most mondjátok:kit tudnátok elképzelni a helyén?
teljesen beépült a csapatba
bár lehet hogy csak fanatikus vagyok

Örülnék,ha Rossel lenne az elnök és maradna Samu. Bizonyíthatná Guardiolának,h mekkora baromság lett vna eladni és akkor Pep kérhetne majd bocsánatot.Valbali írta:"Eto'o a Tanzánia elleni világbajnoki selejtezőn világklasszishoz méltó gólt rúgott, el nem tudom képzelni, miért nem kell a Barcelonának – nyilatkozta a német szakember. – Természetesen nem kerül az utcára, hiszen a Chelsea, az Arsenal és az Inter is tárt karokkal várja.”
NSO.
Ehhez mit szóltok? Chelsea-Inter-Milan? Mit ártott szegény...?
Szia Szalu!szalu írta:Szia Westerngom!
Egyetértek a véleményeddel. Nem feltétlenül azt a "lovat" kell ostorozni és a média felé lehúzni, aki az egyik legjobb "szekérhúzó"!
Ha Pep letesz vmit az asztalra, akkor nyilatkozhat azokról, akik már vmit elértek. Addig jobban tenné, ha csöndbe maradna és tenné a dolgát. Mert Őt is meg fogják még találniJó munkát Guardiola!
jó lenne, de akkor nem érdeklődnénk Adebayor utánMonti írta:Nem lehet ,hogy Pep csak fel akarja kicsit hecelni Eto'o-t ,hogy legyen benne egy kis "azanyádénmegmutatom" érzés és rúgjon 35gólt jövőre?
Ronaldot csakis saját maga érdekli,de én szerintem Eto'o nem olyan. Egyébként meg az egyértelmű,hogy egyik játékos sem mondható tanultnak,így nem hiszem,hogy az számít amit mondanak(egy határig)MichaaBee írta:Az ilyen Eto'o-féle esetek nem egy edzőn múlnak. Lásd: Ferguson milyen nagy edző, és céronáldó mégis, hogy viselkedik...
Az ilyen Eto'o-féle esetek nem egy edzőn múlnak. Lásd: Ferguson milyen nagy edző, és céronáldó mégis, hogy viselkedik...visca el barca írta:na de pont egy olyan embert akinek szinte meccs/gól mutatója van?bandi06 írta:Világos hogy Eto'o féktelen természete miatt nem kell Guardiolának.Mellesleg elég nagy szája is van.Nemrég fejelt telibe egy újságirót.Gondolom ki akarja szürni a csapatból a bomlasztó viselkedésű elemeket.Egyébként imádom Eto'o-t,de elfogadom Guardi döntését.HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!
sztem saját magáról állít ki ezzel szegénységi bizonyítványt guardiola...
aki a barca edzője, az legyen képes fegyelmezni...
aki emberileg nulla, az krisztiánó ronáldó! láttad már Eto'ót valaha szinészkedéssel CSALNI? hát én nem! önfejűnek önfejű, de eddig 4 éven át nem volt vele semmi gond, csak most a 4. év végén.Lionel85 írta:27-28 éves embereket hova akarsz fegyelmezni? El van szállva magától, azt hiszi mindent megengedhet magának, szerintem jobb hogy elmegy innen, vannak olyan dolgok, amik a sportteljesítményen is értékesebbek és ez az emberi tulajdonság. Akármilyen sportoló is legyen, ha emberileg nulla akkor menjen!
na de pont egy olyan embert akinek szinte meccs/gól mutatója van?bandi06 írta:Világos hogy Eto'o féktelen természete miatt nem kell Guardiolának.Mellesleg elég nagy szája is van.Nemrég fejelt telibe egy újságirót.Gondolom ki akarja szürni a csapatból a bomlasztó viselkedésű elemeket.Egyébként imádom Eto'o-t,de elfogadom Guardi döntését.HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!