Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.03.24. 20:45:29

..:Poldi:.. írta:Értem. köszi a válaszokat :)
és még annyi hogy hol vetted és mennyiért? :)
ja meg annyi h mi a különbség az 1G-s és a 2G-s között.. meg nincs róla képed esetleg? :)
2G-t vegyél, van külön hangerő-szabályozó gombjai és hangszórója, meg kicsit vékonyabb (bár igazából csak a széle az :lol: ).
Én kicsit megszívtam, mert pont azután jelent meg a 2G, hogy megvettem az enyémet. Bár ha olcsóbb az 1G, akkor az is ugyanolyan jó. :wink:
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.03.24. 20:42:38

..:Poldi:.. írta:Értem. köszi a válaszokat :)
ja meg annyi h mi a különbség az 1G-s és a 2G-s között.. meg nincs róla képed esetleg? :)
Hát nekem Shuffle-m van, már 2 éves akkor csak 1GB-s volt és még mindig tök jol müködik. A mac termékeit csak javasolni tom neked. Javaslom ezt a két honlapot még:
http://www.beszeljukmac.com/
http://macbolt.hu/
..:Poldi:..
Banner mester

2009.03.24. 20:32:48

Értem. köszi a válaszokat :)
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
barca99
Llegenda del Barça

2009.03.24. 20:28:45

Felteszel egy iTunes-t, azon keresztül tudod csak feltenni a számokat. A nethez meg kell egy wifi router. Ha van vezeték nélküli net akkor simán tudsz rá csatlakozni, és böngészni. Egyetlen hátránya, hogy nem támogatja a flasht, amit "sajnos" sok minden használ (eubarca hírbox), így azok nem jelennek meg.
Banner mester

2009.03.24. 20:24:43

és a net, hogy működik rajta?
meg hogyan lehet rá zenéket feltölteni pl.? könnyedén megy windows op. rendszerről is? :)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.03.24. 20:19:54

Akad. :D Nekem bejön, tele zenével, mindig van mit hallgatni. Buszozás közben egy-két Family Guy epizód, ha kell pár mp-re a net, akkor is ezt használom. Ráadásul egész jó programokat, játékokat lehet hozzá szedni. Nagyon szeretem, egyáltalán nem bántam meg, hogy vettem egyet.
Banner mester

2009.03.24. 20:14:43

iTouchról vélemények...? akinek van..?
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.03.23. 21:23:35

Miki!

Az AXA cuccát spec ismerem, mert dolgoztam velük sokat. Ritka megbízható cucc, nagyon jó kondiciók, van egy egyszeri 6000 körüli nyitási díj, kapsz hozzá ingyen domborkártyát, ingyen netbankot, nincsen kártyadíj, számladíj és egyebek.

500 ezer FT felett a látra kamat a mindenkori banki alapkamat -0.5%, alatta pedig szintén látra 5%.

Hihetetlen jó számla és válság ide, vagy oda, nem fogják eltörölni, mert az AXA elődje, az ELLA kb 6 éve kínálja ezt a számlát, miután az AXA emgvette, továbbra is van.

Egszerű, hogy miért: országosan kb 50 fiókjuk van, ezzel ezred annyi költség is jár, mint egy átlagos banknál és ezt ők a kedvező számlavezetésre és hitelezésre fordítják.

Ráadásul olyan elektronikus számlát kapsz, hogy a titkos kódod mellett csak akkor tudsz belépni, ha a számlához adott kis kézi vezérlőn kiadott aktuális kód kért számjegyeit is beütöd.

Ergo hiába törik fel, a te "távirányítód" is kell hozzá.

Magasan a legjobb számla Magyarországon, nyugodtan pakolj bele!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.23. 20:46:57

Erre gondoltam, de attól még az infók érdekelnének, + ugye lekötés nélküli cucc ilyen hirtelen esetleges változásoknál kiutat jelenthet :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2009.03.23. 20:37:52

Miki egy biztos: bármiféle gazdasági döntéssel meg kell várni az új kormányt, miniszterelnököt, és az ezek által kiváltott hatásokat. Most addig semmit nem szabad tenni szvsz.

Hoppá, vettem a jelenlegi jomám mellé egy Nike Tiempot. Nagyon jónak néz ki, mindha lábra öntötték volna. Kiváncsi leszek a strapabíróságra, meg hogy milyen benne hosszabb ideig játszani. Szerencsére belement a lábfejem, ritka az ilyen. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.23. 20:35:34

Chris0527 írta:
Én így is úgy is nagyon részeg leszek a tortával nem tudom mi lesz :oops: :lol:
nem kell aggódni, majd én belenyomom a fejed,ha egyedül nem megy :wink: :twisted: :D

más:

please akinek bármi tapasztalata, véleménye van az AXA lekötés nélküli, látra szóló kamatról (9%), az írjon róla véleményt.

esetleges buktatók, pozítiv,negatív tapasztalatok, érdekel minden, köszi előre is aki segít.
Kép
Stelios
Jugador del Barça

2009.03.21. 21:46:24

Valaki nem tudja melyik az a program, amivel kitudod emelni a szemednek a színét egy képen? Fontos lenne :)
Chris0527
Entrenador del Barça

2009.03.21. 17:05:29

Ozsi írta:na de tényleg, mint hírt akartam közölni, innentől váltsunk témát ha lehetséges.
Térjünk vissza a szülinapomhoz :D :D
Krojf írta: Akkor ha bejutunk és megnyerjük, akkor Te hullamerevmártó
részeg leszel és belefejelsz majd a tortádba?
Legalább "édespofa" leszel!
K.
Én így is úgy is nagyon részeg leszek a tortával nem tudom mi lesz :oops: :lol:
gekkodan
Director del Fútbol

2009.03.21. 15:42:01

Még egy dolog:

Azért ez a pálya elég Bokros-szagú eddig. Szépen elő van készítve. Ha olyat húznának elő, aki akár névben is, de tagja volt az eddigi rendszernek, az már szavazatszerzés terén alapból bukó.

Bokros legitimációját az MDF-es akcióval szépen előkészítették, cserébe a zöldek kapnak úra frakciót, mondjuk egy Gyenesei segítségével, akit simán be lehet majd ültetni, hiszen 06-ban is támogatta az MDF. A zöldek meg ismét kapnak pénzt, frakciót és további előnyöket. Választási évben ez sem lényegtelen majd.

Lali bácsit lehet szidni. Egy tény: tevékenysége nélkül OV kormánya nem lett volna ott, ahol volt, az egyetlen ember, aki hozzányúlt a rendszerhez és ha Ő nincs, akkor még időleges felvirázgás sem lett volna (jegyzem meg pont OV idején). Szóval Bokrost lehet utálni, de az tény, hogy érti a dolgát.

Viszont mondok ennél fontosabbat is: akkora nemzetközi függőségben vagyunk, hogy pont egy olyan ember kellene, aki hiteles a világon. Pénzügyi szempontból Bokros az, hiszen aki a Világbank alelnöke volt, annak sokat elhisznek. Már a neve elég arra, hogy jobban ítéljenek meg.

Ennek a gazdaságnak befeketetők kellenek, megfelelő hitelkörnyezet, tervezhetőség. Ennek pedig egyik mérőszáma a külföldi, elsősorban nagy névű hitelintézetek minősítései. Bokrosnál jobbat erre nem lehet találni.

Párttag volt? Letagadta? kit érdekel? Sokan vannak hasonló cipőben a narancsosok között is. Nonszensz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.21. 15:27:14

Kalap!

Igazad van, feltételekhez szabta, de ebből megint csak óriási káraik lennének,h ezekután se lépne le, szal 95%ra veszem,h lemond,és ahogy Riva is írta, vele sansztalan lenne a köv választásokon a pártja, nélküle is remélem,de ez már szubjektív vélemény.
most meglépték, megléphették volna pár éve is.

na de tényleg, mint hírt akartam közölni, innentől váltsunk témát ha lehetséges.

köszönjük
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.21. 15:16:10

Tamás!
Nem érdekel különösebben hány köztörvényes áll a túloldalon.
Most erről a szélhámosról van szó, nem másról. OV számomra sem megoldás, OV-ahogy Kalap írta-az egyetlen alternatíva sajnos.
De még mindig jobb,( ha nem is sokkal) mint a jelenlegi bűnbanda.
Feltámadás meg nem lesz, arról fletó gondoskodott már korábban.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.21. 15:09:45

Kalap1988 írta:Köszönöm a kiállást Rivaldo11, én már nem kívánok reagálni, csak pü-ben a további véleményekre. Aprieto-nak már meg is tettem. Igen nem mehetnek neki a táncossal 2010-nek, de nem biztos,h a távozása már most fog bekövetkezni, sztem inkább ősszel, de meglátjuk. A lényeg,h nekünk 2010-ig biztosan nem lesz jobb és akkor is nagyon meg kell érte küzdeni.
Aki OV-től várja a feltámadást, annak üzenem: csalódni fognak. Ezek egy tőről fakadnak, az egyetlen SZDSZ kivételével.

Rivaldo11!
Én több köztörvényest is tudnék mondani, mindkét oldalról.

Bokros - kiváló megoldás. Hiteles szakember, és nem politikus. Felőlem jöhet, én támogatom.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.03.21. 14:59:55

Köszönöm a kiállást Rivaldo11, én már nem kívánok reagálni, csak pü-ben a további véleményekre. Aprieto-nak már meg is tettem. Igen nem mehetnek neki a táncossal 2010-nek, de nem biztos,h a távozása már most fog bekövetkezni, sztem inkább ősszel, de meglátjuk. A lényeg,h nekünk 2010-ig biztosan nem lesz jobb és akkor is nagyon meg kell érte küzdeni.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.21. 14:54:29

Kalap1988 írta:
lionelmessi19 írta:Bokros azért rendbevágná ezt a gazdaságot alaposan, csak bizony aki családi pótlékból él meg, az éhen halna. :roll:
Na igen, bár sztem az egyik baj épp az,h a régi neoliberális, neokonzervatív, gazdasági világrendszer épp most bukott meg, már nem alkalmazhatóak a régi módszerek és egyébként Bokros önmagában egy nonszensz, cégvezérnek való, nem ország élére , 96-ban 24 pontját semmisítette meg az alkotmánybíróság a programjának. Ez nonszensz , ezt nem lehet. Emellett lehetne vitatkozni, hogy vajon tényleg sokat segített e ő akkor és jó volt, amit csinált( mert én ebben nem teljesen hiszek), na meg,h erkölcsileg épp ember e az, aki Kisz-führer volt és legutóbb is hazudott, mikor azt mondta,h nem volt Mszp tag. Na mind1, de sztem erről a részéről, meg úgy általában a politikáról ne vitázzunk, max pü-ben, mert nem ide való. Én csak reagálásként írtam le, amit írtam, mert nem akartam , hogy sok embert mást tudjon, mint ami valójában történt.
Egyetértek Kalappal. Még annyit: Nincs semmi meglepő a köztörvényes távozásában. Vele-egy ennyire hiteltelen, hazug figurával- ugyanis nem futhat neki az mszp 2010-nek. E szempontból is várható volt a lemondása.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.03.21. 14:39:33

lionelmessi19 írta:Jólvan, persze, ezt már hallottam azért Orbán Viktor szájjából is mostanság.. :)
Nem mondom, sok az igazság benne, node azért érdemes megnézni ahogy leutálta mindig.. tudja hogy van félnivalója bajuszmestertől.

Én sem akarnám egyébként, hogy az ő kezébe kerüljön az ország. Akkor lenne csak igazán nemulass itt soksok embernek.
Igen ez egy pont a kevésből, amiben egyetértek OV-val, rajtakaptál:D De egyébként ezt nem OV meg én mondom, hanem a közgazdászok, akik látják, hogy ez így nem mehet tovább, mert ha a világ ezen az úton megy tovább akkor az belátható időn belül elpusztítja magát az emberiség. Ezért kellenek új módszerek, új emberek ( de abban már nem értek egyet OV-val, hogy ő meg a pártja a legmegfelelőbb erre:D csak velük kell beérni,mert nincs más alternatíva sajnos)
Aprieto

2009.03.21. 14:39:06

A hazudozást pártfüggetlen módon mindenki gyakorolja, szóval ennyi erővel az égvilágon senki sem való miniszterelnök.

Bokros Lajos a gazdaságot rendbe rakta volna ha hagyják. Aki pedig családi pótlékból szeretne elvegetálni az inkább haljon is éhen.

De ez valóban sportfórum, hiba volt még ezt az apró infót is közzétenni ozsi :D
Andris
Adminisztrátor

2009.03.21. 14:36:19

Jólvan, persze, ezt már hallottam azért Orbán Viktor szájjából is mostanság.. :)
Nem mondom, sok az igazság benne, node azért érdemes megnézni ahogy leutálta mindig.. tudja hogy van félnivalója bajuszmestertől.

Én sem akarnám egyébként, hogy az ő kezébe kerüljön az ország. Akkor lenne csak igazán nemulass itt soksok embernek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.03.21. 14:30:55

lionelmessi19 írta:Bokros azért rendbevágná ezt a gazdaságot alaposan, csak bizony aki családi pótlékból él meg, az éhen halna. :roll:
Na igen, bár sztem az egyik baj épp az,h a régi neoliberális, neokonzervatív, gazdasági világrendszer épp most bukott meg, már nem alkalmazhatóak a régi módszerek és egyébként Bokros önmagában egy nonszensz, cégvezérnek való, nem ország élére , 96-ban 24 pontját semmisítette meg az alkotmánybíróság a programjának. Ez nonszensz , ezt nem lehet. Emellett lehetne vitatkozni, hogy vajon tényleg sokat segített e ő akkor és jó volt, amit csinált( mert én ebben nem teljesen hiszek), na meg,h erkölcsileg épp ember e az, aki Kisz-führer volt és legutóbb is hazudott, mikor azt mondta,h nem volt Mszp tag. Na mind1, de sztem erről a részéről, meg úgy általában a politikáról ne vitázzunk, max pü-ben, mert nem ide való. Én csak reagálásként írtam le, amit írtam, mert nem akartam , hogy sok embert mást tudjon, mint ami valójában történt.
Andris
Adminisztrátor

2009.03.21. 14:24:55

Bokros azért rendbevágná ezt a gazdaságot alaposan, csak bizony aki családi pótlékból él meg, az éhen halna. :roll:
- József Attila
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.03.21. 14:20:31

ozsimiki írta:Azt hiszem ilyen mértékű politizálás belefér:

Gyurcsány lemondott :D :mrgreen:

gondoltam szerzek jó pár embernek itt kellemes meglepetést,h ezt beírom, mélyen nem kellene boncolgatni,sőt talán semennyire sem, csak mint hírt közöltem. +ugye ezáltal még semmi sem fog megoldódni és javulni, de azért ideje volt (részemről). állítólag táncos karrierben gondolkodik, vagy kaszkadőriben...
Várd ki a végét, ez egy nem egyszerű lemondás volt, feltételekhez kötötte, egy olyan miniszterelnök jelöléséhez, akit 100%-ig elfogadnak a következő rendkivüli kongresszuson. Ergo véleményem szerint 2 variáció van: 1. Egy kommunikációs trükk volt és jól tudja,h nem lesz egyetértés így merte vállalni. 2. Egy amolyan lemutyizott miniszterelnök cseréről van szó, amelynek csupán választási vagy hatalommentési céljai vannak: ilyen lehet pl egy olajfa koalíció mintájára szervezett Mszp-Szdsz-Mdf koalíció, bajusz ( Bokros Lajos:D) vezetésével, ettől már előre borzongok.
De tényleg nem ide való, csak azt szerettem volna,h ne tájékoztassuk félre az embereket, mert még a végén elkezdenek örülni, pedig nincs okunk rá! Sajnos.....
Lezárt