Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Genova, május 6., 21.00 Taktikai okok, vagy vádlisérülés?
A Sampdoria 18 éves magyarja, Koman Vladimir, kezdő volt a Reggina elleni bajnokin, azonban sajnos edzője, Walter Novellino már a 27. percben lecserélte, pedig a Gazzetta dello Sport tudosítója szerint Quagliarellával párban jól játszott.
Az Ungváron született játékos cseréjének oka alighanem egy vádlisérülés volt, más tudósítások szerint azonban inkább taktikai okai voltak, annak, hogy Ziegler jött be a helyére.
A Genovában játszott bajnoki 0-0-ra végződött.
Pontosan így értettem.Játékban megérdemelten,de más szempontból meg nem.ozsimiki írta: Úgy értette Saviola,hogy nem szabadott volna engedni,hogy egyáltalán elindúljanak a Blben,a már tudott dolgok miatt! Csalók!
Úgy értette Saviola,hogy nem szabadott volna engedni,hogy egyáltalán elindúljanak a Blben,a már tudott dolgok miatt! Csalók!Los Banditos írta:Azért elég szépen elverte az ellenfeleit, ahoz képest hogy közük nem lehetne hozzá.Saviola írta:Ez van..úgy vannak a Bl-ben,hogy közük nem lehetne hozzá..kummára nem tuom őket sajnálni..![]()
Azért egy igen kemény BL meccs után vannak túl + a Fiorentina nem egy könnyű ellenfél. De én is utálom őket, a Serie B-ben lenne a helyük.Raziel írta:
Csaló egy banda az biztos,verik a nyálukat és a Fiort nemtudják megverni.
Saviola írta:Ez van..úgy vannak a Bl-ben,hogy közük nem lehetne hozzá..kummára nem tuom őket sajnálni..
Azért elég szépen elverte az ellenfeleit, ahoz képest hogy közük nem lehetne hozzá.Saviola írta:Ez van..úgy vannak a Bl-ben,hogy közük nem lehetne hozzá..kummára nem tuom őket sajnálni..
Egész pontosan 35 méterről.el fuero írta:Állítólag a félpályáról lőte.Los Banditos írta:3-1-re nyert az Aatalanta a Siena ellen.![]()
Még a múltkor lenyilatkoztam, hogy Vieri feleslges igazolás.Ő lőtte az egyik gólt és veszélyesen játszott.![]()
És a kevésbé fontosabbakLos Banditos írta:További fontosabb eredmények:
Messina - Inter 0-1
Palermo - Roma 1-2
Milan - Fiorentina 0-0
Állítólag a félpályáról lőte.Los Banditos írta:3-1-re nyert az Aatalanta a Siena ellen.![]()
Még a múltkor lenyilatkoztam, hogy Vieri feleslges igazolás.Ő lőtte az egyik gólt és veszélyesen játszott.![]()
Ok, hüle vagyokozsimiki írta:Csak a Te hszedre reagált abban a mondatban![]()
Késő van tom...zene
![]()
![]()
Csak a Te hszedre reagált abban a mondatbanGame90 írta:Az Interes Recobán kívül van még egy Recoba?Balika Gaucho írta:Catania 3 - 3 Ascoli![]()
Recoba szögletből rúgta. A kapus elnézte Recoba szögletét.![]()
Az Interes Recobán kívül van még egy Recoba?Balika Gaucho írta:Catania 3 - 3 Ascoli![]()
Recoba szögletből rúgta. A kapus elnézte Recoba szögletét.
Inter - Empoli 3-1Game90 írta:Nem találtam meg Recoba gólját, de gondolom szabadrúgásból lőhette