2007.09.20. 18:25:28
pont a csodálatos két év miatt kritizálja az ember rijkaardot.
nem hiszem, h bármelyikünk, akinek nem annyira jött be az, h a papíron brutális erejű csapatunkból lényegesen szerényebb képességű brigádok csinálnak hülyét, szóval bármelyikünk csak azért kritizálta volna az edzőt, mert erre állt fel a cerkája. nekem például nem tetszik az, h ha nagyon keményen megfizetett jómunkásemberek csak lézengenek a pályán, folyamatosan elkummantják a meccseket, és az a fazon akinek ezt meg kellett volna változtatnia, max annyit tud hozzátenni a dolgokhoz, h szétkúrja a kispad oldalát. ezt néztem egy évig, ezzel lett tele a tököm. ráadásul ez az idény is ugyanígy indult, tehát nem láttam értelmét az ünneplésnek. tegnap ellenben nagyon jól nyomta a csapat, rijkaard is olyan dolgokat lépett, amiket eddig nem láttam tőle. kezdeném azzal, h presast végig a padon hagyta. biztos nem volt egyszerű ezt megtennie, mégis megtörtént. de viccen kívűl, a cseréi jók voltak, a csapat hasznára váltak.
ezzel együtt igazán majd akkor fogok nyugodtan hátradőlni a székemben, ha nemcsak egy fellángolás volt, hanem ez lesz a sztenderd, amit tegnap láttunk, a sza.rul sikerült meccsek pedig ritkák lesznek, mint a fehér holló.
PUYOL-XAVI-INIESTA