Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Rossz a fordításod. Azt mondta, hogy valószínűleg nem jön 30.a előtt, a complicated bonyolultat jelent.MessiFan írta:Laporta azt mondta hogy az Arsenal lassacskán beadja a derekát és jön Fabre június 30 előtt.
Ééés azt is mondta hogy az új vezetőség sem akarja eladni Ibrát.
És Henryről és nyilatkozott: A VB után tárgyalni fognak az érdeklődőkkel.
Hogy honnan szedtem ezt?
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 11682.html
Ennek csak hihetek nem?:D
Amúgy meg Gerrard közel a madridhoz,Torres is elvágyódik.Szétesőben van a pool,nincs pénz,nem fogják tudni megtartani a klasszisaikat!Torres sikerekre vágyik,amik mostanság nem lesznek poolban az fix!Sztem tuti távozik.kudu írta:Tény, hogy Torres nyilatkozta, hogy sokat faragják a védők, de nem feltétlen hagyja ott a Poolt sztem, ki fogja várni ki lesz az új edző, aki sztem akári is legyen, de a Gerrard-Torres kettősre szeretné építeni a csapatát. Az is igaz, hogy szívesen látnám a csapatban, és nemigen lennének beilleszkedési problémái.Bestbarca írta:...
Igen, nincs igazi balszélsőnk. Ronaldinho óta nincs, Henry is csak egy fél szezon erejéig tudta megoldani azt a kérdést, a tavalyi tavaszi szezonban nyújtott ott kiemelkedőt. Pedro talán jó lesz arra a posztra, de neki még rutint kell szereznie.
Ibra 11et keres,nézd vissza a híreket,annyiban egyeztek meg.A city pedig 51-et ajánlott elsőre Ibráért,a Robinhós ajánlat előtt.Amúgy 50 körül álítólag többen érdeklődnek,no persze állítólag,de sztem a city simán kipengeti.Vagy most a legújabb cél a Milan,lehet hogy azért ott Berlusconi a zsebébe nyúl és kifizeti!Ja és Juvénak is kéne,és ha 50M nem is jön össze,40 szinte fix,és úgy is megéri a biznisz!kudu írta:Azt honnan vetted, hogy a City 50et adna Ibráért? Mert én ilyen ajánlatról nem hallottam, és tudtommal nem is keres itt Zlatan 11 milliót....Bestbarca írta:...
Nem kötekedésképp, de több ponton is lenne hozzáfűznivalóm a mondandódhoz.Bestbarca írta:...
Ez sem rossz megoldás, de maradjon az 1. variáció, mert akkora mázlink nincs, hogy egyikük se sérüljön le....MichaaBee írta:Vagy maradjon Ibra és ha befuccsol, akkor játsszon Pedro és Bojan. Nagyon rossz ötlet?davi10 írta:Szerintem ha Villát középre vettük akkor Robinhónak kéne jönnie, de ha Villa játszik baloldalt akkor jöjjön Torres.![]()
Vagy maradjon Ibra és ha befuccsol, akkor játsszon Pedro és Bojan. Nagyon rossz ötlet?davi10 írta:Szerintem ha Villát középre vettük akkor Robinhónak kéne jönnie, de ha Villa játszik baloldalt akkor jöjjön Torres.
SAF: Sir Alex Ferguson alias MUS.Agüero írta:SAF? Ki az a csapat?
Ha 4-3-1-2 - es felállást akarunk alkalmazni, akkor Pedro melyik poszton játszana? Csatár? vagy csatárok mögött? Ő ott nem jó szóval szélső poszt kell lenni a csapatba. Jó lesz az a 4-3-3.
Ebben benne van,hogy Ibrahimovic távozik. Raiola le fog ülni Rosellell tárgyalni, viszont egyre többet cikkeznek arról,hogy Ibra valószínűleg távozik.Ilúvatar írta:Sanama: Ezzel most nagyon túlzsúfolt lenne a támadó sor... :s
De én egy szóval sem mondtam,hogy Robinho kell ide.Azért mert a VB-n csinált egy pár biciklicselt,meg adott egy szép gólpasszt,hát ezt Pedro is megcsinálja.Lehet,hogy elfogult vagyok Pedroval szemben,mert nekem Ő a kedvencem,de nélküle idén kettővel kevesebb kupa lett volna..Barcaman1993 írta:Azért Robinho-Mata 2-ős között van egy-két különbség. Mata sztem azért elég jól játszott idén, bár lehet, hogy Ti nem így gondoljátok. Másrészt fele annyiba kerül, mint Robinho. Harmadrészt sztem Mata még tűrné a padozást, de abban biztos lehetsz, hogy Robinho nem. Mata magatartása és a csapat érdekeinek előrébb tartása fontosabb, mint a maga imidzse. Robinhonál ebben nem lennék biztos.Barca_10 írta:Nekem már Mata ajnározásából van elegem.Minek ő ide?Simán lehozza azt a szintet Bojan és Pedro is,fölösleges pénzkidobás lenne,ráadásul ha megy Ibra akkor valamelyik stabil kezdő is lehetne(feltéve ha nem jön egy balszélső,vagy még egy középcsatár).
Azért Robinho-Mata 2-ős között van egy-két különbség. Mata sztem azért elég jól játszott idén, bár lehet, hogy Ti nem így gondoljátok. Másrészt fele annyiba kerül, mint Robinho. Harmadrészt sztem Mata még tűrné a padozást, de abban biztos lehetsz, hogy Robinho nem. Mata magatartása és a csapat érdekeinek előrébb tartása fontosabb, mint a maga imidzse. Robinhonál ebben nem lennék biztos.Barca_10 írta:Nekem már Mata ajnározásából van elegem.Minek ő ide?Simán lehozza azt a szintet Bojan és Pedro is,fölösleges pénzkidobás lenne,ráadásul ha megy Ibra akkor valamelyik stabil kezdő is lehetne(feltéve ha nem jön egy balszélső,vagy még egy középcsatár).
Barcaman1993 írta:Forrás?visca el barca írta:a szedett-vedett mindenkit vásárolgató tottenham vinné cacerest 11 M-ért
Forrás?visca el barca írta:a szedett-vedett mindenkit vásárolgató tottenham vinné cacerest 11 M-ért