Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem az nem volt kamu...Los Banditos írta:0-0-nál kapott egy teljesen világosan kamunak látszó 11-est a Brazilok, amit Robinho belőtt. Aztán 1-0-nál kihagytott néhány hatalmas helyzetet Chile és ez meg is bosszúlta magát.![]()
Robinho azért vágott egy mesterhármast. Nem láttam a meccset, majd megnézek egy összefoglalót róla.kovinho írta:Brazília - Chile 3-0
remélem az lesz, és ha igen kiestek XDkovinho írta:Addig szórakoznak a brazilok még bekapnak egy gólt.doki írta:Na vezetnek a Brazilok,de nagyon gyenge a meccs!
Ezeket a meccseket mindig a helyi idő szerint játszák. Nem nagyon érdekli őket, hogy Európában mi van. Pl. 2002-es VB, Copa, USA sportmeccsek többsége stb.kovinho írta:De azért sztem többen néznék a meccseket, ha kicsit korábban zajlanának. Mondjuk, igen, 3-kor.
Alap.Game90 írta:Mért játszanak inkább du 3kor?kovinho írta:Ez olyan igazságtalan, az európaiakra nem gondolnak?![]()
A 2002-es VB-n sem gondoltak ránk
Mért játszanak inkább du 3kor?kovinho írta:Ez olyan igazságtalan, az európaiakra nem gondolnak?
Argentína helyi dő szerint 20.50-kor kezd, ehhez adj hozzá 6 órát, azaz hajnali 02.50-kor kezdődik a match. Sajna, én is megnéztem volna őket élőben Kolumbia ellen.kovinho írta:Remélem Argentína is 22:00 -kor játszik holnap. Örülnék neki ha nem kéne sokáig fennt maradni. A Brazilok úgy is kikapnak most is.![]()
Oklionelmessi19 írta:Tudom, csak épp a lustaságom volt az, ami ahhoz vezetett, hogy rövid összefoglalót kérjek.
Elég korán lesz a brazil meccs, akkor megnézem sztem. Muszáj lesz nyerni.Ma asszem 22:00 -kor Brazília - Chíle. meccs. Utána Mexikó - Ecuador.
Tudom, csak épp a lustaságom volt az, ami ahhoz vezetett, hogy rövid összefoglalót kérjek.Game90 írta:Mi volt a baj az enyémmel?lionelmessi19 írta:kösz.![]()
A két legfontosabbat leírtam, a többit meg te is megtudtad volna nézni azon az oldalon![]()
Mi volt a baj az enyémmel?lionelmessi19 írta:kösz.
Abszolút érthetőkovinho írta:Hát eddig nagyon sok gól született, a lényeg a Game által említett Argentína nyert, Brazília betlizett. Mexikó ma játszik, ugyancsak a Brazilok. Elég izgalmas meccsek vannak, szal érdemes fennt maradni. Messi jól játszott USA ellen, de a gól még nem jött össze neki. Venezuela megverte tegnap Perut, aki az előtt nagyon elpáholta Uruguay csapatát, aki ma/tegnap megverte Bolíviát. Ma asszem 22:00 -kor Brazília - Chíle. meccs. Utána Mexikó - Ecuador. Remélem érhető voltam.
Olvass visszalionelmessi19 írta:Srácok, eddig nem nagyon tudtam követni a Copát, valaki tudna nekem egy gyors összefoglalót írni az eddig történt dolgokról?