Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát akkor lehet,de ha összekerülnek az argentinokkal,akkor semmi esélyük nemlesz.Azért Mexikó is megverte őket,meg nem játszottak eddig vmi nagycsapatok ellen,Argentina azért meg megverte Paraguay-t...Ádám02 írta:Az is igaz...De attól még jól játszott a coppán és szerintem simán nyernék ezt ha lenne Kaká meg Ronaldinho! (így is megnyerik)
Most...mert hiányoznak egy páran.Ádám02 írta:Ez igaz a Brazilokra is csak ott Robinho a kivételezhetetlen!Zozzy 5 írta:Grat Argentínának. Örömmel hallom, hogy Messi megint jól játszottAhogy olvasom, nélküle nem is lett vna meg a győzelem...
Ez igaz a Brazilokra is csak ott Robinho a kivételezhetetlen!Zozzy 5 írta:Grat Argentínának. Örömmel hallom, hogy Messi megint jól játszottAhogy olvasom, nélküle nem is lett vna meg a győzelem...
U20 VB:A 79. percben a csereként beállt Messi is kis életet vitt a mérkőzésbe: a Barcelona klasszisa szép cselekkel jött fel a bal oldalon, ám beadását a védők kifejelték. A labda azonban nem jutott messzire, a szintén csereember Mascherano a tizenhatosnál átvette, majd kapura lőtte. A játékszer a kapufáról pattant a hálóba.
Sharkinho írta:Nem, holnap lesz![]()
Isten ments, h elvegyem a kedvedGame90 írta:Csak kiváncsi vagyok rájuk. Ha Messi nem játszik, akkor is nézem.lionelmessi19 írta:Igen,
De messi 99,9% h nem játszik, vagy csak csereként.
Reméljük így is játszva megverik Paraguayt.Game90 írta:Csak kiváncsi vagyok rájuk. Ha Messi nem játszik, akkor is nézem.lionelmessi19 írta:Igen,
Nem, holnap leszGame90 írta:Na, akkor majd megnézem az argentínok következő meccsét (ugye ma lesz?).
Csak kiváncsi vagyok rájuk. Ha Messi nem játszik, akkor is nézem.lionelmessi19 írta:Igen,
Igen,Game90 írta:Na, akkor majd megnézem az argentínok következő meccsét (ugye ma lesz?).
Messi fényévekkel jobb. De azért Robinho eddigi teljesítménye elég jó a Copán, ő húzza ki a sz.rból a brazilokat. Remélem még valaki leírja a véleményét a Messi vs Robinho-ról (a Copán nyújtott teljesítmény alapján!!!), mert te néha túllősz a célon...lionelmessi19 írta:Persze, nem lehet elvitatni Robinho érdemeit, azért jól nyomja a srác. De sztem messi jobb, ennyit akartam mondani.
Amugy Robinho két gólja 11es.
Persze, nem lehet elvitatni Robinho érdemeit, azért jól nyomja a srác. De sztem messi jobb, ennyit akartam mondani.Game90 írta:Összefoglalókban láttam tőle 1-2 megindulást + kiharcolt egy 11-est. Robinho meg 4 gólos egy sz.r válogatottban. Egy rosszabb válogatottban nehezebb jó teljesítményt nyújtani sztem.lionelmessi19 írta:Eddig Messi áll győzelemre...
Robinho kiemelkedik egy [auto_cenzúra] válogatottból, Messi egy talán világlegjobbja válogatottból.
Lio, te láttál már meccset a Copából?
Összefoglalókban láttam tőle 1-2 megindulást + kiharcolt egy 11-est. Robinho meg 4 gólos egy sz.r válogatottban. Egy rosszabb válogatottban nehezebb jó teljesítményt nyújtani sztem.lionelmessi19 írta:Eddig Messi áll győzelemre...
Robinho kiemelkedik egy [auto_cenzúra] válogatottból, Messi egy talán világlegjobbja válogatottból.
Eddig Messi áll győzelemre...Game90 írta:Én nem láttam egy meccset sem a Copábóllionelmessi19 írta:Mondhatnám Robinho vs. Messi ...![]()
De amiket idáig hallottam + olvastam, Robinho jobban játszik, mint Messi
Ez nem így van,attól,h Robinho szerzi a gólókat,Messinek LEGALÁBB annyi érdeme van az Argentinok menetelésébenGame90 írta:Én nem láttam egy meccset sem a Copábóllionelmessi19 írta:Mondhatnám Robinho vs. Messi ...![]()
De amiket idáig hallottam + olvastam, Robinho jobban játszik, mint Messi
Én nem láttam egy meccset sem a Copábóllionelmessi19 írta:Mondhatnám Robinho vs. Messi ...