Nah már el is kezdődött...carlos1991 írta:Karashu írta:Ha azt hallom, hogy Agüero Barca mezben, feláll a hátamon a szőr! Pozitív értelemben!
Eto'o helyén ezt a 2 játékost tudnám elviselni: Villa/Agüero
Jövőre le kéne igazolni!Eto'o-nak mikor jár le a szerződése? Mert ha jövőre, akkor támadás!
biztos naccerű lenen 1 Messi-Agüero páros elöl....Úgyahogy az Argentín válogatottba....ha Őt leigazolnánk.....
Karashu írta:Ha azt hallom, hogy Agüero Barca mezben, feláll a hátamon a szőr! Pozitív értelemben!
Eto'o helyén ezt a 2 játékost tudnám elviselni: Villa/Agüero
Jövőre le kéne igazolni!Eto'o-nak mikor jár le a szerződése? Mert ha jövőre, akkor támadás!
"Kun meg nem kell egyszerűen"--->Tehát így van 1 kis játék a fejedben nem?Nastradamus írta:Cesc-re semmi esélyt nem látok az ára miatt és jól érzi magát az ágyúsoknál!sziszkovlb18 írta:Sztem CESC, vagy max Agüeró jöhetne!!
Kun meg nem kell egyszerűen
Cesc-re semmi esélyt nem látok az ára miatt és jól érzi magát az ágyúsoknál!sziszkovlb18 írta:Sztem CESC, vagy max Agüeró jöhetne!!
Miért Maquezről volt szó, hogy elmegyalbicelesteX írta:Szevasztok!Én eddig bíráltam az eddigi igazolásokat!Szóval most így az első körök után asszem tévedtem és jól csinálják amit csinálnak!Most már csak annak örülnék ha Eto'o és Marquez is maradna!
Sajna én sem. Laporta teljesnek ítélte a keretet és ez sokat mondsocio66 írta:a keretünket Silva tenné teljessé hiszen igazi bal oldali támadónk nincsen...
de nem vagyok benne biztos hogy fogunk még igazolni..
Minden út Rómába vezet....DaNNy írta:Mondjuk a Roma mar tul sok jatekossal kerül hírbe. Reyes,Baptista,Mutu,Silva,Cissé... sok ez nekem
Remélem Silva Barcelona felé tart,nem Róma felé
hát erre van esély,főleg hogy a Roma eladta Mancinit...
Jah!van Bommel írta:Én azt mondom, hogy az kis ... menjen csak oda, mert oda való. Édesebb lesz a győzelem
az SK-n tudnak valamitTofi írta:Háát nekem a HSV-s pályafutásából az maradt meg, hogy volt 1 meccs amikor a végén szabadrúgás volt és ő végezte el és még a kapus is felment fejelni, és hazapasszolta![]()
![]()
![]()
![]()
azt utána versenyt kellett szaladnia a kb 2-3 perccel azelőtt beállt játékossalháát nem őő nyert ja és épp akkor tért vissza sérülésből asszem
![]()
azéé elég vicces volt a kommentátor se értette h miért passzolta haza