Barca vs. Real
na ez meg no komment... azért nehogy már gyilkosokhoz hasonlítgassuk pepét... azért itt mindenki túlzásba esik. lelehetne már végre állni...Az ilyen "emberek" ölték meg Marian Cosmát Veszprémben.....
nagyon paraszt dolog volt tőle de nem is okozott nagy sérülést a getafeinek...szerintem már 3 perc múlva nem érzett semmit.szégyellem magam hogy van ilyen barcás aki ezzel egyetért...ez már nagyon szánalmas amit egyesek művelnek...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
így van!cruyff írta:bali15! A színjátszást most hagyjuk. Szerinted az életben csak a realon van nyomás???? A gyerek sprintelt, Pepe pedig tenyérrel lökte... a real madrid kapcsán pedig színjátszásról beszélni..bele lehetne ám menni... De itt mindenki félrebeszél. A lényeg... láttátok Casillas reakcióját? Egyetlen EMBER volt a realban azon az estén: Casillas. Olvastátok Pepe nyilatkozatát? Még mindig azt gondoljátok ez egy mindennapos dolog volt? Ismerek egy igazi real-szurkolót. Ő azt mondta: nálam pepe többé nem viselhetné a real madrid mezét. Nem méltó rá. Aki ezt nem így látja, az egy szinten van pepével. Ez már nem a ki kinek drukkol dolog! Aki ezt nem látja, nem érzi annak köze nincsen a futballhoz. Az egyszerűen hülye. Ez nem volt törlesztés, nem volt szándékos sérülés okozás. Ez példátlan. Az ilyen "emberek" ölték meg Marian Cosmát Veszprémben..... FÖLDÖN ARCCAL LEFELÉ FEKVŐ EMBERBE NEKIFUTÁSBÓL, KAJAKRA KÉTSZER BELERÚGOTT A SÍPSZÓ UTÁN! MIRŐL VITATKOZUNK AZ ISTEN SZERELMÉRE????
Minden gondolatoddal, minden szavaddal maximálisan egyetértek.
Olyasmin vitatkozunk, ami evidens kellene, hogy legyen. Egy focista olyat tett, ami sem a sportban, sem a civil életben nem vállalható, nem magyarázható, és nem szépíthető. Mélyen elítélendő, nincs rá magyarázat, és nincs rá bocsánat. Én nem tudnék ilyen után megbocsátani az 'elkövetőnek'. Ilyen mértékben egy ember nem vetkőzhet ki önnön magából. Erre mondják azt, hogy "elgurult a gyógyszere".

Teljes mértékben 1et értek veled, az ilyenre nincs bocsánatcruyff írta:bali15! A színjátszást most hagyjuk. Szerinted az életben csak a realon van nyomás???? A gyerek sprintelt, Pepe pedig tenyérrel lökte... a real madrid kapcsán pedig színjátszásról beszélni..bele lehetne ám menni... De itt mindenki félrebeszél. A lényeg... láttátok Casillas reakcióját? Egyetlen EMBER volt a realban azon az estén: Casillas. Olvastátok Pepe nyilatkozatát? Még mindig azt gondoljátok ez egy mindennapos dolog volt? Ismerek egy igazi real-szurkolót. Ő azt mondta: nálam pepe többé nem viselhetné a real madrid mezét. Nem méltó rá. Aki ezt nem így látja, az egy szinten van pepével. Ez már nem a ki kinek drukkol dolog! Aki ezt nem látja, nem érzi annak köze nincsen a futballhoz. Az egyszerűen hülye. Ez nem volt törlesztés, nem volt szándékos sérülés okozás. Ez példátlan. Az ilyen "emberek" ölték meg Marian Cosmát Veszprémben..... FÖLDÖN ARCCAL LEFELÉ FEKVŐ EMBERBE NEKIFUTÁSBÓL, KAJAKRA KÉTSZER BELERÚGOTT A SÍPSZÓ UTÁN! MIRŐL VITATKOZUNK AZ ISTEN SZERELMÉRE????

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Entrenador del Barça
bali15! A színjátszást most hagyjuk. Szerinted az életben csak a realon van nyomás???? A gyerek sprintelt, Pepe pedig tenyérrel lökte... a real madrid kapcsán pedig színjátszásról beszélni..bele lehetne ám menni... De itt mindenki félrebeszél. A lényeg... láttátok Casillas reakcióját? Egyetlen EMBER volt a realban azon az estén: Casillas. Olvastátok Pepe nyilatkozatát? Még mindig azt gondoljátok ez egy mindennapos dolog volt? Ismerek egy igazi real-szurkolót. Ő azt mondta: nálam pepe többé nem viselhetné a real madrid mezét. Nem méltó rá. Aki ezt nem így látja, az egy szinten van pepével. Ez már nem a ki kinek drukkol dolog! Aki ezt nem látja, nem érzi annak köze nincsen a futballhoz. Az egyszerűen hülye. Ez nem volt törlesztés, nem volt szándékos sérülés okozás. Ez példátlan. Az ilyen "emberek" ölték meg Marian Cosmát Veszprémben..... FÖLDÖN ARCCAL LEFELÉ FEKVŐ EMBERBE NEKIFUTÁSBÓL, KAJAKRA KÉTSZER BELERÚGOTT A SÍPSZÓ UTÁN! MIRŐL VITATKOZUNK AZ ISTEN SZERELMÉRE????
VISCA EL BARCA!
-
- Director del Fútbol
Teljesen egyetértek.torotam írta:Aha, értem.
Ha Alves csinált volna ilyet természetesen megérdemelné az eltiltást!
Szerintem akármennyire is alattomos meg sunyiskodó Dani, szerintem ő sosem tenne ilyesmit. Az ő szíve a helyén van, megfigyeltem már, hogy a nehéz helyzetekben és a krízispillanatokban uralkodik magán. Igazi barca játékos lett belőle!
Alvesnél van egy nagyobb baj, nem olyan alattomos szerintem, mint amekkora hiszti-kriszti. Félelmetesen gyász, amikor fetreng és csapkodja a földet, meg paláverezik a szúnyogcsípések után.
De ez Real-topic, off vége

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- torotam
- Jugador d'estrella
Aha, értem.
Szerintem akármennyire is alattomos meg sunyiskodó Dani, szerintem ő sosem tenne ilyesmit. Az ő szíve a helyén van, megfigyeltem már, hogy a nehéz helyzetekben és a krízispillanatokban uralkodik magán. Igazi barca játékos lett belőle!
Visca el BARCA!
nem Alves, hanem Pepetorotam írta:Miért is érdemelne meg Alves több meccses eltiltást???

mcfc.hu - Magyarország legnagyobb Manchester City szurkolói weboldal.
Albín lökdösődött. Miért, hagyja hogy Pepe még tapossa meg párszor a fekvő játékost?Stelios írta:Albín lökdösődött utána.
Nevetségesek vagytok mind. Ha Alves csinálta volna, akkor itt védeni mindenki, de Pepét mindenki ott kezdi ki, ahol tudja.
Mellesleg az összes játékos megérdemelné a több meccses eltiltást, még Alves is. Szerintem nem kap 10 meccsénél többet.
mcfc.hu - Magyarország legnagyobb Manchester City szurkolói weboldal.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Én is elismerem hogy Alves kifogásolható alak, de nem tett még ilyesmit és addig nincs miről beszélnünk.Stelios írta:Albín lökdösődött utána.
Nevetségesek vagytok mind. Ha Alves csinálta volna, akkor itt védeni mindenki, de Pepét mindenki ott kezdi ki, ahol tudja.
Amit Pepe művelt az undorító.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
És ezért rögtön le kell rúgni az ellenfél fejét? Ugyan már...Stelios írta:Albín lökdösődött utána.
Alves korántsem ez a kategória, ő is ravasz, és bevet nem éppen tiszta eszközöket is(pl színészkedés), de ilyet nem csinálna szvsz.
.
Lehet, hogy mi nevetségesek vagyunk, de a HA-val kezdődő mondatoknak nincs semmi értelmük! Maradjunk a tényeknél, a találgatások helyett...Stelios írta:Albín lökdösődött utána.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. 

Albín lökdösődött utána.
Holnap lesz a tárgyalás...Varatrix írta:Valaki tudja mikor dől el Pepe eltiltása?
Én is azokkal értek egyet akik nem tiltanák el örökre, de én nagyon ideges lennék ha megúszná egy két meccsel.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. 

- Varatrix
- Director del Fútbol
Valaki tudja mikor dől el Pepe eltiltása?
Én is azokkal értek egyet akik nem tiltanák el örökre, de én nagyon ideges lennék ha megúszná egy két meccsel.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Jó de képzeld csak Pepe helyébe magad. Lépést kell tartanod egy olyan klubbal mint a Barca. Egyetlen egy pofára esés és úszott a bajnokság, jusson csak eszedbe hogy mennyire imádkozik itt mindenki hogy csak 1-szer veszítsen a Madrid és akkor a kaszni fele már a célvonal másik oldalán van.Mental_Theo írta:ezt most remélem nem mondod komolyan. ilyen műesés minden második meccsen van. De ha szerinted az a normális,ha belerúgunk kettőt a fekvő játékosba, megütünk egy másikat,és elküldjük a bírót a kumma anyjába, érdekes sportember lehetsz...
Nah ez volt a helyzet:-második félidő vége vagyis a hajrá ahol már mindenkinek felforr az agyvize, erre egy kis..... egy ilyen kis színjátékkal próbálkozik az ürge hogy hozza a meccset, és ne feledd ha veszítenek végük van. Amúgy szerintem te sem szereted a színjátszást nem? Vagy te CR7 rajongó vagy? De abban egyet értek hogy kellene egy kis önkontrollt tanulni.
Amúgy Pepe Roy K.-val ellentétben jó játékos. Ha nézted az EB-t tudod hogy mire gondolok. És most olvasom hogy bocsánatot is kért és beismerte a hibáját, és emelt fővel várja a büntetést.
-
- Entrenador del Barça
Ennek is volt egy olyan előzménye, hogy az érintett játékos (Alf-Inge Haaland) pár évvel korábban színészkedéssel vádolta Keane-t, amikor földre került a 16-oson belül. Később kiderült, hogy Keane-nek az esetnél valamilyen szalagszakadása lett (senki nem bántotta, csak szerencsétlenül járt), vagyis nem színészkedett. De Haaland-ot megjegyezte magának, és évekig várt arra, hogy szembekerüljenek egymással, majd amikor alkalma volt rá, megtörtént a videóban látható szitu. Előre megfontolt szándékból tette, ez nálam örökös eltiltás, de a Pepe-féle ámokfutásra is nehéz lenne magyarázatot találni.Cooltiszo írta:Roy Keane esete: http://www.youtube.com/watch?v=p_st29ml ... re=relatedHouse írta: Nem hallottam az esetet, nagy vonalakban körül írnád?![]()
Egyébként Pepe ilyen, de nagy focista is, ráadásul még nem nagyon láttam lábat törni.
A City játékosa soha nem tudott többé pályára lépni. Keane egyik könyvében azt írta hogy szándékosan akart neki sérülést okozni.
Hál' Istennek nem gyakori a lábtörés, de volt már rá példa.
De már összességében így is túlságosan felfújtuk az esetet. Tiltsák el, és csókolom.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Bocsi, de vitatkoznék Veled egy picit.Cooltiszo írta:Persze, hogy bele lehet tenni, de gondolkodjunk már kicsit. Nem sok esélye volt hogy sérülést okoz. Mennyivel durvább amikor valaki úgy megy oda hogy vigyem el a lábát(pl. Roy Keane), ő egy életet tett tönkre szándékosan, mégis játszhatott még nagyon sok évig. Mennyivel durvább Tottié, aki páros lábbal "ráesik" a csávókára? Vagy Cantona stoplival belerepül egy nézőbe? Mégis mindketten hatalmas játékosok (voltak), és több 10 millióan imádják őket. Úgy beszélnek itt néhányan mintha a saját lányát erőszakolta volna meg, sok a túlzás. Csúnya, elítélendő a szitu, ha visszaeső akkor emberileg is elítélendő a gyerek, de fölösleges fröcsögő szájjal szidni.Spityu írta: Ebbe a videó összeállításba nyugodtan be lehet tenni Pepéét is. Mellesleg sztem durvább Pepéé mint a video 90%-a.
Oké, nem tört lábat stb.
Viszont nálam ugyanennyire súllyal esik a latba, ha valaki a földön fekvő játékosba szándékosan, tiszte erőből belerúg, majd kioszt egy jobbost. Én a kettő között nem látok semmilyen különbséget - az esetet tekintve. Annyiban másabb a helyzet, hogy nem okozott maradandó sérülést, de semmivel sem volt másabb, mint Materazzi eljárása, vagy Zidane fejese stb. Az én mércém szerint.

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
ezt most remélem nem mondod komolyan. ilyen műesés minden második meccsen van. De ha szerinted az a normális,ha belerúgunk kettőt a fekvő játékosba, megütünk egy másikat,és elküldjük a bírót a kumma anyjába, érdekes sportember lehetsz...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Llegenda del Barça
egyébként törni már figo is tört, cissé kétszer kapott ilyen csomagot, materazzi egy időben minden meccsre így ment ki és még sorolhatnám. az, h ez utóbbi esetek elkövetői nem nagyon lettek megmérve, még nem kisebbítik pepe balhéjának a súlyát.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Én is ezt tettem volna Pepe helyében. Ti nem láttátok hogy mi történt igazán? Én mindenesetre Pepe-t sajnálom.Cooltiszo írta:Roy Keane esete: http://www.youtube.com/watch?v=p_st29ml ... re=relatedHouse írta: Nem hallottam az esetet, nagy vonalakban körül írnád?![]()
Egyébként Pepe ilyen, de nagy focista is, ráadásul még nem nagyon láttam lábat törni.
A City játékosa soha nem tudott többé pályára lépni. Keane egyik könyvében azt írta hogy szándékosan akart neki sérülést okozni.
Hál' Istennek nem gyakori a lábtörés, de volt már rá példa.
De már összességében így is túlságosan felfújtuk az esetet. Tiltsák el, és csókolom.
Pepe egyszerűen csak odament megérintette a vállát és a csávó úgy tett mintha izomból lökte volna. Ezek után még a szögletzászlóra is felnyársaltam volna azt az alakot. De ha már ilyen jól összehozott egy kis színjátékot rúgja be a büntetőt. Szánalmas rúgás volt. Ki is volt a kis színész?
Szerintem is túl van ragozva a dolog. Egyértelmű, hogy megérdemli a hosszabb eltiltást, kb 1O-12 meccs, de nem kell örökre eltiltani.Cooltiszo írta: De már összességében így is túlságosan felfújtuk az esetet. Tiltsák el, és csókolom.
Bár arra azért kíváncsi lennék, hogy mi igaz abból, hogy abba akarja hagyni. Szerintem inkább ezzel a nagy bűnbánással akarna rövidebb eltiltást kieszközölni. Mit szóltok?