Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez nem D csapat ,max BGame90 írta:Nem kell tippmixelniRaziel írta:Az lehet,de rajtuk ment el a Tippmixem![]()
![]()
Találtam egy összeállítást:
Curci; Cassetti, Ferrari, Chivu, Tonetto; Faty, Perrotta; Wilhelmsson, Taddei, Vucinic, Totti.
Nem kell tippmixelniRaziel írta:Az lehet,de rajtuk ment el a Tippmixem![]()
Sztem valami D csapattal állhattak ki. Majd Boixos elmondja az összeállítást.Raziel írta:szép volt Roma.Roma - Torino 0-1
Tudom, azért kellett volna egy kicsivel jobban hajtaniuk a vége felé. De mindegy, nekem csak jobb, hogy nem lesz meg a 100 pontjuk.Game90 írta: Ha ma nyernek, akkor is "csak" 99 pont jöhet össze.
Ha ma nyernek, akkor is "csak" 99 pont jöhet össze.Slither írta:100 pont!Raziel írta: minek?
De azért jó lenne ütni őketSlither írta:Az Inter a bajnokság végén már nem nagyon strapálja magát.Game90 írta: Inter Milan 2 - 3 Lazio
Ezt már én is láttamBoixos írta:tekintettel az interes testvéreim fájdalmára, ezt a linket már nem szívesen teszem be.
Köszmaxwell helyett
grazie!Game90 írta:Akkor ezt rosszul tudtam. Grat a kupagyőzelemhez![]()
Jövőre elég izgalmas bajnokság lesz. Milan és a Roma is megerősíti a keretét, a Juve bevásárol sztem, az Internél is nagy mozgások lesznek.
Forza Inter