Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tetszik én is vmi ilyesmit képzelek el (támadó szekcióban ),de gyakorlatilag tavly is igy áltunk fel csaK Eto'o val és hát tudjuk mit nyertünk...egy "másfajta" közzépályás számomra még mindig nagyon hiányzik (Lucho,,Diego,Vdv,Lampard,Hleb,Moutinho...Atrhavin)akár Ini akár egyik csatár rovására is!DE kitudja egy megerősittett védelemmel ,Dani Alvessel lehet h igy is működne....csak még egyszer 2:0ról 3:2re nem kaphatunk ki ez szörnyű emlék !salvatore írta:------------------------------Valdes-------------------------------
-----Alves---------Puyol--------------Cáceres---------Abidal---
---------------------------Touré/Keita----------------------------
--------------------------------Xavi--------------------------------
-----------Messi--------------------------------Iniesta-----------
------------------Adebayor-----------Henry---------------------
Kedves Árpád:KicsiDumszi írta:....
Azért Alves-t és Abidal-t cseréld fel!!!!!!!!!zolee008 írta:....................................valdes..............................
...abidal.............pulyol...........marques...........alves
.................................keita.......................
xavi.....................................................iniesta.
messi
eto henry
szerintem nem is kellene senki se és roni pedig a padon lesz mig vissza nem szerzi régi formáját.
Xabi Alonso inkább középső középpályás mint védekező középpályás. Arsavin nem rosz játékos, de nálam keveset tett le az asztalra 27 éves kora ellenére. Arsavin, Hleb, Hernanes, Alonso közül egyértelmű melyiket válazstanám. Körülbelül egy poszt.currahee írta:xabi alonso is védekező középpályás. és hát ott van már keita is meg touré is szal... d.silva hát nem tom, nem volt rossz de annyira nem is jó. bár inkább ő mint vki más. kispadra jó lesz mer iniesta-t nem fogja kiszorítani az tuti! arsavin az meg nevetséges!! kell a f..sznak. egy kis gyökér. azért mert volt két jó meccse... áhh... különben is nem kell ide semmien büdös népmuvészeti cserépedény orosz szarházi. hleb-ért meg tul sokat kérnek sztem...
Barátaim!norbert55 írta:A helyzet egyértelmű.Ronniet 40-ért senki sem viszi el.Laportáékra kell voksolni a klub érdeke miatt.Eto'o-ért most mennyit kérnek?
Van 1 olyan érzésem h Ronnie marad.
ő nem rossz játékos,szerintem jó lenne,de a pool aligha fogja őt eladni meg ha el is adná,akkor 30mil.nál olcsóbban úgy semzolee008 írta:és mit szolnátok Rayn Babelhez?
zolee008 írta:és mit szolnátok Rayn Babelhez?
Hát az elejen naon jól ment neki,majdnem minden mecsen betalalt,csak a végefele nemment neki olyan jól,és ezt észre is lehetett venni a táblázatoncurrahee írta:adebayornak sem egy jó szezonja volt csak ugy látszik...
hát ezt azért nem mondtam volna... mindkettő naon jo csatár és sztem mind a ketten megfelelnének a célnak. én nem naon tudnék dönteni. max annyiban h akit olcsóban meg lehet szerezni az jöjjön. a másikfele viszont az h villa spanyol, és hát így nem lenne az h túl "elkülföldiesedik" a csapat... na meg elmondhatá a Barça h van 5 spanyol válogatottja: puyol, iniesta, xavi, d.villa, és lassan krkic.LG írta:Csak az a vicc, h Villaárt szerintük sok a 40, de Adebayorért a 30-35 az nem. Pedig sztem a felét éri a togói
Higgadj le tesócurrahee írta:uhhh ki ez a srác, te???? hogy betiltott......... fernando...
én kérek elnézést de sztem megértette mindenki, még te is. bocs de még nem nagyon hallottam a srác nevét meg nem sokszor láttam így könnyű elírni...
na de akkor: cáceres
remélem így már megfelel....
és mégis hova tennéd kaka-t vagy mouthino-t???? mert a kezdőbe nem férne be egyik sem. lehet h kaka jó játékos de nem kell ide és tuti nem is engedné el őt a milan. de nem is kell!!!!!zolee008 írta:és közzéppályára van már valami nagynevű játékos akit kinéztek ? mert az ilyen Hleb nem az és malouda sem kell szerintem inkább kéne Mouthino v Kaka.