Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Grat a debütáláshoz,belejössz madj ne aggódj!Chris0527 írta:Grat Rivaldinho, nekem meg ma volt életem első hivatalos meccse nagypályán, jó [auto_cenzúra] voltam
.
Más: Tegnap megünnepeltem a névnapomat erre ahova bementünk szorakozohelyen nem csippendél show volt?![]()
Utána meg még be is mondták hogy boldog névnapot a Krisztiánoknak. Mondom köszi![]()
Nagy szeretettel gratulálok!!!Rivaldo11 írta:Ide írom( bár nem biztos h. érdekel valakit): ma bajnokságot nyertem a csapatommal kispályán! Nyerni kellett a bajnoki címhez, 2 perccel a vége előtt lőttük a győztes találatot!
Juhhéjjdejó!
GratulaRivaldo11 írta:Ide írom( bár nem biztos h. érdekel valakit): ma bajnokságot nyertem a csapatommal kispályán! Nyerni kellett a bajnoki címhez, 2 perccel a vége előtt lőttük a győztes találatot!
Juhhéjjdejó!
Grat. és VIII.Henrik apujának is!Rivaldo11 írta:Ide írom( bár nem biztos h. érdekel valakit): ma bajnokságot nyertem a csapatommal kispályán! Nyerni kellett a bajnoki címhez, 2 perccel a vége előtt lőttük a győztes találatot!
Juhhéjjdejó!
Én is gratulálok Apukádnak,és sok sikert !VIII.Henrik írta:Krojf, Te emlékezhetsz bő 2 héttel ezelőtti üzenetemre, amiben Apa elismeréséről írtam. Pár napja hivatalossá vált, amit mi 1 hete valószínűsítettünk, hogy őt választotta a szövetségi kapitány segítőjének a női öttusaválogatott irányításában!Hogy a hír teljes legyen leírom, hogy a férfi válogatott irányításában Kállai Ákos a szövetségi kapitány "másik" jobb keze.
Sok szeretettel gratulálok Édesapádnak, Királyi Fenség!!!VIII.Henrik írta:Krojf, Te emlékezhetsz bő 2 héttel ezelőtti üzenetemre, amiben Apa elismeréséről írtam. Pár napja hivatalossá vált, amit mi 1 hete valószínűsítettünk, hogy őt választotta a szövetségi kapitány segítőjének a női öttusaválogatott irányításában!Hogy a hír teljes legyen leírom, hogy a férfi válogatott irányításában Kállai Ákos a szövetségi kapitány "másik" jobb keze.
Googleba: "lg lg kp500 forum"Perrero írta:
tornán/fórumtalin jövök 1 sörrel, köszi
h lett meggugliba beírtam azt amit beírhattam anno mikor ráakadtam arra a fórumra amin ráakadtam erre, de semmi..
Nem ez az: http://www.mylgcookie.com/Perrero írta:Nem ez, de köszi. Amit kerestem az egy fórum, ahol mindenféle infok, cuccok vannak a kp500ashoz.
http://www.zedge.net/wallpapers/2344/lg ... allpapers/Perrero írta:LG KP500 odab.sz.. pár napja találtam 1 oldalt ahonnan minddenfélét letölthetek erre a telóra.. ill. fórumot, de nem emlékszem a címre.. vki tudna súgnitudom, google.. úgy nem találtam meg
Egy női focicsapatnál (is) "dolgozom" (bár annyira nem tekintem munkánakZozzy 5 írta:Elegem van a nőkből...
Láttalak fényképen és csekkoltam a hsz-eidet.Nyerő mindkettővicky.girl írta:
Hát szia... Nekem meg a pasikból van elegem, engem fél év után elhagyott a barátom 1 hete, mert ő még élni akar...
Ugyanmár!...lionelmessi19 írta:Nőből ritkán van elege az embernek, lányokból annál inkább.Zozzy 5 írta:Elegem van a nőkből...![]()
Most mit mondjak.. üdv a klubban, vagy lesz ez még ígyse ? választhatsz ..