"harmadrészt csak idővel lehet csak bővebben szólni a helyzetéről"

egyel több a csak

U.i.:legalább egyszer nekem is ki kellett próbálni ezt

Okké, nemsokára küldöm.Enrique írta: Ha ma küldöd, jöhet nekem, mert holnaptól nem leszek vasárnap estig.
Ha ma küldöd, jöhet nekem, mert holnaptól nem leszek vasárnap estig.G-Jay írta:Remélem jó helyen kérdezem meg, de most kinek kell küldeni a blog bejegyzéseket? Lenne egy írásom, amit ha átnézne valaki, és érdemesnek tartaná, akkor kirakná.
G.
Ez a része nekem szól?Zsolti írta:Most neked mit fáj ez..nme tök mindegy neked?
Köszi, hogy szóltál, ezt benéztemColos írta:Én is egy észrevételt tennék "A történelem is a Barça mellett szól" című cikkel kapcsolatban. Történetesen azt, hogy '89-ben nem a Real Sociedadot verte a Barca 1-0-ra a KEK-döntőben, hanem a Sampdoriat 2-0-ra. Az említett döntő egy évvel korábban, a spanyol kupában volt. Nem is indulhatott volna két spanyol csapat együtt a KEK-ben, hiszen '88-ban a belga Mechelen nyert.
Írtatok egy plusz i-betűt.a Schalke elleni iBajnokok Ligája
Itt is ne aggódjdanko94 írta:Értem am engem nem zavar csak sokszor idegesítő h 20 an megkérdezik meccs közbe a fórumon...
Értem am engem nem zavar csak sokszor idegesítő h 20 an megkérdezik meccs közbe a fórumon...Chris0527 írta:Lerágtt csont...tudod a jogdíjak stb...amugy meg aki nem tudja hogy mikor játszik a Barça az hamar utána tudd nézni....danko94 írta:1 tipp ami a legtöbb csapat szurkolói oldalán megvan és sztem mindenki örülne neki.A köv meccshez odaírhaznátok h melyik tv adja v hogy adja e tv ezzel meg lehetne előzni sok felsleges kérdést
Lerágtt csont...tudod a jogdíjak stb...amugy meg aki nem tudja hogy mikor játszik a Barça az hamar utána tudd nézni....danko94 írta:1 tipp ami a legtöbb csapat szurkolói oldalán megvan és sztem mindenki örülne neki.A köv meccshez odaírhaznátok h melyik tv adja v hogy adja e tv ezzel meg lehetne előzni sok felsleges kérdést