Varga Tamás írta:lionelmessi19 írta:Természetesen itt nem kell egyetérteni velem srácok, ez egy személyes vélemény volt, számomra nem volt elég az, hogy a gólátlaga jó volt Samunak. És persze az is lehet, hogy a mezőnyjátékát, játékstílusát is másképp láttátok, mint én.
Azt viszont nem értem Tamás, hogy miért nem fontos számodra a magaviselete. Semmi sem nyilvánvalóbb, mint az, hogy az ilyen bomlasztja a csapatot, a klubot. Tehát amennyiben marad, ez nem megengedhető dolog a továbbiakban, szerintem.
Érdekes, mikor cabrónozott nem bomlasztotta a csapatot, hanem mindenki tapsolt neki Katalóniában. Amikor a gólokat lőtte, akkor ez senkit nem érdekelt. Amikor Párizsban a 76. percben egyenlített, a kutya sem foglalkozott vele. Amikor Drogba egyenlítésekor majdnem összetörte a fülhallgatót, akkor nem volt rossz fiú. ne vicceljünk már.
Az a lényeg, hogy Pep kevés ahhoz, hogy szót tudjon érteni vele, inkább elküldi. Hogy miért, azt senki nem tudja. Szerintem. Maradona sem volt az a kezesbárány játékosként, mégis a legnagyobbak közé emelkedett, és sikert-sikerre halmozott. Ez csak egy példa volt, mondhatnék még kismilliót.
Tamás, megmondom őszintén, hogy aki legalább egy kicsit is (velem együtt) nem szégyellte a pofáját, mikor Eto'o elskandálta azt a dolgot, azt megvetem, de minimum szégyenlem hogy ugyan annak a csapatnak szurkolunk.
Természetesen szeretem őt, mint játékost, emlékszem, hogy mit csinált , mit tett a klub sikereiért, de minden egyes megmozdulásánál ami ilyen jellegű volt, mint pl a fülhalgató földhözverése, én szégyeltem magam, vagy őt vagy nem is tudom mi a megfelelő kifejezés.
Maradona se volt kezesbárány, valóban, minden idők egyik legnagyobbja, nekem mégis nagyobb játékosként marad több más kortársa ( vagy legalábbis már legendává vált játékos), aki talán valamivel kevésbé volt hatalmas futbalista, de se játékosi pályafutása alatt, se után nem volt olyan ügye, ami szégyellni való.
És bár állítani nem állítanám, ahogy te teszed, mert igazából erről neked se lehet semmi fogalmad, de valóban lehet, hogy Pep úgy gondolja, nem bírna vele, és így kiteszi a szűrét. És ezesetben azt mondom, igaza van, ha a vezetőség azt mondta, hogy ő az edző, övé a jövő, ahogy a szurkolók is (mielőtt jönnél a Laporta gyűlölettel) gondolják amúgy, akkor bizony törekedjen a legjobbra, és ha Samuval nemtud megbírkózni, és hátrányosnak ítéli meg a jelenlétét a keretben, hát küldje el.
Neked, másoknak személy szerint lehet hogy nem, nekem az edző előrébb van a rangsorban fontosság szemponjából mint egyetlen játékos. Persze lehetne 1-2 játékost választani a keretből, akiknél már nem mondanám ugyanezt, mint Iniesta, Messi stb.. de Samu már nem az, még ha szeretem is nagyon a játékát, és inkább megtartanám őt mint elküldeném...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila