2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem ez a stream nem működik másnak igen?Xavi írta:Találtam streamet is és még nem is szaggat, teljesen élvezhető: [url]mms://freetv.88ball.com/free-tv[/url]
És nem ilyen erőltetett menetben...redlions írta:Kevesebb sérüléssel...Zsolti írta:Szerintem jó lenne ez a katalán válogatott!Sok jó játékos született ám ezen a területen.pl:Puyol,Luque,Xavi,Gerard,Curo Torres,Lopo,Damiá,Sergio,stb... szóval össze lehetne hozni egy egészen pofás kis csapatot.
Kevesebb sérüléssel...Zsolti írta:Szerintem jó lenne ez a katalán válogatott!Sok jó játékos született ám ezen a területen.pl:Puyol,Luque,Xavi,Gerard,Curo Torres,Lopo,Damiá,Sergio,stb... szóval össze lehetne hozni egy egészen pofás kis csapatot.
Ezt nem mondod komolyan???barcafan írta:Ha értem a meccs logikáját akkor azok akik Katalónia területén születtek...Melkor írta:Ha befejeztétek a vitát, akkor akár a mecccről is írhatnánk![]()
![]()
Kik lesznek ott a Barcából?
Ez a "katalán válogatott" volt!!!!Ronaldinho 17 írta:Hát B -csapattal nem sok jóra számítottam,de az argentínok is B csapattal vannak,reméltem hogy azért így is nyerünk erre 0-2![]()
ezt buktuk sajnos