak meg magadnám a lehetőséget az utolsó pár meccsen hogy szépen búcsúzzon. Bojan meg megérdemli a lehetőséget, aztán majd váltja Ibra.
De igazából mindegy , csak nyerjünk.
- sleepy.69
- Barça B
matyi02 írta:
Hello.
Nekem csak 1ötletem van gondolom nekik is van TV újságuk, mikor kimész bemész egy boltba, és megnézed 1ikbe, hogy melyik csatorna adja.
Remélem tudtam segíteni.

Ezt meg fogom tenni, csak tájékozódom...
"Leo rövid távon hihetetlenül gyors, de én úgy érzem, őt nem elemezni, csupán nézni kell." - Pep Guardiola
- matyi02
- Entrenador del Barça
Hello.sleepy.69 írta:Sziasztok.
Hétvégén Angliában, Londonban leszek, és semmiképp sem szeretném kihagyni a Sevilla-Barca meccset. Internetem persze nem lesz csak TV. Valakinek lenne esetleg ötlete, aki jártas az ottani sportcsatornákban, hogy mi fogja adni ott a meccset? (ha egyáltalán)
Üdv
Nekem csak 1ötletem van gondolom nekik is van TV újságuk, mikor kimész bemész egy boltba, és megnézed 1ikbe, hogy melyik csatorna adja.
Remélem tudtam segíteni.

- vlxe
- Capitá del Barça
A mai meccsen óvatosnak kell lenni, de ugyanakkor rendkivül határozottan kell fellépni a Tenerife ellen, és akkor igazából nem nagyon tudom elképzelni, hogy hazai pályán ne húznánk be..
Nehéz meccsen 2 gólos sikert remélek!

- sleepy.69
- Barça B
Sziasztok.
Üdv
Üdv
Fecooo, Abidal már felépült, és akár már ott lehetne a csapat kezdőcsapatában. Egy a lényeg győzzön ma a csapat, és ahogy Lionel85 is írta, gálával kellene.
Nagyon sokan lebecsülik itt a Tenerifét. Küzdeni fognak elég keményen, mert bent akarnak maradni. Kemény meccs lesz az esti.
Még a végén úgy járunk mint a madrid az osasuna ellen.
Itt már nem szabad pihentetni.(esetleg Xavit)
Amúgy van esély arra is, hogy Maxwell kezd a kpn.
Még a végén úgy járunk mint a madrid az osasuna ellen.
Itt már nem szabad pihentetni.(esetleg Xavit)
Amúgy van esély arra is, hogy Maxwell kezd a kpn.
Ma vhogy nem bánnám, ha Milito pályára kerülne Puyol kárára, mert szombaton nem volt topon a kapitány...Abidal meggyógyult már egyébként? rá nagyon nagy szükség lenne a Sevilla ellen, mert hiába lassabb Maxinál, ettől függetlenül nem biztos, h a brazil elbírna Navassal(tudom, Abidalt csúnyán állva hagyta múltkor a spanyol, de nyugodtabb lennék, ha a francia kezdene...)
Középpályán vmelyik fiatal lehetőséget kaphatna, mert Xavi egészségét nem kéne kockáztatni és Sergi is pihen, szóval oda mindössze két emberünk maradt...
elől Henry-nak örülnék, legalább ilyen meccsen kaphatna bizalmat...
Középpályán vmelyik fiatal lehetőséget kaphatna, mert Xavi egészségét nem kéne kockáztatni és Sergi is pihen, szóval oda mindössze két emberünk maradt...
elől Henry-nak örülnék, legalább ilyen meccsen kaphatna bizalmat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.04. 10:19:49-kor.
- barca0417
- Entrenador del Barça
Én Jonathant játszatnám Xavi helyén, az ő játéka hasonlít legjobban, vezérünkére. Melléje Touré mögéjük Busi aztán kész is. elöl meg örülnék egy Henry-Bojan-Messi sornak. Pedro pihenhet, Henrynak meg magadnám a lehetőséget az utolsó pár meccsen hogy szépen búcsúzzon. Bojan meg megérdemli a lehetőséget, aztán majd váltja Ibra.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ma gálázni kell a Tenerife ellen és alaposan felkészülni a Sevilla elleni meccsre. Nehéz lesz, de a csapat képes arra, hogy győzzön.
Ma jól lenne jegelni Xavit.
VISCA EL BARCA!!!
Ma jól lenne jegelni Xavit.
VISCA EL BARCA!!!

- LM10
- Director del Fútbol
A tegnapi meccsen az is tetszett, hogy a 2. és 3. gólnál is a cserék egy kupacban ünnepeltek.
http://www.youtube.com/watch?v=I9GHXTI4cSQ
1:24-nél.

http://www.youtube.com/watch?v=I9GHXTI4cSQ
1:24-nél.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem valami jó a sorsolásunk.
Pont azzal a 2 kieső helyezettel játszunk akik még küzdenek a bent maradásért (Tenerife, Valladolid). Annyi szerencsénk van, hogy otthon fogadjuk őket, de nem fogják feladni a bent maradást.
Közben meg megyünk Sevillaba akik pedig a BL helyért vannak nagy harcba a Mallorcaval.
Tényleg semmit sem adnak ingyen.
Pont azzal a 2 kieső helyezettel játszunk akik még küzdenek a bent maradásért (Tenerife, Valladolid). Annyi szerencsénk van, hogy otthon fogadjuk őket, de nem fogják feladni a bent maradást.
Közben meg megyünk Sevillaba akik pedig a BL helyért vannak nagy harcba a Mallorcaval.

Tényleg semmit sem adnak ingyen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Srácok, ilyen egy rossz éjszakát. Azt álmodtam, hogy Sevillában nem tudtunk nyerni (hogy kikaptunk vagy x-eltünk, nem tudom, de az biztos hogy nem nyertünk); és úgy nyertük meg a bajnokságot hogy a Madrid lehozott az utolsó fordulóban egy bűn rossz, nyögvenyelős 0-0 ás meccset! Képzelhetitek mit össze izgultam magam álmomban
. Remélem nem kell átélnem hasonlót soha többé. Gratulálok a csapatnak, hatalmas lelki erőről és motivációról tettek tanúbizonyságot. Innentől ezzel a lendülettel ütünk mindenkit, remélem akár még sorfalat is állnak majd nekünk, Madrid meg forronghat, hogy ismét rekordteljesítménnyel csak a hátunkat nézhetik 

Most már csak 3 meccs van hátra, melyet be kéne húzni. A két hazai szvsz kötelező, a Sevilla elleni lehet kemény dió, azon eldőlhet a bajnokság. De úgy gondolom, h innen már meglesz, és akkor nagyon elégedett leszek ezzel a szezonnal is. Ha esetleg buknánk, akkor nagyon fájna, h mindenről csak egy kicsivel maradtuk le. Különösen a bajnokság...soha nem szeretném újra átélni azt, amit a 2007-s bajnokság elvesztésénél. 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nagy gratula a csapatnak, tartottam a tegnapi meccstől. Ez a győzelem megmutatta, a csapat továbbra is sikerre éhes. A Sevilla elleni meccs lesz még kulcsderbi, de persze a többit is hozni kell.
Bojan gólja zseniális volt.
Bojan gólja zseniális volt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Valóban a Real 1996/1997-es szezont 92 ponttal zárta, de abban az évben 22 csapatos volt a Liga, tehát 42 meccsen sikerült elérniük azt a pontszámot. Ha azokat az éveket vesszük, amikor már a 3 pontos rendszerben játszottak, és 38 meccsből állt egy szezon, akkor a tavalyi triplázó Barca a legjobb 87 ponttal.Barca_10 írta:Lehet hogy tévedek,de ha szerdán is nyerünk akkor nem a miénk lesz az új pontrekord?Úgy tudom eddig 92 a csúcs amit egy szezon alatt elért egy csapat a La Ligában és-ebben sem vagyok biztos-a Real tartja.
-
- Llegenda del Barça
Ja... akkor bocsFernando írta:A Real-t kérdezte.

-
- Llegenda del Barça
A hivatalos és ez az oldal is keddre 20.00-ra hirdeti a meccset, ugyh, ne a szerdát várjátok 

Lehet hogy tévedek,de ha szerdán is nyerünk akkor nem a miénk lesz az új pontrekord?Úgy tudom eddig 92 a csúcs amit egy szezon alatt elért egy csapat a La Ligában és-ebben sem vagyok biztos-a Real tartja.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ma: 19:00 Sport 1 Szerda: 22:00 Sport 1!Barca_10 írta: Megtudnátok nekem mondani,hogy szerdán és ma hánytól játszik a Real?Köszönöm!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Sport TVBarca_10 írta:Megtudnátok nekem mondani,hogy szerdán és ma hánytól játszik a Real?Köszönöm!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Megtudnátok nekem mondani,hogy szerdán és ma hánytól játszik a Real?Köszönöm!Barcaman14 írta: Ma pedig hajrá Osasuna!A hét közben amúgy a Realnak lesz egy kényelmetlen kirándulása Mallorca szigetére!
![]()
Visca el Barca
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”