Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
chrisnagy13 írta:
1. Mutasd meg nekem, hugy hol sz*roztam le!
Bocs de ez szúrta a szemem, vagy ezt is én értelmeztem vérre?chrisnagy13 írta: Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT!
1. Mutasd meg nekem, hugy hol sz*roztam le!senkialfonz40 írta:Senkinek nem szóltam be azért, mert más véleményen volt egy adott játékost vagy egy adott teljesítményt illetően, a véleménnyilvánítás mindenkinek szíve joga! De ez a lesza*ozás, a játékost minősíti, ami szerintem kultúrálatlan. Különösebben nem érdekel, hogy Neked nem jön be, mint játékos, a miértet fent leírtam. De a hozzászólásod és a magyarázata alapján egyszerű Vagy, mint a gumicsizma, természetesen azért miattad nem hagynám itt a fórumot!
1-2 meccsből vonsz le ilyen tanulságokat, meg 1-2 meccs után írsz ilyeneket? Azért az Ibra gyűlöleted kicsit leplezhetnéd.BlauGranaGroc írta:Azért álljon már meg a menet!
Nehogy már a kritizálók kérjenek elnézést, mert "a világ kétségtelenül legjobb csatára" aki egyben messze "a Barca történetének legdrágább játékosa" is, nem nyújt nem hogy Barca szintet, de még csak primera division szintet sem, ezen felül a hozzáálása is gyalázatos.
Egyenlőre ott tartunk, hogy semmi olyat nem mutatott sem játékban, sem mentalitásban ami miatt meg kellene őt védeni. Továbbra is csak a feltételezések és a "ha" kezdetű kijelentések: ha jó helyre megy a passz, ha összeszoknak, ha bemegy, ha nem lett volna sérült, ha a társak passzolnának neki, ha majd eltelik x hónap, stb. stb.
Eddig nagyon ment a duma és az előző csatár érdemeinek kissebbítése, mondván ebben a csapatban mennyire könnyű gólokat lövöldözi, mert a kiszolgálás természetfeletti szinten van.
Jó lenne ha a normál kerékvágásban mennének tovább a dolgok és csak akkor menne a fényezés, ha már mutatott is valamit a srác!
Haszontalan félollók, sarkazások, bokapasszok a kutyát nem érdeklik csak az olyan divat majmokat akik már leigazolása előtt betesznek egy olyan játékost Barca mezben az avatárjukba vagy az aláírásukba aki még semmit nem tett ezért a csapatért.
Kapd össze magad gyerek(a magyar válogatott ellen ne merészeld!) vagy húzz vissza oda ahonnan jöttél!
utoljára olvastam a topikot, további kellemes rajongást nektek
ui: ha a világ legjobb és legdrágább csatárának több hónap türelmi időt adtok, akkor legyetek konzekvensek és egy rossz szót se merjetek szólni fél vagy egy teljes szezonig a jóval olcsóbb játékosokra akik feleannyi lehetőséget sem kapnak majd a bizonyításra!
Szép eredmény volt tőled 2 tétmeccsből 1 tétmeccset kiemelni, és az alapján megítélni Ibra teljesítményét. A Bilbao elleni meccset lehet, hogy elfelejtetted. Te fociztál amúgy életedben? Vagy mi alapon kritizálsz egy játékost egy új környezetben? Neked biztos sikerülne egy új csapatban rögtön 3 gólt vágni... Kár, hogy ilyen teljesítményre világklasszis szinten sincs példa, és valszeg nem is lesz, aminek megvannak a világos, logikus okai.BlauGranaGroc írta:Nehogy már a kritizálók kérjenek elnézést, mert "a világ kétségtelenül legjobb csatára" aki egyben messze "a Barca történetének legdrágább játékosa" is, nem nyújt nem hogy Barca szintet, de még csak primera division szintet sem, ezen felül a hozzáálása is gyalázatos.
Annyira nem szeretem a "divatszurkoló" kifejezéseket. Szerintem senki sem akkor szeretett bele a csapatba, amikor [auto_cenzúra] eredményeket értünk el... Ennyi erővel akkor mindenki divat-drukker. Már csak az a kérdés, hogy ki volt az, aki a Cryuff-érában (esetleg előtte?) kedvelte meg a csapatot, vagy a 90-es évek végén, vagy Dinho színre lépésekor, vagy ez évben: tök mindegy, de egyik fél sem tehet szemrehányást a másik felé. Nem lehet mindenki ilyen 70 éves vénember, mint te, aki biztos, hogy Kubaláék óta drukkolsz a BarcánakBlauGranaGroc írta: Jó lenne ha a normál kerékvágásban mennének tovább a dolgok és csak akkor menne a fényezés, ha már mutatott is valamit a srác!
Haszontalan félollók, sarkazások, bokapasszok a kutyát nem érdeklik csak az olyan divat majmokat...
BlauGranaGroc írta: Haszontalan félollók, sarkazások, bokapasszok a kutyát nem érdeklik csak az olyan divat majmokat akik
Egész pontosan szerintem eddig 3-szor volt ilyen eset, amikor úgy tűnt, hogy Ibra lassú - De én szerintem nem fizikailag volt lassú, hanem agyilag: nem értette, minek kell következnie. Nem azért nem érte utol a labdát, mert nem képes rá, hanem azért nem tudta, mert nem kapcsolt az eszével időben. Ez javítható, és javulni is fog, csak szoknia kell ezt a játékot.Sanama írta:Én erre speciel példát még nem láttam.Rivaldo11 írta:Nem kell kétségbeesni, még csak 2 tétmeccsen játszott Ibra, kemény kritikák még koraiak. De egy biztos: A támadójátékunkat picit át kell alakítani, mert ami már két meccs után szemet szúró az az, amit sokan nem hittek: Ibra A MI JÁTÉKUNKHOZ LASSÚ!
Emiatt olyan labdákat, amire Samu rámozdult, Neki nem érdemes adni, valami másra lesz szükség.
A Bilbao ellen kapott egy kiugratást (talán Messitől), amit azért nem ért el,mert az inditás pillanatában pont hátrafelé mozdult, utána szöglet lett belőle.Ez pedig nem azt mutatja,hogy lassú volt,hanem nem érzi a játékot.
Én előbb megtömném olyan labdákkal,mint amiket Samu kapott, és utána mondanám,hogy lassú-e, vagy sem ahhoz.
Persze, nem olyan gyors,mint Eto'o, de azért nem is csiga.
Én erre speciel példát még nem láttam.Rivaldo11 írta:Nem kell kétségbeesni, még csak 2 tétmeccsen játszott Ibra, kemény kritikák még koraiak. De egy biztos: A támadójátékunkat picit át kell alakítani, mert ami már két meccs után szemet szúró az az, amit sokan nem hittek: Ibra A MI JÁTÉKUNKHOZ LASSÚ!
Emiatt olyan labdákat, amire Samu rámozdult, Neki nem érdemes adni, valami másra lesz szükség.
Nem baj, Te legalább okos vagy és inteligens.chrisnagy13 írta:Nagyon szerettem Eto'o-t, de már nem játszik nálunk, és sajnálom, hogy elment! De azt kijelenteni, hogy beilleszkedett csak azért, mert egy 11-est belőtt, és úgyszólván egy tiszta ziccert kihasznált, badarság. Főleg, hogy a könnyebbiket, szemben a kapuval simán mellérúgott. El kell telnie jó pár meccsnek, hogy ezt kijelentsük, de mivel nagyon szerettem, azt kívánom Neki, hogy ez a lehető leghamarabb sikerüljön!senkialfonz40 írta:Nézzétek meg Samut! Neki nem gáz az új bajnokság, a környezet?
Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT!
Az mindig elgondolkodtat, hogy emberek milyen könnyen lesz*roznak bárkit, és sajnos vannak itt a fórumon egy páran ezek közül a szimpatikus, intelligens, szeretnivaló EMBEREK közül!
5 év után Ibra is így mozogna.boixosnoisbarca írta:Szerintem is jobb lett volna ha marad Eto'o.Mindig utáltam Ibrat 1 igazi nagyképű és ,ha nem megy a játék akkor csak sétálgat és idegeskedik.Más volt a játék is a kamerunival.vissza lépett kérte a labdát a többiek beindultak a helyén.ezért is nyert folyamatosan a csapat.Remélem h nem a tegnapi játékát fogja hozni Ibra,de egyelőre nem sokat bizonyított,igaz csak 2 meccse volt.