2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
és alvessel nem lehetett vna valami ilyesmit csinálni??vagy neki még 2évnél több volt hátra??MichaaBee írta:azt, h jó lenne megvennilevproff írta:Robinho ára 10 millió euró!!Le csaphatnák rá!!!Két hét van hátra a szerződásáből!!
Mit gondoltok erről?am meg két ÉV van hátra szerződéséből
![]()
mindenkinek mondom, h a real nem dönti el, h hova adja Robinhót! Robinho ad a realnak 10 millát és lelép. aztán a következő klubja ad neki 10 millát és leigazolja. ilyen egyszerű
azt, h jó lenne megvennilevproff írta:Robinho ára 10 millió euró!!Le csaphatnák rá!!!Két hét van hátra a szerződásáből!!
Mit gondoltok erről?
hadjad már talált 1 hírt azt nyalni akkart...MichaaBee írta:ezt a bajnoki meccsek 07-08 topikban már kiveséztük szerintem, és nem az igazolásokhoz tartozik.$dudu$ írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=188040
ezt a bajnoki meccsek 07-08 topikban már kiveséztük szerintem, és nem az igazolásokhoz tartozik.$dudu$ írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=188040
Azért Robinhonak a kisujjában több van, mint az egész Silva gyerekben. Ettől függetlenül kizártnnak tartom Robinho érkezését.salas9 írta:Szerintem nem kell ide a Robinho... Jó játékos,de a Real riválisnak nem adja el,és nem is kell ide... Inkább jöjjön David Silva...
fcbarca10 írta:Igen, és akkor mivan ha fenn volt a Marcan?tutekse írta:Én is hallotam erről------> "Robinho akár 10 millió euró körüli összegért is távozhat, miután 3 évet eltöltött Madridban és szerződéséből már csak két év van vissza"!!----->irja "Marca"
Az Eurobarcan is fenn volt, hogy Giovani 16 millióba kerül és erre 6-ért eladják.
Igen, és akkor mivan ha fenn volt a Marcan?tutekse írta:Én is hallotam erről------> "Robinho akár 10 millió euró körüli összegért is távozhat, miután 3 évet eltöltött Madridban és szerződéséből már csak két év van vissza"!!----->irja "Marca"
tényleg valaki belinkelt valamit és ott volt..talán a samsungsport...fcbarca10 írta:Robinho 10 millió?
Ezt hol olvastad a Blikkben?
Ne viccelj már!!!
Minimum 35 millió az ára.
haarkon írta:Benne van a szerződésében, állítólag.fcbarca10 írta:Robinho 10 millió?
Ne viccelj már!!!
Benne van a szerződésében, állítólag.fcbarca10 írta:Robinho 10 millió?
Ne viccelj már!!!
Aha, goal.com...ugyanmár.MichaaBee írta:goal.com-on konkrét felállás volt, amit Pep nyilatkozott
goal.com-on konkrét felállás volt, amit Pep nyilatkozottReplay írta:Sehol nem volt konkrét taktikáról szó, mindössze annyi, hogy Pep tervei szerint több felállásban is tudnia kell játszani a csapatnak.Fernando írta: Neharagudj, de nem először írod már (figyeltem), hogy a felállásunk 4-3-1-2 lesz. Te ez honnan szívod?
Éppen ezért frusztráló a folyamatos soha nem létező felállásokat olvasgatni itt a fórumon.
Mellesleg egyesek már megint komoly ámokfutásba kezdtek ebben a topikban
Sehol nem volt konkrét taktikáról szó, mindössze annyi, hogy Pep tervei szerint több felállásban is tudnia kell játszani a csapatnak.Fernando írta: Neharagudj, de nem először írod már (figyeltem), hogy a felállásunk 4-3-1-2 lesz. Te ez honnan szívod?
igazat kell, h adjak Norbertnek, Pep valóban nyilatkozta, h 4-3-1-2-ben játszana, s emellett megtartaná a 4-3-3-at is. sztem azért lesz még vmi, h 4-2-x-xFernando írta:Neharagudj, de nem először írod már (figyeltem), hogy a felállásunk 4-3-1-2 lesz. Te ez honnan szívod?norbert55 írta:De Malouda-ban az lenne a jó h padozna is.Hisz nagyrészt olyan felállásunk lesz(4-3-1-2) h nincs szélső támadó.És Silvával ezt nem tehetnénk meg+drága lenne a padozáshoz is.
De ott van Henry...magas erős és jol fejel nem ertem h minek mégegy ha eto elmegy akkor egy ugyan olyan kaliberű játékossal kéne potolni.. szerintemxbalix írta:Aguero nincs benne a kalapban, aki iránt érdeklődünk (hál istennek). Pep elképzeléseibe nem fér bele. Ő egy magas, jól felejő, erős játékost akar igazolni.isti010 írta:én még mindig azt mondom ha eladjuk eto'o-t akkor agüero-t hozzuk a helyére.képzett játékos,technikás messivel már biztos érzik egymást.....
meg ne maloudák jöjjenek hanem silvák és hernanes vagy van der vaartKülönben is h néznénk ki ha a Messi-Bojan Aguero hármas rohamozná a kaput?
![]()
Alacsony mind3, 60 kiló-170 cm körül van mind. Szóval télleg kell az a magas,erős csatár!
Neharagudj, de nem először írod már (figyeltem), hogy a felállásunk 4-3-1-2 lesz. Te ez honnan szívod?norbert55 írta:De Malouda-ban az lenne a jó h padozna is.Hisz nagyrészt olyan felállásunk lesz(4-3-1-2) h nincs szélső támadó.És Silvával ezt nem tehetnénk meg+drága lenne a padozáshoz is.