Magadból indulj ki barátom!Los Banditos írta:Elképesztően nagy barom ez az ember. Ibrahimovic is több emberileg. Szerintem nyugodtan elcserélhetjük.

Magadból indulj ki barátom!Los Banditos írta:Elképesztően nagy barom ez az ember. Ibrahimovic is több emberileg. Szerintem nyugodtan elcserélhetjük.
ehhez csak ennyit tudok hozzá tennitorrentkiller írta: Meg ahogy olvastam az egész csapatnak nemi problémái voltak újságírókkal tehát örülhet a csórikám hogy nem egy másik ember volt ott mert akkor lehet hogy nem lenne feje...
torrentkiller írta:Meg ahogy olvastam az egész csapatnak nemi problémái voltak újságírókkal tehát örülhet a csórikám hogy nem egy másik ember volt ott mert akkor lehet hogy nem lenne feje...
emlékszem a képekre amikor Becks ment haza a Bentley-ével és ott volt a szeme fölött a horzsolás..Grege írta:Jól emlékszel, ezzel is magyarázták, h eljött, de az eset spec fordítva volt. Nem mintha különösebb jelentősége lenne!Varga Tamás írta:Hát, ha így van, legyen. De, én úgy emlékszem, hogy David rúgta Alex képébe a futballcipőjét. Ezzel - is - magyarázták eljövetelét a MU-ból.
Ha mégsem, akkor rosszul emlékeztem.
Jól emlékszel, ezzel is magyarázták, h eljött, de az eset spec fordítva volt. Nem mintha különösebb jelentősége lenne!Varga Tamás írta:Hát, ha így van, legyen. De, én úgy emlékszem, hogy David rúgta Alex képébe a futballcipőjét. Ezzel - is - magyarázták eljövetelét a MU-ból.
Ha mégsem, akkor rosszul emlékeztem.
Sir Alex rúgott bele egy földön lévő cipőbe, ami éppen Beckham fején landolt... Szezon-fazon?Varga Tamás írta:Beckham a csukáját vágta Sir Alex-hez.
Ezen az eseten is valamennyire látszik, hogy menni akarVarga Tamás írta:Beckham a csukáját vágta Sir Alex-hez.Titinho írta:Na látjátok az ilyen megnyilvánulások miatt megy/küldik el a csapattól, és nem a teljesítménye miatt...Azért ez már sok tényleg...egy kicsit sokat képzel magáról csak úgy megjegyzem...
Mással is előfordult ilyesmi. Nem tulajdonítanék neki nagy figyelmet. Nem volt szép, de nem ettől függ, hogy hány gólt lő jövőre. Ettől még a legjobb csatárunk. Maradjon.
Régen írtam, de megleptál Tamás, h erre rosszul emlékszelVarga Tamás írta:Beckham a csukáját vágta Sir Alex-hez.Titinho írta:Na látjátok az ilyen megnyilvánulások miatt megy/küldik el a csapattól, és nem a teljesítménye miatt...Azért ez már sok tényleg...egy kicsit sokat képzel magáról csak úgy megjegyzem...
Mással is előfordult ilyesmi. Nem tulajdonítanék neki nagy figyelmet. Nem volt szép, de nem ettől függ, hogy hány gólt lő jövőre. Ettől még a legjobb csatárunk. Maradjon.
az nem fordítva volt véletlenül???Varga Tamás írta: Beckham a csukáját vágta Sir Alex-hez.
Beckham a csukáját vágta Sir Alex-hez.Titinho írta:Na látjátok az ilyen megnyilvánulások miatt megy/küldik el a csapattól, és nem a teljesítménye miatt...Azért ez már sok tényleg...egy kicsit sokat képzel magáról csak úgy megjegyzem...
Lehet hogy sok ilyesmi dolog felgyülemlett benne és most rajta vezette le.fUtBoLiStA írta:Én is ezeket a kérdéseket tettem fel magamnak! Érthetetlen...socio66 írta:de nem is értem hogy min háborodott fel annyira Samu![]()
![]()
azért mert nem kérdeztek semmit az újságírók??
na és? legalább nem kell hülye kérdésekre válaszolnia...de komolyan...
el sem hiszem,hogy ennyi esze van....
egy komoly játékos,akire a fiatalok felnéznek,és tisztelik az hogy tehet iet?![]()
Én is ezeket a kérdéseket tettem fel magamnak! Érthetetlen...socio66 írta:de nem is értem hogy min háborodott fel annyira Samu![]()
![]()
azért mert nem kérdeztek semmit az újságírók??
na és? legalább nem kell hülye kérdésekre válaszolnia...de komolyan...
el sem hiszem,hogy ennyi esze van....
egy komoly játékos,akire a fiatalok felnéznek,és tisztelik az hogy tehet iet?
gondolom,hogy nem kamu a hír,nade....MLaci írta:Én kinézem belőle simán, hogy megteszi.
Nos, remélem. Azért egy videót megnéztem volna, azt nem lehet olyan könnyen hamisítani.
Én kinézem belőle simán, hogy megteszi.