Hunfranco írta:
Majd ha Ibra is alkalmazkodik, akkor ő is tarolni fog!
A Barcás edzésen pedig a saját játékrendszerünk gyakorlását értem. Rövid passzos gyors játék. Ezt nehezebb elsajátítani, mint a felívelem előre, és valahogy gyötörd be a kapuba játékstílust.
A többség nem parádézott az első meccsén nálunk ha jól tudom.
Tehát, hogy mindenki megértse:
Úgy gondolom, hogy aki a Barcából megy el az könnyebben tud alkalmazkodni egy másik csapat játékrendszeréhez, mint az aki a Barcába jön. Ezt a focit ilyen szinten senki nem játsza Európában, ezért nehéz beilleszkednie Ibrának.
De hihetetlen, hogy egy olyan csatár tehetségén folyik a vita, aki komoly dolgokat tett le az asztalra a munkája eredményeként.
Ibra még nem tett le nálunk semmit az asztalra, az meg nem érdekel engem, hogy jól tolta az Interben, sőt az se érdekelne, ha egy évvel ezelőtt jól játszott itt, de idén már a 10. meccsén egy nagy 0. Akkor is kiraknám, még Puyolt is, ő meg megértené, hogy a csapatnak egy a legjobb. Amúgy egyetértek az edzésekkel kapcsolatos gondolataiddal.
gekkodan írta:Mintha Eto'o tavaly a szezon 2. felében jobb lett volna. Tény, hogy a BL-döntőn nagyot játszott, de a szezon második felében egészen pontosan ugyanúgy tolta, mint Zlatan most. A Betis elleni 2 gólja után igazán izmos hullámvölgy kezdődött számára.
Nem kell ez továbbra sem. Hadd ne kezdjek el visszaolvasni és idézeteket hozni tavalyról, amikor Eto'o heteken át játszott pontosan ugyanebben a formában.
Eto'o a tavalyi 2. félévében is hasznosabban játszott, mint Ibra, még akkor is, ha eltekintek a letámadás nagyon jó alkalmazásától is. Sokat mozgott, helyezkedett, beindult, elvitte az embert, fárasztotta a védelmet, helyzetbe került, ami még hiányzik Ibránál. Igazán helyzetbe se kerül, nem megy még neki itt. Adok neki időt, de egyelőre Eto'o-val közel sem lehet egy szintre rakni, mert a kameruni mindig jobban játszott, hiába hagyott ki több helyzetet. Ő helyzetbe is került. Amíg nem tud valaki úgy helyezkedni, ahogy kell, addig rá van kényszerítve a "nagy" megoldásokra, távoli lövésekre, nyakában a védővel való gólszerzésre, akár a sarkazásra is! Ezekért meg valaki nagyobb tudású lesz, holott valamilyen téren meg sokkal, de sokkal kisebb adottságokkal rendelkezik, ezért lehetett ő olyan, amilyen, hisz az fejlődött neki.