Barça Élő Közvetítések
15. perc 0-0. Sjnos az első 10 percről lemardtam, de azóta mi irányítjuk a játékot..
-
- Jugador d'estrella
Van , hogy szinte 5-en védekezünk egy sorban , azután meg 3 csatárral támadunk .
-
- Jugador d'estrella
A kéedés nagyon jó,-de ma így kezdtünk .Morminho írta:hol van Belletti?? hol van Gabri?? mért Oleguer a jobb védő??
hol van Belletti?? hol van Gabri?? mért Oleguer a jobb védő?? 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Jugador d'estrella
Ugazából a hátsó sorunkban van változás a tavalyi kezdőhöz képest ,- mégpedig úgy -hogy Oleguer helyén Edmilson - Belletti helyén Oleguer kezdett. A többi helyen a megszokott felállás.
szerintem mindenki, de most van az oldalon is közvetítés
-
- Jugador d'estrella
Követi valaki a meccset ?
U20-as kézi VB döntő lesz..csak ezért nem adjákBarrano írta:A Sport 1 simán adhatná a Barca meccsét. Tavaly is a szombati meccseket a legtöbbször adta a S1
-
- Jugador del Barça
Kösz remélem én is
majd amikor elkezdődik a meccs akkor megyek stream vadászatra, remélem sikerrelSaviola007 írta:Hát bejönnek műsorok a hbo-é is de iszonyatossan rossz rádásul akad 50 kb/s-es

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Jugador del Barça
Hát bejönnek műsorok a hbo-é is de iszonyatossan rossz rádásul akad 50 kb/s-es
-
- Jugador del Barça
Nah rámentem a linkre kellett egy nelycsomagot telepítenem csak az a gáz hogy most minden kínai let nah mind1 az a lényeg hogy letöltöttem a PPlive programot bejött egy oldal és vannak play gombok rámentem a legfölsőre és a Liverpool meccsét adták valahányadik perctől ugyan így kell majd a Barca meccsnél is a play-re kattintani vagy valamit rosszul csinálok?
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
ÉS olyan lesz ami multkor hogy msn.222.453.....
Olyan féle stream nincs?És itt a eurobarcán ha nem lenne olyan írná hogy mi történik a páklyán.thx.
Olyan féle stream nincs?És itt a eurobarcán ha nem lenne olyan írná hogy mi történik a páklyán.thx.

in to exile
-
- Jugador del Barça
http://tvmix.net/evento-2048 ezen belül mire kell rámenni hogy nézhessem a MECCSET?
Légyszi segítsetek köszi
Légyszi segítsetek köszi
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
srácok! nekem ennél a linknél, ez a kép jön be! http://www.kepfeltoltes.hu/view/050827/k_p.JPG
itt mire kell kattanni hogy majd ha megy a mecsc, elindítsa??
itt mire kell kattanni hogy majd ha megy a mecsc, elindítsa??
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Alavés - Barca elvileg itt vhol : http://tvmix.net/evento-2048
Na én lépek !
ciao
Esetleg felnézek majd a Juve - Barca idei BL döntőn
Bye
ciao
Esetleg felnézek majd a Juve - Barca idei BL döntőn

Bye
Az tény, h jobbak voltatokOrdog írta:Bexarok.. Komolyan mondom, úgy beszéltek mintha a reálról lenne szó... hogy ez így nem mehet tovább, béna az egész csapat...
EMBEREK!!! Sokkal jobbak voltunk a Juvénél, Oleguer tuti nem lesz kezdő a tétmeccseken, de még így is jobban voltunk, az már csak balszerencse hogy 11-esekkel kaptunk ki. Akár máshogy is alakulhatott volna, EZ CSAK LUTRI!!! Na ennyi... Nem kell itt a pánikot kelteni
FORÇA BARÇA!!!!!

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Bexarok.. Komolyan mondom, úgy beszéltek mintha a reálról lenne szó... hogy ez így nem mehet tovább, béna az egész csapat...
EMBEREK!!! Sokkal jobbak voltunk a Juvénél, Oleguer tuti nem lesz kezdő a tétmeccseken, de még így is jobban voltunk, az már csak balszerencse hogy 11-esekkel kaptunk ki. Akár máshogy is alakulhatott volna, EZ CSAK LUTRI!!! Na ennyi... Nem kell itt a pánikot kelteni
FORÇA BARÇA!!!!!
FORÇA BARÇA!!!!!
Azért ez merész ...Cooltiszo írta:Nem felejtettem el. És tartom az állításom.Xandro írta:
Nálunk 5 alapember hiányzott ... Azért ezt ne felejtsd el