2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mondjuk szerintem a tapasztalaton és a tudáson fog múlni.A komolysággal nem hiszem, hogy gond lesz..mivel a fiatalok itt bizonyíthatnak a Bossnál.vlxe írta:Üdv!
Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy az arsenal komolyan veszi a meccset és behúzza? Igazán vonzó a 4.2-es odds
Szerintem az Arsenal nem fog Görögországban nyerni...aztán kitudjavlxe írta:Üdv!
Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy az arsenal komolyan veszi a meccset és behúzza? Igazán vonzó a 4.2-es odds
Nekem is...neobarca írta:Tegnapi Tipp-Mixem totális csőőőőd....
Ez hanyas?Fernando írta:Nyugi. A Realon már ma el fog menni.![]()
Én mára:
Juve vs. Bayern H (1-4)
Zürich vs. Milan V (1-1)
Chelsea vs. APOEL H (2-2)
Middlesbrough vs. Blackpool H (0-3)
Leeds vs. Kettering H (1-1)
kb 8-as odds.
Eddig mindenben igazad vanmarci. írta:óóó bukjatok csak,simán nyerünk![]()
Mondjuk nem tettem meg.
Szerintem ez meglepetés forduló lesz.
Most nem fognak jönni csakúgy a Milan V-k,meg a Chelsea H-k.
kennyke04 írta:látom többen is tettek hendivel a Lyonra, de nem rakta meg senki a pontos végeredmény mi lesz!?miihii írta:(0:1)Lyon-DVSC HSB-n 10ropiig visszafizetik ha nem jön be, én feltettem poénból 900Ft 3:1 re 11x odds
Én még azt is megmerném kockáztatni, hogy nyer az Unirea!messinho19 írta:énis vmi iesmiben reménykedem... arsenalra 3,95 volt a szorzonagyitomi írta:
nagyon szép szelvény és szerintem simán bejöhet,ha:
az arsenal fiataljai komolyan odateszik magukat és játszák a focit
a stuttgart lő egy gólt,mert szerintem tuti kapnak min.1-et
a real fejben elég felkészült,mert véleményem szerint a valencia otthon lő legalább 2 gólt(itt inkább a 4v több gólra tettem volna)
sok sikert hozzánemtuttam otthagyni és remélem a cserék megmutatják wengernek h helyük van a csapatban... a valencia mutkor egy 90ezres szelvényemet vitte el utolso meccsként szoval helyböl utálom... kivételesen hajrá real:D az unirea ha nem kap ki tovább megy.. abban bizok h bekkelni fognak a barcához nem kell komment
énis vmi iesmiben reménykedem... arsenalra 3,95 volt a szorzonagyitomi írta:
nagyon szép szelvény és szerintem simán bejöhet,ha:
az arsenal fiataljai komolyan odateszik magukat és játszák a focit
a stuttgart lő egy gólt,mert szerintem tuti kapnak min.1-et
a real fejben elég felkészült,mert véleményem szerint a valencia otthon lő legalább 2 gólt(itt inkább a 4v több gólra tettem volna)
sok sikert hozzá
nagyon szép szelvény és szerintem simán bejöhet,ha:messinho19 írta:csináltam egy horror szelvényt
Juventus - Bayern H
Olympiakos - Arsenal V
Stuttgart - Unirea D
Barca - espanyol 0-1röl H
valencia - real madrid V
1.000 Ft -> 115.000 Ft
eddig a rekordom 1000 -> 87 000 remélem megdöntöm