2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Karaushu, szerintem te félreértettél valamit. Meg amúgy is milyen alkotmányról beszélsz?Karashu írta:F.szért kell 3x elküldeni a hozzászólást! Ezen mit nem lehet érteni? Istenem! Azért nem játszatják őket, mert sz.rnak nagyívből az alkotmányra, egyáltalán nem érdekli őket már a csapat, csak hülyülnek mindenhol! Ennyi, a vezetőségnek már f.sza ki van mindenből amit csinálnak, ezért nem játszanak! EZEN MIT NEM ÉRTESZ??? lol bmg...DaveN írta:ezt a sérült-jelentős ügyet én se nagyon vágom, mer oké h nem romlik a játékos hírneve, de akkor ezt mér árulják le szezon közben????????????
F.szért kell 3x elküldeni a hozzászólást! Ezen mit nem lehet érteni? Istenem! Azért nem játszatják őket, mert sz.rnak nagyívből az alkotmányra, egyáltalán nem érdekli őket már a csapat, csak hülyülnek mindenhol! Ennyi, a vezetőségnek már f.sza ki van mindenből amit csinálnak, ezért nem játszanak! EZEN MIT NEM ÉRTESZ??? lol bmg...DaveN írta:ezt a sérült-jelentős ügyet én se nagyon vágom, mer oké h nem romlik a játékos hírneve, de akkor ezt mér árulják le szezon közben????????????
- Ki ez a srác?M.Riijkaard írta:Halottam hogy a Chealseanek kell Henry sztem ha eladnánk
nekik helyette elkérhetnénk Kalout cserében nem???![]()
![]()
Egyébként meg én mondjuk Kazimnak a Fenerből is úgyanúgy örülnék.
Nem én írtam Lennont, de ha te így gondolod akkor sztem kevés Premier League meccset nézel...Lampiao írta: Ja és valaki itt említette Lenont....:D:D Jópofa ürge.... Kár, hogy nem tudok elképzelni egy angolt sem a Barcában.... Náluk egy szisztéma létezik: Beíveled, fejel, gól....
:D:D
Én elcserélném, jobban mondva: hol kell aláírni a cserét? Ki tette el a papírt?Fernando írta:Lenne egy fontos kérdésem, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi!
Ti elcserélnétek Ronaldinho-t Alvesre? (csak egy feltevés, nem is kell a Sevillának Dinho csak úgy gondolkodtam)
Én nem mondom, hogy nekünk Pique kell, de egy büntetpt a legnagyobb klasszis védők is megcsinálnak néha-néha akár egy kisebb nevű játékossal szemben is...Fernando írta:Azoknak akik Piquét akarják vörös szemekkel
Ez igaz, de én Alves-t többre tartom, mint Lahm-ot. Ezzel nem én vagyok egyedül, amint az árkülömbség is mutatja.Lampiao írta:Hát ez az egész Alves ügy túl van dramatizálva... Elhiszem, hogy jó játékos, de azért Giovannit nem adnám érte... Sőt!!!! 30 misit sem.... Mit tud? Gyors és jól lövi a szabadrúgásokat.... Messi ott van gyors embernek és akkor már vegyük meg Lahm-ot mert ő se lassú és még technikás is.... Ráadásul a szabadrúgásokra ott van Deco, Xavi, Maquez.... Szerintem...
Ez azért tulzás, megnézel egy Man Utd meccset akkor látványos, szép és nem utolsósorban pörgős játékot látsz, de akármilyen angol meccset megnézhetsz az elsö osztályban.nem tudok elképzelni egy angolt sem a Barcában.... Náluk egy szisztéma létezik: Beíveled, fejel, gól....Very HappyVery HappyVery Happy
Nálad a pont!LG írta:Most olvastam visssza 5 oldalt, és sirni tudnékVki olyat, h vkp. nem is ismer, Messit láttam a középályán, Etoo padon, 2 védő
![]()
![]()
![]()
van aki 8 játékost cserélne le, meg egyebek. Kicsit reálisabb dolgokba kéne gondolkodni
Hát nemtudom azért, h ellenünk játszhasson kövi szenzonban...Fernando írta:Ti elcserélnétek Ronaldinho-t Alvesre?