Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
piton
Capitá del Barça

2009.04.26. 19:31:04

Jó lenne ha Sevilla rúgna még vagy 2 gólt.
Az 1 gólos vezetés nem nagy előny egy Real ellen. Simán fordíthatnak. :?
don gamper
Capitá del Barça

2009.04.26. 19:28:14

Eddig azt kaptam amit vártam.A rémgyenge lejártmadrid vérholyagot
rugnak a labdába a Sevilla meg 1000 el pörög.
Remélem még szurnak kettőt és akkor lesz igazán értékes a tegnapi pont.
(ami egyébként sem rossz)
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.26. 19:25:10

stelios nem akarok neked rosszat, de ha véletlenül megint bemákolják, szólni fogok :D :P :twisted: :lol:
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.26. 19:22:51

Isten bizony, hogy kivágom az ablakon a plazma tv-t, ha ezt a meccset is bemákolja a reál margit. :evil: :evil:
torotam
Jugador d'estrella

2009.04.26. 16:01:32

Azért Iniesta nem egy Figo... 8)
Visca el BARCA!
Robee
Barça B
Kapcsolat:

2009.04.26. 15:36:20

Sevilla - Real Madrid 19:00

Játékvezető:
Pérez Burrull

:shock: gyenge idegzetű barca szurkolók számára nem ajánlott :shock:
House
Entrenador del Barça

2009.04.26. 15:04:48

kabekabe írta:
socio66 írta:'A katalán Sport szerint Perez kiszemelte magának a Barcelona fiatal középpályását, Iniestát. A játékos szerződtetésével két legyet üthetne egy csapásra, hiszen egyszerre erősítené a Madridot és gyengítené az ellenfelet. Az üzlet létrejöttét nagyban nehezíti a 150 milliós kivásárlási ár és Iniesta kötődése. '
:)
1, Perez még nm is elnök
2, INI NM MEGY ODA
3, laporta nm engedi el
4, a Sportnak a 80%-a kacsa
Ennyi.
Capon: asszem a két elnök közt volt, de Calderon azota lemondtt, ugyh most nm tom mi van.
1. Ini - Barca
2. Ini - Barca
3. Ini - Barca
4. Ini - Barca
5. Ini - Barca
.
.
.
1718. Ini nem szerződik el. :twisted:
LM10 írta:Basszus! A Madridistán sokan már Iniestával játszadoznak a jövő évi csapatban...Csakhogy itt a Barcában senki sem akkora patkány, hogy a Realba igazoljon.
Ebből is látszik, hogy ki elégedett a csapatával. :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.04.26. 14:51:35

socio66 írta:'A katalán Sport szerint Perez kiszemelte magának a Barcelona fiatal középpályását, Iniestát. A játékos szerződtetésével két legyet üthetne egy csapásra, hiszen egyszerre erősítené a Madridot és gyengítené az ellenfelet. Az üzlet létrejöttét nagyban nehezíti a 150 milliós kivásárlási ár és Iniesta kötődése. '
1, Perez még nm is elnök
2, INI NM MEGY ODA
3, laporta nm engedi el
4, a Sportnak a 80%-a kacsa
Ennyi.
Capon: asszem a két elnök közt volt, de Calderon azota lemondtt, ugyh most nm tom mi van.
Capon
Llegenda del Barça

2009.04.26. 14:47:07

=D> először is grat Perez ötletéhez. Egyébként nincs valami megállapodás a két csapat közt, hogy egymás játékosait nem zargatják?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LM10
Director del Fútbol

2009.04.26. 12:00:47

Basszus! A Madridistán sokan már Iniestával játszadoznak a jövő évi csapatban...Csakhogy itt a Barcában senki sem akkora patkány, hogy a Realba igazoljon.
szajko
Director del Fútbol

2009.04.26. 11:38:43

Tesóm itt járt nállunk és felnézett a madridista.hu-ra, révén, hogy madridista... :?

Olvastam olyanokat, hogy simán behúzzuk a sevilla ellen és ütjük a Barcát az már csak 1 pont, a barca megtör és simán behúzzuk a végére... :lol:

Már ma nem fognak győzni ez tutkerály :D

És, hogy Iniesta elmenne e? Soha... :lol:
socio66

2009.04.26. 11:36:26

'A katalán Sport szerint Perez kiszemelte magának a Barcelona fiatal középpályását, Iniestát. A játékos szerződtetésével két legyet üthetne egy csapásra, hiszen egyszerre erősítené a Madridot és gyengítené az ellenfelet. Az üzlet létrejöttét nagyban nehezíti a 150 milliós kivásárlási ár és Iniesta kötődése. '
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.25. 20:52:29

A mai nap hihetetlen fontos, Ránk nézve is,meg Madridra nézve is. Ha elhozzuk a 3 pontot Valenciából, akkor megtörhetnek szntem végleg,és meg is fog látszani ez már holnap Sevillaban. Ha pontokat veszítenénk ma, akkor meg újabb löketett kaphatnának. persze nem elég csak tölteni,de kell eszköz is amibe, azaz olyan játék ami elég lehet a 3 pontra. madridot nem egyszer kisegítette a szerencse is ,amikor elfogyott a tudás, de ez nem tart ki remélem a szezon végéig.

Nem kevesebb dőlhet el Valenciában ma, mint a bajnokság, ha nem is matematikailag,de én így érzem.

Ez a BARCA pedig képes bárkit legyőzni idegenben is, remélem ezt ma is bizonyítjuk!

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gianni
Entrenador del Barça

2009.04.25. 20:39:40

Én nem kívánok a madridnak semmi rosszat.
Én csak azt kívánom,hogy kerüljenek el a sérülések minket továbbra is mert ezért tartunk ott ahol és ezért hálásak lehetünk a jó ISTENnek.
Köszönjük!
torotam
Jugador d'estrella

2009.04.25. 20:30:26

Mindorokke_barca: Ok, meg is beszéltük! A lényeg, hogy benned megvan a kellő empátia és tisztelet és ez jó! Én pedig forró fejű voltam kicsit, már mondtam miért. De nekünk barcásoknak tényleg szerénynek kell maradnunk, ez emelhet minket a madrid fölé. Amúgy én nem gyűlölöm a madridot és a madridistákat, nagyon sok barátom madrid szimpatizáns, sőt, a családomban is van igazi madridista. Nem ítélem meg őket,ismerem a madrid múltját, tudom mekkora csapat és tisztelem is őket valahol. De a barca iránti szeretetem (és a nem kicsi fanatizmusom) miatt nagyon is örülök majd, ha mi győzünk a classicon! :wink:
Elismerem, hogy jogosan szóltatok rám srácok, nektek volt igazatok!
Visca el BARCA!
miihii
KHAL

2009.04.25. 20:29:28

ozsimiki írta:
miihii írta:
A BL-ben a második sárga után is eltiltás vár a playákra,így Leonak igenis vigyáznia kell.Ez a kamu lap még nagyban befolyásolhatja a későbbieket. :x
Szerintem 3 kell, "csak" arra kell figyelnie,h Chelsea elleni meccseken ott legyen, mert döntő előtt 0zódik a cucc, persze sárgák tekintetében, pirosat csak nem kap.
Hm,ha már többen is mondjátok,akkor előfordulhat,h én tudtam rosszul,ez esetben megkövetlek,MichaaBee :wink:
Nekem 2 rémlett,de ezek szerint az még korábban volt :-k
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2009.04.25. 20:23:41

Minek szidjátok a Real-t? Jelenleg ennyit tudnak, ilyen játékosokból áll a keretük. Fényévekre vannak tőlünk. Ezt őkis látják. Fölösleges még a földön is beléjük rúgni. Persze undorító amit egykét játékos csinál, lehet őket becsmérelni, Gagót, Pepét, Marcelón, akárkit. De minek? Csak mert jól esik? Vagy mit akartok bizonyítani ezzel?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.25. 20:20:01

miihii írta:
MichaaBee írta: Messi sárgája a BL-ben volt, így arról értelemszerűen nem a Spanyol Szövetség dönt. :roll: És az amúgyis csak az első sárgája volt, így csak kiállítás esetén kényszerül további mérkőzéseket kihagyni a BL-ben.

Az meg engem különösebben nem érdekel, hogy a Madrid Higuaínnal vagy nélküle szenved a Sevilla ellen, ha mi nyerjük a meccseinket, akkor a madrid 10-0-ra is nyerhet felőlem...
A BL-ben a második sárga után is eltiltás vár a playákra,így Leonak igenis vigyáznia kell.Ez a kamu lap még nagyban befolyásolhatja a későbbieket. :x
Szerintem 3 kell, "csak" arra kell figyelnie,h Chelsea elleni meccseken ott legyen, mert döntő előtt 0zódik a cucc, persze sárgák tekintetében, pirosat csak nem kap.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.04.25. 20:16:07

miihii írta:
MichaaBee írta: Messi sárgája a BL-ben volt, így arról értelemszerűen nem a Spanyol Szövetség dönt. :roll: És az amúgyis csak az első sárgája volt, így csak kiállítás esetén kényszerül további mérkőzéseket kihagyni a BL-ben.

Az meg engem különösebben nem érdekel, hogy a Madrid Higuaínnal vagy nélküle szenved a Sevilla ellen, ha mi nyerjük a meccseinket, akkor a madrid 10-0-ra is nyerhet felőlem...

A második részben totál igazad van.Nem kell fennakadni ezen a Higany ügyön,játsszon csak.Sőt,gólt is rúghat 5ösével,ha MI NYERÜNK :wink:
Én úgy emlékeztem, hogy 3 sárga után jár az eltiltás, de lehet, hogy tévedtem. :oops:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-BlancoMark-
Barça B

2009.04.25. 20:14:05

A 2008/2009-es szezon második El Clasicóját május 2-án, szombaton 20 órától rendezik meg. A Spanyol labdarúgó Liga Játékvezetői Testülete a navarrai Undiano Mallencót nevezte a mérkőzésre.

A következő meccsek modulból kivehetitek,hogy az időpont nem végleges.
Amúgy emlékeztek,hogy ez a spori küldte le a páyláról a Nou Camp-ban Oleguer-t ? Nem szívbajos a spori. :)
miihii
KHAL

2009.04.25. 19:51:02

A második részben totál igazad van.Nem kell fennakadni ezen a Higany ügyön,játsszon csak.Sőt,gólt is rúghat 5ösével,ha MI NYERÜNK :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.04.25. 16:28:50

Nagyon nagy baj. De ez nem a Realra mint csapatra vonatkozik, hanem azokra a középszerű ,feltörekvő tehetségekre, akiket sorra leigazoltak.
Mondjuk nálunk szerintem pont ilyen volt Deco. Aki ha játszott, egy brutális, felesleges, elkésett belemenése szerintem mindig volt.
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.04.25. 14:44:16

Ebből is látszik, hogy a Real nem mindig a fair playre megy. :roll:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.04.25. 14:40:50

Marcelo-t is el kéne tiltani. Achilles-inon rúgni valakit álló játékhelyzetnél? Hát ez egy alattomos dolog, mint tudjuk, egy Achilles-in sérülés akár egy játékos pályafutásának végét is jelentheti!
Előre a TITOlusokért!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.25. 01:06:17

Nah. bocs, csak most értem oda, hogy tudjak válaszolni.

jelwaz:
Mindenkinek magvannak a maga fokozatai, hogy mihez hogy viszonyul, mennyire fontos, értékrend stb., és az, hogy a te értékrended nem egyezik a másikéval, az egy teljesen szubjektív szempont
Igen ez így van. Körülírtad, hogy mit jelent a vélemény. Leírtam az én szempontomat. Hol itt a gond? Ha megfigyelted a mondandóm végén hozzá is tettem, hogy ez csak az én különbejáratú véleményem(az utóbbi időben minden hsz-em után oda kell írnom, hogy ez még mindig csak az én szemszögem, különben sokan félreértik, ahogyan látom, még így is.) Leírtam a véleményem az olyan emberekről akik szerintem vakon ítélkeznek ellenfélről és ellenfél szurkolóiról. Szerinted akik "utálják a Realt" hány százalékuk ismeri a történelmi miértjét? Hányan vannak akik kielemezték a múltat és emiatt nem szeretik a Realt? Szerintem nincs 10%. Mindenki más azért vallja ezt, mert azt hiszi ez a velejárója annak, hogy Barca drukker, utálni kell a Madridot és szurkolóit, mert azok meg hül.yék. A történelem is homályos és sokféleképpen lehet értelmezni. Ha nem így lenne, akkor nem lenne annyi álláspont és a Madrid szimpatizánsok is átpártolnának, legalábbis kiábrándulnának a kedvenc csapatukból. Ez meg már kicsit politika, így itt meg is állnék a gondolatmenettel.
A lényege az egész mondanivalómnak (VÉLEMÉNYEMNEK), hogy nem azzal van a gond, hogy ha számunkra nem szimpatikus a Real, a probléma ott kezdődik amikor nem tudunk logikus és reális indokot adni miértjére.
Belemagyarázni mindent bele lehet bármibe, megindokolni már kevésbé.
Miképpen leírtam korábban, most is tartom, hogy nagy butaság(az én értékrendem szerint)a szurkolók az alapján történő minősítése, hogy melyik csapatnak szurkol.
Sokak szemében lépéshátrányból indul itt a fórumon egy bármilyen madridista és csak azért mert a riválisnak drukkol. Teljesen máshogy viszonyulnak a véleményéhez.
Csokit mennyi ideig cse.sztették és hányan, mire végre sikerült egy kis tiszteletet kivívnia itt magának, mert rájöttek, hogy igenis jó arc.
Előítélet, előítélet.

torotam. Neked válaszolva csak annyit mondhatok, amíg valakivel nem találkozom személyesen és nem beszélgettem vele, addig a fórumon írottak alapján tudom csak megítélni. Nem érdekel, hogy kinek szurkol. Nekem egyáltalán nem számít, hogy madridista vagy Barcás, mert nem ez adja meg egy ember értelmi szintjét. Nincsenek senkivel szemben előítéleteim. Ez olyan, hogy két Barca drukker egymástól függetlenül felmegy mondjuk egy forma1-es fórumra egyik Ferraris, másik Mclarenes, de nem tudnak egymásról.
Itt szeretlek mert te is barca drukker vagy, ott meg rohadj meg mert mocsok csaló Mclarennek szurkolsz?Nálam ez nem így megy. Bízom benne, hogy értetted mire akarok kilyukadni.
Még egy nekem címzett kérdésre válaszolok, utána befejezem.

IvánC:
Mér Gago szegény szerencsétlen mit csinált?
Gago a tavalyi sorfalas szituációnál tanusított magatartása marhanagy taplóságra,sportszerűtlenségre utal a szememben, az ahogyan elsétált játékosok között és még a honfitársának sem köszönt.... és persze az a lenéző tekintet. Sütött róla a bunkóság.

Kicsit gyagyásnak érzem már magam emiatt, hogy minden hozzászólásom után meg kell jegyeznem, de most is megteszem: a fenti sorok kivétel nélkül az én saját álláspontomat tükrözik. Nem kezelem tényként és nem kivánom gátolni senki személyiségfejlődését.
Köszönet érte annak aki elolvassa, tiszteletben tartja és nem próbálja rámeröltetni, hogy rosszul látom a saját véleményemet.
Lezárt