Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, én nagyon bíztam benne, hogy a Porto kipottyantja őket.LG írta:Tamás...ha jól emlékszem te fogadni akartál, h a Mu nem jut a döntőbe.
hát nem tudom, hogy mennyire kedveled te a M.U.-t,és miben mutatkozik ez meg,de ez érdekes dolog. elég nagy ellenfelek ők,és én a kedvenceimmel szemben nem szoktam annak egyik legnagyobb riválisának szorítani. azért mert van egy jó hónapjuk,vagy kettő. ezek után kicsit máshogy tekintem a Te M.U.val kapcsolatos érzéseidet.Varga Tamás írta: és PL-ben is jobban örülnék a Liverpool végső győzelmének
És ebből messzemenő következtetéseket lehet levonni, és ki lehet jelenteni, hogy ki nyeri a BL-t, igaz?Perrero írta: ez az iszonyat gyér MU 2-2t játszott a klasszisokkal gyengébb Portoval, és csak 1 góllal tudták megverni őket.. nem azt mondom h sz@r a MU, de ahogy LG mondta, tavaly jobb volt.. ahhoz képest iszonyat gyér
Sztem az Arsenal nem olyan gyenge,meglatjatok,be fog jutni a dontoba 100%-ig biztos vagyok bennelionelmessi19 írta:Ez röhej, megint 3 angol. Úristen pedig mennyire szurkoltam a Portonak meg a Villarealnak.
Arsenalt v a Manchestert megennénk reggelire szvsz, csak az elődöntő para.
Ahogy elnéztem ezt a MUt, iszonyat gyér amit mutatnak. Egyszerűen vérszegény.
Azért tavaly, vagy tavalyelőtt erősebb volt a Mu, mint idén, gondolom ebben egyet értesz. Idén annyira nem félelmetesek, főleg nem a nagy csapatok ellen. Ettől függetlenül nem biztos, h a Barca-Chelsea párharc győztese nyeri a BL-t, mert ugye a döntő csak 1 meccs, azon meg bármi megtörténhet. 1 meccsen a Barca is kifighat egy nagyon rossz napot, de a Mu v. az Arsenal is felstivhatja ugy magát, h megver minket.Varga Tamás írta:Ez az iszonyat gyér MU vezeti a Premier Ligát.lionelmessi19 írta:Ez röhej, megint 3 angol. Úristen pedig mennyire szurkoltam a Portonak meg a Villarealnak.
Ez az iszonyatosan gyenge MU ott van a BL elődöntőjében.
Ez a vérszegény MU nyerte az elmúlt 2 angol bajnoki címet, a legutóbbi BL-kiírást és a Világkupát.
Szerintem szakmai érvekkel alátámasztott véleményt lenne illendő megfogalmazni.
Nem játszanak szemkápráztatóan, ez tény. De hogy gyérnek nevezd, azt azért egy kicsit túlzásnak gondolom.
Ez az iszonyat gyér MU vezeti a Premier Ligát.lionelmessi19 írta:Ez röhej, megint 3 angol. Úristen pedig mennyire szurkoltam a Portonak meg a Villarealnak.
Magyar Sport1, Sport2, ma 3 meccset közvetítenek élőben.bando8 írta:nem tud valaki egy olyan linekt küldeni ahol tudnám nézni a mai UEFA kupa meccseket?
Április 28 Barca-Chelseamaister6000cm3 írta:nem tudja vaki hogy mikor lesz az odavágo a bl-be?
Akkor tényleg félreértettem, amit írtál legutóbb, azt osztom én is. nekem sem tetszik,de rengeteg csapattól láthattunk hasonlót már, nem új módi ez a dolog, amin most össznépileg fent kellene akadni. de látom te is így érzed.Boixos írta:.......
sztem félreértetted, pont azt írtam, h az ő szempontjukból tökéletesen alakult a szitu. rúgtak egy gólt az elején és megtartották az eredményt, amivel továbbjutottak. ennyi. nem pontozzák a teljesítményt, a lényeg az eredmény, függetlenül attól, h kinek mennyire jön be a téma.ozsimiki írta:nem kell ezt túldramatizálni szntem. a BARCA-n kívűl szinte minden nagy csapat meghúzná ezt idegenben, ha továbbjutásra állna, ki előbb, ki később.Boixos írta:.....
nem kell ezt túldramatizálni szntem. a BARCA-n kívűl szinte minden nagy csapat meghúzná ezt idegenben, ha továbbjutásra állna, ki előbb, ki később.Boixos írta:végülis a cél szentesíti az eszközt, az elején megrúgták az év gólját, a többit meg kibekkelték és továbbjutottak, számukra ez a lényeg.
mindenesetre ronaldo lassan eléri, h a lisszaboni sporting-pályán és madeirán kívűl mindenhol utálni fogják portugáliában.
baas11 írta:Az Mu -t hetek óta csak a mák tartja össze...remélem az ágyúsok szét bombázzák őket !!!
A 2. félidőben volt egy kiállítás a Villarrealnál, és egy tizenegyes az Arsenalnak. Az egyik gól abból lett. Az első gólt Walcott szerezte beindulásból és átemelte a kapus fölött. Adebayor is betalált, de egyébként egész meccsen 0 volt, minden helyzetét elrontotta és szokás szerint rengeteget volt lesen.ozsimiki írta:aki azt nézte, írjon vmit róla. eredményt vágom, volt vmi érdekes a meccsen?
én is kicsit csalódott vagyok eme játék miatt, viszont azt is kell nézni,h az első félidőben miképp festett a szitu, azért első félidőben rendben volt, 2.ban sajnos nagyon arra mentünk,h tartsuk az eredményt, ez igaz. porto meg akart,de semmit sem tudott felmutatni jó formán...Boixos írta:tööbet vártam a mencsesztertől ennél az elrúgomalabdátamerreállok+negyedóraalattvégzekelegybedobást jellegű fosnál. persze a portonak sem lett volna kötelező végigtöketlenkednie a meccset, idegenben sokkal meggyőzőbbek voltak.
mindegy, ha netán összeakadnánk fergussonékkal, ütni fogjuk őket, ebben biztos vagyok. sz.ar ez a mencseszter, a tavalyi jobb volt.