Bob_Marley írta: Valaki lejjebb írta, figyelmeztették, nem hatott rá, akkor helló. Pont hogy LE mentálisan erős, megmondta ezt kéri, többet kell dolgozni nem sikerült ez van.
Mondjuk szerintem ez pont nem igaz, a Helsinki ellen sokkal érettebben játszott, nem önzőzött, jókor passzolt, és habár volt olyan, hogy nem futott rögtön hátra védekezni, de utána kapcsolt szinte mindig, és 2-3 másodperccel később már szaladt is vissza.. Persze az edzésekbe nem látunk bele, de a legutóbbi meccs alapján nem lehet azt mondani, hogy nem hatottak rá a szavak szerintem..
Sanama írta:Rakiticnek reg le kellett volna adnia a zsugat, miutan 2 emberen atment. Es azt irtam, hogy tolt rajta, majd passzolhatna, de mivel meg cselez, ezert labdavesztes.
Ez meg most zuhany alatt ugrott be - ne kérdezzétek hogy..

-, de arról miért nem inkább Pedro tehet, hogy miután Deu kialakított neki egy lehetőséget ő rossz megoldást választott, és elhagytuk a labdát? Meg amúgy ha a második ember után leadta volna Rakiticnek akinek a lövését mondjuk blokkolják, akkor gondolom - az a hsz-ed arra enged következtetni legalábbis - azt mondtad volna, hogy csel aztán labdavesztés.. Előtte azt is felróttad neki, hogy 30-ról nem lőtte el rögtön - szög alapján ballal -, szóval nem lehet azt mondani, hogy ne kerested volna a hibáit..
Na mindegy, igazából már felesleges vitázni a dolgon, de nem vagyok benne biztos, hogy jó döntés volt elengedni egy támadót - egyedül akkor leszek kevésbé "felháborodott", ha Munir kapja meg a perceit..
shutterisland írta:...
Ez meg elég szélsőséges lett..

De a középpályások csatárként való játszatása résszel egyetértek, nagyon nem szeretném jövőre is ezt látni, de egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy fogom..