Barça Igazolások 2007-08
Nem tom de akk te kit tennél írányítónak?
Diego? Én sztem is ő lenne a legjobb te drága 30m EURÓ és mi sajnájuk a nagy pénzt kiadni.+ Diego-nak 2011 Nasrinak 2009-ben jár le a szerződése.Szal Nasrira nagyobb az esély de Diego jobban hasonlít Deco stílusához.Am tudnátok segíteni?Lippi milyen játékrendszert alkalmazott a csapatainál és támadóbb v védekezőbb focit nyomott?
Diego? Én sztem is ő lenne a legjobb te drága 30m EURÓ és mi sajnájuk a nagy pénzt kiadni.+ Diego-nak 2011 Nasrinak 2009-ben jár le a szerződése.Szal Nasrira nagyobb az esély de Diego jobban hasonlít Deco stílusához.Am tudnátok segíteni?Lippi milyen játékrendszert alkalmazott a csapatainál és támadóbb v védekezőbb focit nyomott?
- albicelesteX
- A Vadász
Nem tudom!Én nem pártolom Nasrit!Poulsenbe egyet értek!Én egy tuskónak tartom!

Sztem meg Nasri tökéletes lenne.Am meg tökéletes lenne kispadra sztem keita.Jobb mint Poulsen.
- albicelesteX
- A Vadász
Szép napot!Egy új edző kell elsősorban aztán meg olyan játékosok akik tudnak harcolni!Nem tudom abba a Nasriba mit láttok annyian említitek a nevét!Nekem nem kéne a barcába!

A végén elhozzuk a fél a SevillátZozzy 5 írta:A SPORT szerint a Sevilla védekező kp-ja, Keita is a Barca célkeresztjében...

ez mind szép és jó amit írtok (kivéve ami nem
) de van 1 halovánnyi probléma...ha megnézünk 1.2 játlkos nevét akik említettek voltak a sorban (Diego, Fabregas,Adebayor,Agüero stb.) én tisztelem és nagyra tartom mindegyiket de jo llehet látni h ők saját csapatukban kulcsfontosságú személyekké nőtték ki magukat... lehet h a BArcelona remek gazadasái helyzetben van de nincsa az a pénz amit CSAK AZ EMLÍTETT 4 KÖZÜL LEGALÁBB 2T EL LEHETNE HOZNI... remélem érhetően írtan xD nekem nincs oylanom h "én Barcám" vagy a "legjobb Barca" azért még április közepe van... rengeteg változás lehet addig és nem akarok addig hülyeséget beszélni... én még azt nem értem h mért kell 1 kis világsztárt padra tenni...sajnálom h ezt kell mondanom de az utóbbi 1-2 meccsen sajnos csak ő tudott színt vinii a BArca játékába...

Ebouénak néha tényleg elborul az agya, de nem többször, mint Marqueznek. Az ominózus BL-döntőn meg elég szépen tartotta Ronaldinhot. Akkoriban az nem kis cselekedet volt. Mostanában kp-n játszik, így nehéz megítélni, de sztem vele sem járnánk rosszul.
Diego bal-kp? Sztem Ronaldinho is irányítóként érkezett, később lett belőle baltámadó.
Diego bal-kp? Sztem Ronaldinho is irányítóként érkezett, később lett belőle baltámadó.
- the Legend
- Barça B
igaz de zambrottánál még rossz formában is jobbLG írta:Pedig nem egy szint a 2 játékos. Én idén minden Arsenal meccset láttam, és Ebué a csapat leggyengébb láncszeme. Nem hiába cseréli le a Wenger majdnem mindig. Sagna viszont nagyon jól játszik jobbhátvédként.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Akkor a többiek nagyon vigyázzanak a pénztárcájukra.Rio Buscape írta: Cserepad: Xavi, silvynho, Bojan, Marquez, Yakubu, Thuram
A fent említett játékosok zsebbenyúlosak

Továbbra is tartom, hogy nem kell olyan sok játékos ide. Dinho pótlása szerintem nem lehetséges (a jó Dinhoé), és mivel a taktikánk így épült fel, ezért nem lehetetlen, hogy egy új edzővel átállunk egy más felállásra. Éppen ezért még homályos hogy milyen játékosokra lenne szükségünk. Egy jobb bekk tuti kell, a többi nagy kérdés.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- the Legend
- Barça B
yakubuuuu???Rio Buscape írta:Az én jövőévi Barcám
Alves Puyol Milito Abidal
Iniesta Touré
Messi Diego
Etoo Aguero
Cserepad: Xavi, silvynho, Bojan, Marquez, Yakubu, Thuram,
Sajnos el kell mennie Dinhonak ez már tuti, sajnálom, de már neki itt nincs jövője
A fent említett játékosok zsebbenyúlosak, de viszont megérik a pénzüket
Az alternatívák: Alves helyett esetleg Ebué, Diego helyett esetleg Malouda, vagy Sylva, Aguero helyett Villa, vagy Adebayor!
Tudom nem egyszerű igazolások, de a Barcának semmi sem lehetetlen.
Ezekkel a játékosokkal jó ksi gárdánk lenne
Ha már mindenképpen elakarják küldeni Riijkardot, amit nem szeretnék, akkor jöjjön helyette Lippi, senki más

Pedig nem egy szint a 2 játékos. Én idén minden Arsenal meccset láttam, és Ebué a csapat leggyengébb láncszeme. Nem hiába cseréli le a Wenger majdnem mindig. Sagna viszont nagyon jól játszik jobbhátvédként.
- the Legend
- Barça B
eboue sztem jo lenne nem olyan drága mint daniel alves de én kb egy szinten számolok velük. de csak akkor jönne ide sztem ha wenger is...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egy-két éve óriási tehetségnek indult A Sao Paulo
(?) jobbhátvédje Ilsinho. Vele mi lehet? Mert akkor óriási jövőt jósoltak neki Európában. Egyébként Eboue szerintem nagyon jó megoldás lehet, még akkor is, ha a 2006-os formájához képest picit visszaesett. Bár ez lehet hogy azért van, mert egy sorral előrébb tette őt Wenger.
(?) jobbhátvédje Ilsinho. Vele mi lehet? Mert akkor óriási jövőt jósoltak neki Európában. Egyébként Eboue szerintem nagyon jó megoldás lehet, még akkor is, ha a 2006-os formájához képest picit visszaesett. Bár ez lehet hogy azért van, mert egy sorral előrébb tette őt Wenger.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Barça B
Az én jövőévi Barcám 
Iniesta Touré
Messi Diego
Etoo Aguero
Sajnos el kell mennie Dinhonak ez már tuti, sajnálom, de már neki itt nincs jövője
Az alternatívák: Alves helyett esetleg Ebué, Diego helyett esetleg Malouda, vagy Sylva, Aguero helyett Villa, vagy Adebayor!
Ha már mindenképpen elakarják küldeni Riijkardot, amit nem szeretnék, akkor jöjjön helyette Lippi, senki más

Iniesta Touré
Messi Diego
Etoo Aguero

Többeknél is láttam Ebué nevét. Csak őt nem
Olyan buta, favágó paraszt, h a hihetetlen.

norbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro
Jöjjön:Lahm,Garay,Poulsen,Eboué,Nasri,Silva+B csapatos tehetségek
Ti ezen mit javítanátok?
atya világ amit felsoroltál a távozók között akár lehetne egy világválogatott is
sztem sem kéne az egész csapatot kiárusítani. és sztem az edző kérdés tisztázódjon először és ő döntdön az új játékosokról. úgy a legértelmesebb.
eboué sztem is jó játékos bár nem tudom h elkengedné-e az arsenal de őt én is szívesen látnám és mivel ronnie is úgy tűnik h megy bal oldali játékosra mindenképpen szükségünk lesz és én egy támadó középpályást is vennék. mindenképpen.
erre a posztra Van der vaart a személyes kedvencem:)
Ha 2-3 évvel fiatalabb lenne, talán. Egy szélsővédőnél fontos a gyorsaság (is), ami idővel egyre inkább megkopik. Ez főleg akkor gáz, ha ő az első számú jelölt a posztra, heti 2 meccs sztem már nem biztos, hogy jó egy 30 éves embernek. 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Én egyre inkább nem adnám el Zambrottát. Egy másik edző keze alatt lehet újraszületne
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Pont úgy, mint ahogy 25-öt Alvesért... 

- djtrack
- Capitá del Barça
nem kell siratni helyette jön egy jó irányító biztosan,csak az a kérdés h ki. Lampard,Diego,Nasri,Xabi Alonso,Aquailini,Van der Vaart? sztem bárki tudna anynit hozzátenni a játékhoz mint Roni az utóbbi meccsek
-
- Capitá del Barça
Most írtam a Ronnie topicba.(#3)Colos írta:A tv2 teletextje szerint Galliani azt mondta, hogy a Milan már tulajdonképpen megszerezte Sevcsenkót és Ronaldinhot. Az acmilan.hu-n is megjelent a hír.

hello! új regi vok és lenne 1-2 hozzászólásom...
szerintem a Barca teljesítményéért nem 1 ember hanem mindenki okolható (az ha jó ha rossz) igaz van néhány ember akinek a tehetsége nem éri el a BArcájét(lehet kicsit nagyképű voltam de nem tudtam hirtelen másképp mondani lécci értsétek jol
) de szerintem (csatlakozva az előttem szólókoz) nem kell leváltani az egész csapatot és felvinni 1 teljesen más csapatot BArca néven...az nem BArca a Barca az az aki most van és ha belegondolunk azért sok oylan játékos van EBBEN a Barcelonában akikből pl.: BL győztes csapatot lehetne csinálni... én 1 pillanatig sem haragudtam Rijkaard vagy szidtam volna de szerintem láccik hogy valami nem stimmel és ez a játékban is megmutatkozik... persze az se biztos h ezt ő igy akarja... igaz h Rijkaard uj magaslatokba emelte a Barcát mnit elődei (Cryuff) de ő már mindent beleadott ebbe a Barcába és sztem az ő vezetésével már nem lesz jelentős javulás...sajnos nem tudtam tul sok Barca meccset megnézni de nekem van 1 véleményem (sztem sok lesz ezzel szemben) de amikor azt látom hogy 1 17 éves csodagyerek él a Barcában az roszul tud esni... nem szeretem a multat bojgatni de a Betis eleni meccsen én azt láttam h Bojan lecseréléséel megszűnt a támadójátékban a fantázia... az érkező vagy távozó embereket egyenlőre nem mondogatnám...én még várnék 1 hónapot körül belül h legyen elképzelésem arrol hogy mégis mi a leggyengébb pontja és ho lkell erősítés a BArcában... 1 kérdés... kit tud magyarázatot adni arra hogy az első félévben az egyik legjobb védelmünk volt és szerintem most gyerekes hibák miatt kapjuk a gólokat... én nem értem 
szerintem a Barca teljesítményéért nem 1 ember hanem mindenki okolható (az ha jó ha rossz) igaz van néhány ember akinek a tehetsége nem éri el a BArcájét(lehet kicsit nagyképű voltam de nem tudtam hirtelen másképp mondani lécci értsétek jol