Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem ilyen problémák nincsenek vele, csak szerencsétlenségére (nekünk meg szerencsére) piqué élete formájában tért vissza és amíg így játszik addig minden komolyabb és közepesen komoly meccsen csak a pad jut bartrának. amíg piqué nem volt ilyen jó, addig bartra simán kezdett helyette, szóval lucho szerintem értékeli, csak nincs lehetősége betenni.Stalkyard írta: Azt hiszem azt emelték ki vele kapcsolatban, hogy lesre állításnál gyakran beragad, vagyis valami ilyesmire emlékszem. Szóval mi nem látunk bele annyira a szakmai háttérdolgokba, bőven lehet, hogy szimplán kevés a kezdőbe.
Nekem most vált végleg biztossá, hogy tehetséges gyerek..Stalkyard írta:Szóval mi nem látunk bele annyira a szakmai háttérdolgokba, bőven lehet, hogy szimplán kevés a kezdőbe.
Ezt LE-vel kell letisztáznia még a nyáron. Nagy szíve van, de se neki se a csapatnak nem jó, ha 4.-5. számú védő lesz. Ha valahol lehúz 1-2 évet kezdőként vissza lehet hozni, akkor már úgysem lesz fiatal se Masch se Mathieu, vermaelen pedig kérdőjel.roby122 írta:Elég nehéz szituációban van most , főleg ha még Vermaelen is a toppon lesz.
És jövőre sincs arra semmi garancia , hogy többet fog játszani , mint idén , vagy egyáltalán annyit , mint idén. Jövőre is ha cserélni kell , vagy valaki megsérül Mathieu fog a kezdőbe kerülni , vagy csereként előbb számít rá Lucho , mint Bartra-ra. (nem tudom ez jövőre miért változna?!)
Az ő korabeli védők is bőven többet játszanak már , gondolok itt Mangala-ra , Varane , Marquinhos.
Csak Masc és Piqué nem tudja végigtolni a szezont, ráadásul az argentin még a kp-n is kap(hat) szerepet. Arról ne is beszéljünk, hogy fiatalabb sem lesz. Bartra 3. számú védőnek egyelőre tökéletes lenne. Ahányszor játszott magas szinten tolta, mindig lehetett rá számítani.Rivaldo11 írta: Viszont őszintén szólva nem hiányzik a csapatból-a kezdőből-amíg Masch ilyen szinten tolja védőként, vagy amíg a csapatvédekezés így működik.
Valamiért belemagyarázós érzésem van..palesz77 írta:Na mindegy, ennek a játékához semmi köze kb, csak érdekességképp írtam le, hátha másnak is feltűntek ezek tegnap..
Bale eset: Már nem azért, de az egy kontra volt. Kontránál meg épp az a lényeg,hogy nem mindenki ér vissza, így a középhátvéd dolga kizárni a helyére, ezzel befedve a lyukat. Ha Puyol lett volna ott,akkor az ő hibája,ha Piqué,akkor ő.mahitoo írta:Remélhetőleg utolsó hozzászólásom a témában, ami talán csak figyelmeztetést, és nem kitiltást fog magával hozni.
Bale eset. Kb szezonbeli 5-6 meccs után beküldünk egy félig sérült kölyköt a Real Madrid ellen, akinek talán a világ leggyorsabb játékosát kellett volna taccsra tennie DANI ALVES HELYÉN és HELYETT, de persze ő a bűnbak, amit előtte csinált, nem számít. Gratulálok.
Statisztikák. Általában Matyi és Masch az ellenpont. + többszáz meccs van a lábukban topligás, vagy európai porondos meccseken. Ismét remek összehasonlítási alap, további gratuláció jár érte.
Valaki aki statkirály, keresse már meg legyenszíves Piqué első évi statisztikáit. Aztán majd jöhet az ámulat.
Lesz@rom (tiltás, bünti), hogy azt írjátok, hogy ne hasonlítsam össze Xavival, Puyollal, Busival, Piquével, akkor is össze fogom. ŐK MEGKAPTÁK a lehetőséget, és FEJLŐDTEK. És sz@rok is voltak az elején. És nem akárkik lettek. Bartra nem kapta meg a sanszot. És amíg ez nem történik meg, addig mocskolhatjátok, meg "középszer" játékosnak tarthatjátok, csak rohadtul nem jogosan. És ha valaki megint elkezdi, hogy nem látjuk mi megy edzéseken, azt elküldöm a fenébe. Nyehhe.
Épp ez a lényeg. Velük hasonlítjuk össze, mert ők a riválisai a posztján. Az elsőéves Piquét az akkori riválisaival kell összehasonlítani,nem a mostaniakkal. Remélem,hogy világos, hogy az játszik, aki MOST jobb a posztján. Nem lehet elvárni 3 kupát, ha NEM AZ AKTUÁLIS LEGJOBB játszik a khv poszton.Statisztikák. Általában Matyi és Masch az ellenpont. + többszáz meccs van a lábukban topligás, vagy európai porondos meccseken. Ismét remek összehasonlítási alap, további gratuláció jár érte.
Nem kötekedésképp, de Mahitoo szerintem nem egy az egyben össze akarja hasonlítani kettejüket, hanem arra próbált rávilágítani, hogy Piqué se hibátlan teljesítményt hozott fiatalon, de a belé fektetett bizalomnak hála fejlődni tudott, és kinőtte magát a világ egyik legjobb hátvédjévé. És Bartra hasonló szituban nem kapta - még - meg ezt a bizalmat, így felesleges klasszis teljesítményt várni tőle folyamatosan. Pont annyit nyújt, amennyit egy komoly tehetségnek nyújtania kell - Matyi szintjét így is eléri, csak nem egyezik a stílusuk, így másban villognak -, és elegendő bizalommal még jobb lehetne. Csak ahhoz kellenek a percek..danianevem írta:Nem találok olyan részleteset, mint amilyen az Optaé (illetve biztos van, csak az fizetős). Viszont nem is feltétlenül lenne mérvadó az akkori, mivel majd' 7 évvel ezelőtti mezőnyben és teljesen más stílust képviselő csapatban játszó Piqué lenne összevetve a tavalyi Bartrával.
Nem találok olyan részleteset, mint amilyen az Optaé (illetve biztos van, csak az fizetős). Viszont nem is feltétlenül lenne mérvadó az akkori, mivel majd' 7 évvel ezelőtti mezőnyben és teljesen más stílust képviselő csapatban játszó Piqué lenne összevetve a tavalyi Bartrával.mahitoo írta:Valaki aki statkirály, keresse már meg legyenszíves Piqué első évi statisztikáit. Aztán majd jöhet az ámulat.
Masch a földön a legjobb a ligában a posztján, ezért kell ő oda, mellé meg egy magasabb, aki kipótolja a hiányosságait. Mathieu pedig több játékperc mellett és keményebb ellenfelek mellett hoz olyan statokat, mint Bartra az elsősorban alsóháziak ellen. A BL-ben is kijön a dolog, oda pont a francia kevés, ezért is játszhatott többet ott Bartra.palesz77 írta:Most megnéztem, 90 percre vetítve nem hozott hajszállal jobb mutatókat - múltkor én se úgy csináltam, pedig úgy kéne.... De ezen érved alapján nem mondható, hogy Matyi jogosan érdemel +1000 percet..
Ez tetszett, egyetértek.mahitoo írta:...
Ezzel a hsz-el is egyetértek, főleg ezen részével.Chino írta:A statokból meg annyi látszik, hogy Matyi kb. egy szinten van Bartraval, aki jóval fiatalabb és akire hosszútávon lehetne építeni, míg a franciában jó ha két év van ilyen szinten. (persze ez nem 100%, de erre van nagyobb esély)
Most megnéztem, 90 percre vetítve nem hozott hajszállal jobb mutatókat - múltkor én se úgy csináltam, pedig úgy kéne.danianevem írta:Ugyanez igaz a védőknél is. Mathieu több meccsen keresztül és komolyabb ellenfelek ellen hozott ha csak hajszálnyival is, de jobb mutatókat Bartránál.