Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te Atya Úr Isten...looree írta:Nem tudom mit sír a szátok. Ronaldinhon igenis láttam hogy küzd, hajt (amit őszintén szólva régen láttam rajta). Lagalább 3 alkalommal láttam becsúszva szerelni, pedig ilyet nem szokott csinálni. El kell fogadni, már nem olyan gyors mint 3-4 éve, de így is nagyon szép dolgokat csinál. Messi most nagyon jó, tán még jövőre, vagy azután is jó lesz, de figyeljétek meg, 25 éves korára olyan lesz mint most Ronaldinho. Ő is mióta nálunk van évente legalább 60-70 meccset játszik, 3-4 év alatt vége lesz a csúcsformának. Persze van aki még jó marad, de nem lesz azon a szinten. Ronaldinho szerintem most is jobb mint például egy csúcsformában lévő Torres. Azért akarja mindenki elküldeni, mert romlott a formája. Tényleg, nem a világ egyértelműen legjobbja, hanem már csak az első 10-ben van. Ezért akarjátok elküldeni.
Torres Daninál valóban jobb.looree írta:Ronaldinho szerintem most is jobb mint például egy csúcsformában lévő Torres. Azért akarja mindenki elküldeni, mert romlott a formája. Tényleg, nem a világ egyértelműen legjobbja, hanem már csak az első 10-ben van. Ezért akarjátok elküldeni.
Nem tudom, hogy ezt a videót miért linkelted be? Netán bizonyít valamit?Lionel85 írta:http://www.dailymotion.com/video/x3bqha ... -ski_sportSzandi írta:Ronnieeeeee áhhh....lötyög labdát nem szerez, passzai többnyire rosszak, nincs benne tűz..Ennyi erővel a Milanban is lötyöghetne és legalább kapnánk érte 60 misit.
http://www.dailymotion.com/video/x3bqha ... -ski_sportSzandi írta:Ronnieeeeee áhhh....lötyög labdát nem szerez, passzai többnyire rosszak, nincs benne tűz..Ennyi erővel a Milanban is lötyöghetne és legalább kapnánk érte 60 misit.
Te egy hónapos sérülés után egyből villognál igaz?Szandi írta: Yaya is ratyi volt. Még Gudi is jobban szűrt. ezek mellett persze a győzelemnek örülök.
Igen, azért van bő keretünk, hogy olyan játékosok, mint Messi néha pihenni tudjanak. Ugyan nem villogott Giovani a helyén, de mégis mindkét gólban benne volt, tehát panasz nem lehet rá.barca99 írta:Hogy miért volt padon Messi? Láttátok, hogy mire vagyunk képesek nélküle. Na, most mi van, ha a túlterhelés miatt lesérül 2 hónapra? Na ugye. Tehát nem kell dilettánsozni, meg fikázni.
Nah itt a pont!barca99 írta:Hogy miért volt padon Messi? Láttátok, hogy mire vagyunk képesek nélküle. Na, most mi van, ha a túlterhelés miatt lesérül 2 hónapra? Na ugye. Tehát nem kell dilettánsozni, meg fikázni.