nah ez jóóóMessiFan írta:V2:
ok...ha nem lesz más (nekem jobban tetsző) akkor ez lesz...lementem addig gépre.MessiFan írta:Vagy vedd ki a szöveget az aláírásodból és akkor szerintem nem lesz gond.Initom írta: vagy...
Vagy vedd ki a szöveget az aláírásodból és akkor szerintem nem lesz gond.Initom írta: vagy...
MessiFan írta:
Tudom hogy magasabb mint a megengedett de hátha..
A szöveg elég gyatra lett..
kösziiMessiFan írta:[
...
Initom: A siget megpróbálom!
Köszi, de megcsinálnád hogy átméretezed mert nincs ps a gépen és mással nem tudom úgy átméretezni, hogy háttér is maradjon ilyen.sjay írta:Megcsináltam neked a képet, csak át kell méretezni!
3 közül a tied lett eddig a legjobbfanbarca írta:
Nem kiröhögni
Én folytatom, nem túl jó, de ez vanMessiFan írta:..
Megcsináltam neked a képet, csak át kell méretezni!lui1698 írta:http://img560.imageshack.us/img560/9815 ... 91110e.jpg
Erről a képről a két címert és az eredményt valaki megcsinálná nekem úgy, hogy be tudjam tenni aláírásom mellé?
Valaki csinálna ebből a képből egy nagyon ütős siget?Mihu írta:
Itt vanfcgigi írta:Ha valaki tudna olyan képet linkelni, ahol az eredményjelzö tábla van 5-0-nál akkor nagyon megköszönném... szeretnék vele játszani kicsit, de nem találok sehol ilyen képet... köszi
Nem tudsz gépről feltölteni.Mihu írta:Köszi SlitherTetszik
Be is állítom gyorsba
![]()
ööö...egyébként hogy van az, hogy pl a te avatarod 126x154-es, de ha én fel akarok tölteni avatart, akkor azt írja ki hogy nem lehet nagyobb 100x100-asnál?