Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Teljesen hülyeség 2 szupersztárt összehasonlítani, h. ki volt a jobb meg ki volt nagyobb hasznára a csapanak, dehát ezt már 1páran megtették előzőleg is pl. Maradona v. Pele esetében. Állapodjunk meg abban h. Romy rosszkor került a Barcaba, Rivaldo meg rosszkor távozott....Boixos írta:ugyan nem tőlem kérdezted, de a riva elküldése (mondanám zavarása) egy gyökér, már-már perezi szintet elérő elnök és egy sajnos már megcsömörlött, rossz döntéseket hozó edző "bűne" volt. még csak annyit, h egyáltalán nem az esetleges rossz formája miatt kellett mennie. asszem anyagi okok voltak a háttérben. de még mindig nem látom, mitől lenne akkora király riquelme? és ezt abszolút nem fikázásból, v egyéb rossz indulatból kérdezem.
a barcát figyeltem már régebben is, itt egy volt a sok közül.Zsolti írta:Nézd meg kedden a meccset és majd te is meglátod.És egyébként ha figyelnéd a villareált,meg figyelted volna régen a Bocát akkor tudnád,hogy mitől is ekkora KIRÁLY.
A mesterhármasra csak annyit h. tavaly a brazil - argentin 3-2 -es meccs után az újságok címlapjain mit lehetett látni "Ronaldo mesterhármasával nyertek a brazilok"...igaz h. mind a három tizenegyes voltEnrique írta:Én mindig tartani fogom amit úgyis tudtok...![]()
És a mesterhármasa sem volt igazi...
A csapatban játszó játékosok topicja így is sok...Zsolti írta:Látom már a topicot is áttettétek,hogy idegesítsetek.Egyébként majd nézzétek meg kedden,hogy mekkorát játszott.
Micsoda következtetés...LG írta:Ha zseni vona, akkor orvos volna. A fócisták nem zsenik.Rapika írta:Elveszne...Enrique írta: 2 volt tizi..![]()
Tényleg jó focista, ezt soha nem mondtam h nem, csak a Barcában elveszne.![]()
Jó,oké!
Tisztelem a véleményed!
De a saját véleményem mellett is kiállok!
RIquelme zseni!![]()
Ha zseni vona, akkor orvos volna. A fócisták nem zsenik.Rapika írta:Elveszne...Enrique írta:2 volt tizi..Zsolti írta:Jó az egyik büntető volt,de le kéne már venned a szemellenződet,és be kéne ismernie mindenkinek(neked is)hogy nagyszerű futballista!!!!!![]()
Tényleg jó focista, ezt soha nem mondtam h nem, csak a Barcában elveszne.![]()
Jó,oké!
Tisztelem a véleményed!
De a saját véleményem mellett is kiállok!
RIquelme zseni!![]()
Elveszne...Enrique írta:2 volt tizi..Zsolti írta:Jó az egyik büntető volt,de le kéne már venned a szemellenződet,és be kéne ismernie mindenkinek(neked is)hogy nagyszerű futballista!!!!!Enrique írta:Én mindig tartani fogom amit úgyis tudtok...![]()
És a mesterhármasa sem volt igazi...![]()
Tényleg jó focista, ezt soha nem mondtam h nem, csak a Barcában elveszne.
2 volt tizi..Zsolti írta:Jó az egyik büntető volt,de le kéne már venned a szemellenződet,és be kéne ismernie mindenkinek(neked is)hogy nagyszerű futballista!!!!!Enrique írta:Én mindig tartani fogom amit úgyis tudtok...![]()
Jó az egyik büntető volt,de le kéne már venned a szemellenződet,és be kéne ismernie mindenkinek(neked is)hogy nagyszerű futballista!!!!!Enrique írta:Én mindig tartani fogom amit úgyis tudtok...![]()
Zsolti írta:Á nem kel,mert egyszer már leírta magát,és nem kaphat újabb lehetőséget.Rapika írta:Ha ilyen [auto_cenzúra],ne is hívjuk vissza...Zsolti írta:Ma is biztosan sz********r volt,mert mert verték a Valenciát 3-1re.Ja és mindhármat ő lőtte.![]()
![]()
Én el sem engedtem volna különben.
Á nem kel,mert egyszer már leírta magát,és nem kaphat újabb lehetőséget.Rapika írta:Ha ilyen [auto_cenzúra],ne is hívjuk vissza...Zsolti írta:Ma is biztosan sz********r volt,mert mert verték a Valenciát 3-1re.Ja és mindhármat ő lőtte.![]()
![]()