Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
... És én remélem a régi is marad!redlions írta:Fantasztikusan játszott! Igaz voltak "csúnya labdái" ,de most élt a pályán! RONALDINHO VISSZATÉRT!Élvezett volt nézni, hogy élvezi a játékot! A gólt megérdemelte!
Bár akció gól jobb lett volna... A lényeg: Ronaldinho a régi volt.
Hát igen...eszter21 írta:Jó, majd szépen megfogalmazzuk én meg lefordítattom katalánra. Lassan el kéne kezdeni, mert nekem is másfél hónap múlva jött válaszlevél, szóval szerintem egy hónap kell amíg elolvassák.
Én benne vagyok!eszter21 írta:Küldjünk nekik levelet! Megbeszéljük, hogy mit írjunk bele, én megírom és elküdöm nekik az Eurobarça nevében. Én levélben kaptam aláírást Ronaldinhotól, úgyh elolvassák a leveleket.Enrique írta:Köszi a kérdést!eszter21 írta: Igen, amúgy is szeretem a karácsonyt. Vmi ajándékot kéne küldenünk a Barçanak. Nekünk meg hatalmas ajándék, h ilyen jó csapatot nézhetünk.
Tényleg, jó volt Bécs?
Igen, jó volt, csak baromira hideg volt...Fáztunk is mint az állat!
De a sok Punsch mindig segített!
![]()
De nagyon jó volt, pedig voltam tavaly is, ráadásul megvettem a 3. Barca-sálamat!(Tavaly vettem a 2.at
)
Jah, tényleg! Nem lehet megoldani, h ímél vagy vmi módon küldjön vmit az EuroBarca karácsonyra Barcelónába?![]()
Küldjünk nekik levelet! Megbeszéljük, hogy mit írjunk bele, én megírom és elküdöm nekik az Eurobarça nevében. Én levélben kaptam aláírást Ronaldinhotól, úgyh elolvassák a leveleket.Enrique írta:Köszi a kérdést!eszter21 írta:Igen, amúgy is szeretem a karácsonyt. Vmi ajándékot kéne küldenünk a Barçanak. Nekünk meg hatalmas ajándék, h ilyen jó csapatot nézhetünk.Enrique írta: ... öröm volt nézni!Gondolom ez a győzelem most nagyon megdobja a fiúkat... Szép karácsonyunk lesz!!
Tényleg, jó volt Bécs?
Igen, jó volt, csak baromira hideg volt...Fáztunk is mint az állat!
De a sok Punsch mindig segített!
![]()
De nagyon jó volt, pedig voltam tavaly is, ráadásul megvettem a 3. Barca-sálamat!(Tavaly vettem a 2.at
)
Jah, tényleg! Nem lehet megoldani, h ímél vagy vmi módon küldjön vmit az EuroBarca karácsonyra Barcelónába?![]()
Köszi a kérdést!eszter21 írta:Igen, amúgy is szeretem a karácsonyt. Vmi ajándékot kéne küldenünk a Barçanak. Nekünk meg hatalmas ajándék, h ilyen jó csapatot nézhetünk.Enrique írta:... öröm volt nézni!eszter21 írta:Igen, nagyon jól játszott és gólt is rúgott a második félidőben. És az a jókedv ami sugárzott róla...Gondolom ez a győzelem most nagyon megdobja a fiúkat... Szép karácsonyunk lesz!!
Tényleg, jó volt Bécs?
Igen, amúgy is szeretem a karácsonyt. Vmi ajándékot kéne küldenünk a Barçanak. Nekünk meg hatalmas ajándék, h ilyen jó csapatot nézhetünk.Enrique írta:... öröm volt nézni!eszter21 írta:Igen, nagyon jól játszott és gólt is rúgott a második félidőben. És az a jókedv ami sugárzott róla...Gondolom ez a győzelem most nagyon megdobja a fiúkat... Szép karácsonyunk lesz!!
... öröm volt nézni!eszter21 írta:Igen, nagyon jól játszott és gólt is rúgott a második félidőben. És az a jókedv ami sugárzott róla...
MOST megérdemli!! És PUYOL ismét átjátszhatatlan!!Charlie írta:Tényleg nagyon jól játszik,remélem lő 1 góltredlions írta:Hihetetlen milyen dolgokat művel! Fantasztikus ma! Remélem gólt is lő! Élvezet nézni a sok káprázatos megmozdulását!![]()
C.
De jó! Akkor együtt fogunk dolgozni! Igen, Ronniet majd arra kéne rábeszélned, hogy maradjon a Barçanal edzőként. Akkor hány évet marad még a Barçanal?Zsolti írta:Én meg10 év múlva a csapat pszichológusa leszek és minden év végén meggyőzöm Ronnie-t,hogy maradjon még egy évet
eszter21 írta:Igeb jó lenne a csapatnak is Ronnienakis és nakünk is a szerződéshosszabbítás. Akkor, ha mondjuk 10 év múlva jelentkezek csapatorvosnak még ápolhatom Ronniet
[/quote]Zsolti írta:Igeb jó lenne a csapatnak is Ronnienakis és nakünk is a szerződéshosszabbítás. Akkor, ha mondjuk 10 év múlva jelentkezek csapatorvosnak még ápolhatom Ronniet
eszter21 írta:Igeb jó lenne a csapatnak is Ronnienakis és nakünk is a szerződéshosszabbítás. Akkor, ha mondjuk 10 év múlva jelentkezek csapatorvosnak még ápolhatom Ronniet
Igazad van!Pilfer írta:A hírekben olvasottak után én már készíteném is azt a 10 éves szerződést![]()
![]()
Igazad van Enrique,majd a Real ellen javítunk.Inkább a Betistől kapjunk ki,és verjük meg a Realt-t,mint fordítva.Enrique írta:Kikaptunk, kikaptunk... ÉÉS???
Fiúk! Fel a fejjel, és tovább menetelni! Most egy kicsi megtorpanás történt, de ez minket nem érdekel!
Végülis nem lehet veretlenül megynerni a bajnokságot nem?