Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, arra majd én is kíváncsi leszek. Piqué-Marquez belső-védő páros... Hát ha Pep-nek a Sakhtar ellen bizonyítottak, akkor hajrá. Szerintem akkor egyértelműen a csapat leggyengébbjei voltak. Mondjuk az nem azt jelenti, hogy ma is úgy fognak játszani. Reméljük nem is.kabekabe írta:Látványos játékot, sok helyzetet, jó helyzetkihasználást és jó védekezést is várok. Ha ezek meglesznek simán nyerhetünk. Fontos, h jol játszunk, most már jó lenne 1szer jól védekezni és belőni a ziccereket.
Én "lehurroglak" hisz nem értem, h lehet így hozzáálni egy meccshez amin az ember kedvenc csapata játszik.Látványos játékot, sok helyzetet, jó helyzetkihasználást és jó védekezést is várok. Ha ezek meglesznek simán nyerhetünk. Fontos, h jol játszunk, most már jó lenne 1szer jól védekezni és belőni a ziccereket.danko94 írta:Lehet h le fogok hurrogni és ne legyen igazam de rossz előérzeteim vannak a meccsel kapcsolatban...Szerintem egy sima meccsen 1:3-lesz a vége.![]()
UI.: Bár ne lenne igazam! Cáfoljatok rám srácok!!!
Remélem, hogy tényleg apróbb sérülés következtében, és nem valami személyes nézeteltérés miatt...lionelmessi19 írta:Dani kikerült a keretből is.
AbidalHawk írta:És ki a 11. ?CFirpo3 írta:Kezdő: Valdes, Piqué, Marquez, Puyol, Busquets, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Eto'o, Messi
Én annyira nem vok benne biztos,hogy megesszük őket megint ziccert/ziccereket fogunk hibázni,de cáfoljanak rá erre a mondatomra Messiék!lionelmessi19 írta:Kétségtelenül az idei szezon eddigi legnagyobb próbája áll előttünk... de szerintem tudják ezt a fiúk. Otthon megesszük őket, főleg ha majd támadni is akarnak néha.
akkor nézd neten.biandrata írta:köszi, socio66, nekem sajnos az nincsen...
sebaj, majd itt követem a hozzászólásokat
Sport1...biandrata írta:Sziasztok!
Hol közvetítik a mérkőzést? Tudna valaki egy tévéadót/linket írni?
Köszi
Én ha játszana Forlan se elégednék meg x-el. Én mindig győzelmet várok a csapattól. És Sinama nem gyöngébb(max. 1 picit), mint Forlan.Gyurinho írta:Nálunk van három világklasszis csatár/támadó (Henry,Eto,Messi) és te megelégednél az x-el???....már bocs de ez nem normális dolog...
Ha Forlán pályán lenne akkor is csalódás lene szerintem az x bár úgy még talán elfogadnám...de inkább úgyse.
Klasszisokkal több játékerőt képviselünk ,más kérdés hogy jó a csapatösszhang az ellenfélnél emiatt félhetünk illetve aggódhatunk plusz a tavalyi vereség miatt...DE ez jobb csapat mint a tavalyi és aki ezt nem látja az vak.
Szerintem 2-1 lesz a végéig akkor majd kinyílik az Atleti mi meg kontrából berúgjuk a harmadikat(messi,eto és ini fog szerintem beköszönni egy-egy góllal de a lényeg a győzelem..természetesen)
Azt én se értem.CFirpo3 írta:Megkérdezhetem, hogy Puyol-t miért hagytad ki?lionelmessi19 írta:
------------------------Valdes------------------------
--Alves--------Piqué----------Rafa---------Abidal--
------------------------Touré------------------------
------------Xavi------------------Busquets----------
----Messi--------------Samu-----------Iniesta------
Bojant jelölném meg mint elsőszámú cserét.
Utánna Sylvinho, és Keita/Cáceres.
Persze ha nincs valami ami befolyásolhatja a dolgot, pl h támadni kell mert úgy állunk, vagy kiállítás bármelyik oldalon.