persze ez nekünk maga a mennyország és köszönjük eddigi kitartásod ahogy a szerkesztőség többi tagjának is

Ha már szőrszál-hasogatásnál tartunk, akkor megjegyzem, hogy van Lleida nevű város is, méghozzá az azonos nevű tartományon belül.Varga Tamás írta: Los!
Ne idegesíts már légyszíves. Ki írta, hogy nekem nem tetszett a cikk. Nem kellene mindig kötekedned velem, kezdem már unni.![]()
Ha a Wikipédiáról szedted, akkor elég felületesen olvastad el a születési helyet - mert én is ott néztem régebben utána Bojannak. Ott szerepel így: "1980. augusztus 28. Linyola, Lleida, Catalunya", vagy valami hasonló. És ha valamit írok, akkor utánanézek a dolgoknak. A gugli azt is megmondta volna, hogy Lleida egy tartomány neve Katalóniában, nem pedig egy helység.
Los!Los Banditos írta:1. Nem hiszem, hogy lényeges hiba lenne.Varga Tamás írta:Először is gratulálok kovinhóék cikkéhez, nagyon korrekt, pontos elemzés.
Lenne három megjegyzésem.
1. Krkic vagy Krkics. Mindkettő helyes, de konzekvensen egyiket kellett volna alkalmazni. Bár a 'c' betűn azzal a kis jellel, a szó végi 'c'-t 'tyé'-nek ejteni, ha jól tudom.
2. Bojan 29 meccsen szerepelt az idén a Barcelonában - bajnokin. Összesen 46 meccsen 12 gólt szerzett a nagycsapatban.
3. Születési hely:
- Leida = helyesen Lleida. De ez egy közigazgatási egység Katalónia tartományban. A helység ahol, született Linyola, amely Lleidában található.
2. Nem hiába van odaírva, hogy május 9-ig, de ha neked ez egy meccs + - olyan fontos...
3. Wikipediáról szedtem az infót, de egyébként tényleg Lleidának írják a tartományt.
Egyébként remélem a többiek tetszését elnyerte a cikk.
Igen, egyébként lehetne egy 'Rövid, de máris sikeres életút...'Los Banditos írta:Ezt Iván írta belePerrero írta:ez a rövid de sikeresd életut... olyan mintha meghalt volna csórikám, nem lehetne lecserélni vmi más szövegre![]()
Ezt Iván írta belePerrero írta:ez a rövid de sikeresd életut... olyan mintha meghalt volna csórikám, nem lehetne lecserélni vmi más szövegre![]()
1. Nem hiszem, hogy lényeges hiba lenne.Varga Tamás írta:Először is gratulálok kovinhóék cikkéhez, nagyon korrekt, pontos elemzés.
Lenne három megjegyzésem.
1. Krkic vagy Krkics. Mindkettő helyes, de konzekvensen egyiket kellett volna alkalmazni. Bár a 'c' betűn azzal a kis jellel, a szó végi 'c'-t 'tyé'-nek ejteni, ha jól tudom.
2. Bojan 29 meccsen szerepelt az idén a Barcelonában - bajnokin. Összesen 46 meccsen 12 gólt szerzett a nagycsapatban.
3. Születési hely:
- Leida = helyesen Lleida. De ez egy közigazgatási egység Katalónia tartományban. A helység ahol, született Linyola, amely Lleidában található.
maradjon csak BojanVarga Tamás írta:1. Krkic vagy Krkics. Mindkettő helyes, de konzekvensen egyiket kellett volna alkalmazni. Bár a 'c' betűn azzal a kis jellel, a szó végi 'c'-t 'tyé'-nek ejteni, ha jól tudom.