Az 1 gólos vezetés nem nagy előny egy Real ellen. Simán fordíthatnak.

1. Ini - Barcakabekabe írta:1, Perez még nm is elnöksocio66 írta:'A katalán Sport szerint Perez kiszemelte magának a Barcelona fiatal középpályását, Iniestát. A játékos szerződtetésével két legyet üthetne egy csapásra, hiszen egyszerre erősítené a Madridot és gyengítené az ellenfelet. Az üzlet létrejöttét nagyban nehezíti a 150 milliós kivásárlási ár és Iniesta kötődése. '
2, INI NM MEGY ODA
3, laporta nm engedi el
4, a Sportnak a 80%-a kacsa
Ennyi.
Capon: asszem a két elnök közt volt, de Calderon azota lemondtt, ugyh most nm tom mi van.
Ebből is látszik, hogy ki elégedett a csapatával.LM10 írta:Basszus! A Madridistán sokan már Iniestával játszadoznak a jövő évi csapatban...Csakhogy itt a Barcában senki sem akkora patkány, hogy a Realba igazoljon.
1, Perez még nm is elnöksocio66 írta:'A katalán Sport szerint Perez kiszemelte magának a Barcelona fiatal középpályását, Iniestát. A játékos szerződtetésével két legyet üthetne egy csapásra, hiszen egyszerre erősítené a Madridot és gyengítené az ellenfelet. Az üzlet létrejöttét nagyban nehezíti a 150 milliós kivásárlási ár és Iniesta kötődése. '
socio66 írta:'A katalán Sport szerint Perez kiszemelte magának a Barcelona fiatal középpályását, Iniestát. A játékos szerződtetésével két legyet üthetne egy csapásra, hiszen egyszerre erősítené a Madridot és gyengítené az ellenfelet. Az üzlet létrejöttét nagyban nehezíti a 150 milliós kivásárlási ár és Iniesta kötődése. '
Hm,ha már többen is mondjátok,akkor előfordulhat,h én tudtam rosszul,ez esetben megkövetlek,MichaaBeeozsimiki írta:Szerintem 3 kell, "csak" arra kell figyelnie,h Chelsea elleni meccseken ott legyen, mert döntő előtt 0zódik a cucc, persze sárgák tekintetében, pirosat csak nem kap.miihii írta:
A BL-ben a második sárga után is eltiltás vár a playákra,így Leonak igenis vigyáznia kell.Ez a kamu lap még nagyban befolyásolhatja a későbbieket.![]()
Szerintem 3 kell, "csak" arra kell figyelnie,h Chelsea elleni meccseken ott legyen, mert döntő előtt 0zódik a cucc, persze sárgák tekintetében, pirosat csak nem kap.miihii írta:A BL-ben a második sárga után is eltiltás vár a playákra,így Leonak igenis vigyáznia kell.Ez a kamu lap még nagyban befolyásolhatja a későbbieket.MichaaBee írta: Messi sárgája a BL-ben volt, így arról értelemszerűen nem a Spanyol Szövetség dönt.És az amúgyis csak az első sárgája volt, így csak kiállítás esetén kényszerül további mérkőzéseket kihagyni a BL-ben.
Az meg engem különösebben nem érdekel, hogy a Madrid Higuaínnal vagy nélküle szenved a Sevilla ellen, ha mi nyerjük a meccseinket, akkor a madrid 10-0-ra is nyerhet felőlem...![]()
Én úgy emlékeztem, hogy 3 sárga után jár az eltiltás, de lehet, hogy tévedtem.miihii írta:A BL-ben a második sárga után is eltiltás vár a playákra,így Leonak igenis vigyáznia kell.Ez a kamu lap még nagyban befolyásolhatja a későbbieket.MichaaBee írta: Messi sárgája a BL-ben volt, így arról értelemszerűen nem a Spanyol Szövetség dönt.És az amúgyis csak az első sárgája volt, így csak kiállítás esetén kényszerül további mérkőzéseket kihagyni a BL-ben.
Az meg engem különösebben nem érdekel, hogy a Madrid Higuaínnal vagy nélküle szenved a Sevilla ellen, ha mi nyerjük a meccseinket, akkor a madrid 10-0-ra is nyerhet felőlem...![]()
A második részben totál igazad van.Nem kell fennakadni ezen a Higany ügyön,játsszon csak.Sőt,gólt is rúghat 5ösével,ha MI NYERÜNK
A BL-ben a második sárga után is eltiltás vár a playákra,így Leonak igenis vigyáznia kell.Ez a kamu lap még nagyban befolyásolhatja a későbbieket.MichaaBee írta: Messi sárgája a BL-ben volt, így arról értelemszerűen nem a Spanyol Szövetség dönt.És az amúgyis csak az első sárgája volt, így csak kiállítás esetén kényszerül további mérkőzéseket kihagyni a BL-ben.
Az meg engem különösebben nem érdekel, hogy a Madrid Higuaínnal vagy nélküle szenved a Sevilla ellen, ha mi nyerjük a meccseinket, akkor a madrid 10-0-ra is nyerhet felőlem...
Igen ez így van. Körülírtad, hogy mit jelent a vélemény. Leírtam az én szempontomat. Hol itt a gond? Ha megfigyelted a mondandóm végén hozzá is tettem, hogy ez csak az én különbejáratú véleményem(az utóbbi időben minden hsz-em után oda kell írnom, hogy ez még mindig csak az én szemszögem, különben sokan félreértik, ahogyan látom, még így is.) Leírtam a véleményem az olyan emberekről akik szerintem vakon ítélkeznek ellenfélről és ellenfél szurkolóiról. Szerinted akik "utálják a Realt" hány százalékuk ismeri a történelmi miértjét? Hányan vannak akik kielemezték a múltat és emiatt nem szeretik a Realt? Szerintem nincs 10%. Mindenki más azért vallja ezt, mert azt hiszi ez a velejárója annak, hogy Barca drukker, utálni kell a Madridot és szurkolóit, mert azok meg hül.yék. A történelem is homályos és sokféleképpen lehet értelmezni. Ha nem így lenne, akkor nem lenne annyi álláspont és a Madrid szimpatizánsok is átpártolnának, legalábbis kiábrándulnának a kedvenc csapatukból. Ez meg már kicsit politika, így itt meg is állnék a gondolatmenettel.Mindenkinek magvannak a maga fokozatai, hogy mihez hogy viszonyul, mennyire fontos, értékrend stb., és az, hogy a te értékrended nem egyezik a másikéval, az egy teljesen szubjektív szempont
Gago a tavalyi sorfalas szituációnál tanusított magatartása marhanagy taplóságra,sportszerűtlenségre utal a szememben, az ahogyan elsétált játékosok között és még a honfitársának sem köszönt.... és persze az a lenéző tekintet. Sütött róla a bunkóság.Mér Gago szegény szerencsétlen mit csinált?