Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
2G-t vegyél, van külön hangerő-szabályozó gombjai és hangszórója, meg kicsit vékonyabb (bár igazából csak a széle az..:Poldi:.. írta:Értem. köszi a válaszokat
és még annyi hogy hol vetted és mennyiért?![]()
ja meg annyi h mi a különbség az 1G-s és a 2G-s között.. meg nincs róla képed esetleg?
Hát nekem Shuffle-m van, már 2 éves akkor csak 1GB-s volt és még mindig tök jol müködik. A mac termékeit csak javasolni tom neked. Javaslom ezt a két honlapot még:..:Poldi:.. írta:Értem. köszi a válaszokat
és még annyi hogy hol vetted és mennyiért?![]()
ja meg annyi h mi a különbség az 1G-s és a 2G-s között.. meg nincs róla képed esetleg?
nem kell aggódni, majd én belenyomom a fejed,ha egyedül nem megyChris0527 írta:
Én így is úgy is nagyon részeg leszek a tortával nem tudom mi lesz![]()
Térjünk vissza a szülinapomhozOzsi írta:na de tényleg, mint hírt akartam közölni, innentől váltsunk témát ha lehetséges.
Én így is úgy is nagyon részeg leszek a tortával nem tudom mi leszKrojf írta: Akkor ha bejutunk és megnyerjük, akkor Te hullamerevmártó
részeg leszel és belefejelsz majd a tortádba?
Legalább "édespofa" leszel!
K.
Aki OV-től várja a feltámadást, annak üzenem: csalódni fognak. Ezek egy tőről fakadnak, az egyetlen SZDSZ kivételével.Kalap1988 írta:Köszönöm a kiállást Rivaldo11, én már nem kívánok reagálni, csak pü-ben a további véleményekre. Aprieto-nak már meg is tettem. Igen nem mehetnek neki a táncossal 2010-nek, de nem biztos,h a távozása már most fog bekövetkezni, sztem inkább ősszel, de meglátjuk. A lényeg,h nekünk 2010-ig biztosan nem lesz jobb és akkor is nagyon meg kell érte küzdeni.
Egyetértek Kalappal. Még annyit: Nincs semmi meglepő a köztörvényes távozásában. Vele-egy ennyire hiteltelen, hazug figurával- ugyanis nem futhat neki az mszp 2010-nek. E szempontból is várható volt a lemondása.Kalap1988 írta:Na igen, bár sztem az egyik baj épp az,h a régi neoliberális, neokonzervatív, gazdasági világrendszer épp most bukott meg, már nem alkalmazhatóak a régi módszerek és egyébként Bokros önmagában egy nonszensz, cégvezérnek való, nem ország élére , 96-ban 24 pontját semmisítette meg az alkotmánybíróság a programjának. Ez nonszensz , ezt nem lehet. Emellett lehetne vitatkozni, hogy vajon tényleg sokat segített e ő akkor és jó volt, amit csinált( mert én ebben nem teljesen hiszek), na meg,h erkölcsileg épp ember e az, aki Kisz-führer volt és legutóbb is hazudott, mikor azt mondta,h nem volt Mszp tag. Na mind1, de sztem erről a részéről, meg úgy általában a politikáról ne vitázzunk, max pü-ben, mert nem ide való. Én csak reagálásként írtam le, amit írtam, mert nem akartam , hogy sok embert mást tudjon, mint ami valójában történt.lionelmessi19 írta:Bokros azért rendbevágná ezt a gazdaságot alaposan, csak bizony aki családi pótlékból él meg, az éhen halna.
Igen ez egy pont a kevésből, amiben egyetértek OV-val, rajtakaptál:D De egyébként ezt nem OV meg én mondom, hanem a közgazdászok, akik látják, hogy ez így nem mehet tovább, mert ha a világ ezen az úton megy tovább akkor az belátható időn belül elpusztítja magát az emberiség. Ezért kellenek új módszerek, új emberek ( de abban már nem értek egyet OV-val, hogy ő meg a pártja a legmegfelelőbb erre:D csak velük kell beérni,mert nincs más alternatíva sajnos)lionelmessi19 írta:Jólvan, persze, ezt már hallottam azért Orbán Viktor szájjából is mostanság..![]()
Nem mondom, sok az igazság benne, node azért érdemes megnézni ahogy leutálta mindig.. tudja hogy van félnivalója bajuszmestertől.
Én sem akarnám egyébként, hogy az ő kezébe kerüljön az ország. Akkor lenne csak igazán nemulass itt soksok embernek.
Na igen, bár sztem az egyik baj épp az,h a régi neoliberális, neokonzervatív, gazdasági világrendszer épp most bukott meg, már nem alkalmazhatóak a régi módszerek és egyébként Bokros önmagában egy nonszensz, cégvezérnek való, nem ország élére , 96-ban 24 pontját semmisítette meg az alkotmánybíróság a programjának. Ez nonszensz , ezt nem lehet. Emellett lehetne vitatkozni, hogy vajon tényleg sokat segített e ő akkor és jó volt, amit csinált( mert én ebben nem teljesen hiszek), na meg,h erkölcsileg épp ember e az, aki Kisz-führer volt és legutóbb is hazudott, mikor azt mondta,h nem volt Mszp tag. Na mind1, de sztem erről a részéről, meg úgy általában a politikáról ne vitázzunk, max pü-ben, mert nem ide való. Én csak reagálásként írtam le, amit írtam, mert nem akartam , hogy sok embert mást tudjon, mint ami valójában történt.lionelmessi19 írta:Bokros azért rendbevágná ezt a gazdaságot alaposan, csak bizony aki családi pótlékból él meg, az éhen halna.
Várd ki a végét, ez egy nem egyszerű lemondás volt, feltételekhez kötötte, egy olyan miniszterelnök jelöléséhez, akit 100%-ig elfogadnak a következő rendkivüli kongresszuson. Ergo véleményem szerint 2 variáció van: 1. Egy kommunikációs trükk volt és jól tudja,h nem lesz egyetértés így merte vállalni. 2. Egy amolyan lemutyizott miniszterelnök cseréről van szó, amelynek csupán választási vagy hatalommentési céljai vannak: ilyen lehet pl egy olajfa koalíció mintájára szervezett Mszp-Szdsz-Mdf koalíció, bajusz ( Bokros Lajos:D) vezetésével, ettől már előre borzongok.ozsimiki írta:Azt hiszem ilyen mértékű politizálás belefér:
Gyurcsány lemondott![]()
![]()
gondoltam szerzek jó pár embernek itt kellemes meglepetést,h ezt beírom, mélyen nem kellene boncolgatni,sőt talán semennyire sem, csak mint hírt közöltem. +ugye ezáltal még semmi sem fog megoldódni és javulni, de azért ideje volt (részemről). állítólag táncos karrierben gondolkodik, vagy kaszkadőriben...