Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Először én is ezt az árat hallottam de nem is akartam elhinniTitinho írta: Egyes források szerint (pl.: liverpoolfc.hu) szerint 20 millió font, ami kb. 28-29 millió euró. Ez viszont tényleg nagyon sok érte! Jó, hogy jó játékos de azért na...![]()
Egyes források szerint (pl.: liverpoolfc.hu) szerint 20 millió font, ami kb. 28-29 millió euró. Ez viszont tényleg nagyon sok érte! Jó, hogy jó játékos de azért na...kilibarca írta:Robbie KeaneLiverpool 4évre , 23 millió euróért
![]()
.
Szerintem ez kicsit sok érte de ők tudják.
Ha jól emlékszem, pár hónapja azt mondta, hogy a Valencián kívűl semelyik spanyol csapatban nem szerepelne... És most meg lehet, hogy Real...Richi írta:én akkor is ha Villa
basszus én belehalok ha Cesc a realba megy ..barcafan0911 írta:A valencia és a real megkezdtede a tárgyalásokat villa ügyében sajnos.
Ami pedig felháborít az az hogy a real fabregast is akarja. Remélemv ha fabregas egyszer eligazol akkor hazajön és nem madridba megy, főleg hogy katalán.
Már megtettek egy 40 milkás ajánlatot Davidért...barcafan0911 írta:A valencia és a real megkezdtede a tárgyalásokat villa ügyében sajnos.
Ami pedig felháborít az az hogy a real fabregast is akarja. Remélemv ha fabregas egyszer eligazol akkor hazajön és nem madridba megy, főleg hogy katalán.
Pedig ha érdekelne akkor tudtad volna ezt isVarga Tamás írta: Bányász!
Ámulok-bámulok, hogy te ilyeneket figyelsz, hogy ki milyen sportszergyártó mezében nyomul. Én még a RM sportszergyártóját sem tudom, nemhogy a kameruni válogatottét. De, még a magyar válogatottat sem tudom, milyen sportszergyártó mezében játszik. Nem szoktam figyelni, mert egyáltalán nem érdekel.
Valami jótékonysági meccsre készült szerkóba van...Varga Tamás írta:Szerintem, kameruni válogatott mezben.fUtBoLiStA írta:Itt van egy kis összefoglaló táblázat a spanyol bajnokság igazolásairól:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=191231&
Abszolút megint nekünk van a legjobb keretünk, az igazolások alapján.
A Real meg eddig nem költekezett óriásit.![]()
Az Atletico viszont jól igazolt szerintem, beleszólhatnak ők is a bajnoki címért folyó harcba.
A Valenciához sok játékos érkezett, de egyiket se nevezném meghatározó játékosnak, ugyanez a helyzet a Sevilla és a Villarealnál.
Eto'o milyen mezbe van a képen?