Carles Puyol
SuperPuyol 4 prez!
pont hogy a spanyol válogatottban játszott szélső védőt az EB-n...
Barcában meg szerintem nagyon jó helyen van ott középen, hidd el....
Barcában meg szerintem nagyon jó helyen van ott középen, hidd el....
-
- Director del Fútbol
Puyol a spanyol válogatottban és középső védőt játszik,és szerintem ebben a legjobb,sokkal szilárdabb a védelmünk,amióta Puyol középen vann.Elképesztő szerelései vannak.És ha a csapathűségről beszélünk,akkor az maga Puyol.
A jobb szélen szerintem nagyon jó Belletti.
A jobb szélen szerintem nagyon jó Belletti.
nekem csak az az egy bajom van, ho yő igazából szélső védő de mostanában kénytelen középen játszani. ez szerintem kár. a saját posztján sokkal hasznosabb szeirntem mint középen. persze ott sincs vele sok baj ezt elismerem, de sokkal jobban játsziik a szélen... már régen siránkozom ezen de sajan úgy látszik, hogy nem hallgat rám ez a reikard gyerek...hiába beszélek mindig a lelkére.... rossz gyerek... csúnya gyerek... 

Az utolsó szóig így igaz!
Hát a Real meccsen az tényleg nagyon durva volt. Nekem is fájt, ahogy azt elnéztem

Hát a Real meccsen az tényleg nagyon durva volt. Nekem is fájt, ahogy azt elnéztem
Puyolról elég egy megmozdulását megemlíteni.
Emlékeztek a legutóbbi Real-Barca meccsre?
Amikor Puyolito abban a hülye maszkban játszott az arccsonttörése miatt, és a gólvonalról fejelte ki Robi Carlos lövését? Ez az ember képes volt beletenni a törött arcát a világ egyik legerősebb rúgásával rendelkező játékosának lövésébe, "csak" azért, hogy egy góltól megkimélje a csapatot!!!!!
Az a tudat, hogy ő a csapatban van, edzőt, csapattársat, és főleg a szurkolókat mérhetetlen biztonságérzettel töltheti el.
Sok játékossal kapcsolatban koptatták el már azt a közhelyet, hogy "képes meghalni a pályán"
Róla elhiszem.
Emlékeztek a legutóbbi Real-Barca meccsre?
Amikor Puyolito abban a hülye maszkban játszott az arccsonttörése miatt, és a gólvonalról fejelte ki Robi Carlos lövését? Ez az ember képes volt beletenni a törött arcát a világ egyik legerősebb rúgásával rendelkező játékosának lövésébe, "csak" azért, hogy egy góltól megkimélje a csapatot!!!!!
Az a tudat, hogy ő a csapatban van, edzőt, csapattársat, és főleg a szurkolókat mérhetetlen biztonságérzettel töltheti el.
Sok játékossal kapcsolatban koptatták el már azt a közhelyet, hogy "képes meghalni a pályán"
Róla elhiszem.
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Puyol maga a Barcelona!!!
Visca el Barca!!!
Így van! Remek képességek, és kivételes csapatszellem jellemzi. Bármely sztár példát vehetne tőle.
Remélem idén nem lesz annyi sérülése mint tavaly, mert az nem csak neki volna rossz, hanem egyenesen a világ vége lenne a csapatnak!
Remélem idén nem lesz annyi sérülése mint tavaly, mert az nem csak neki volna rossz, hanem egyenesen a világ vége lenne a csapatnak!