Azért nem isten, de tényleg nagyon jó játékos. Ha isten, akkor Ronaldinho (ez egyébként is az ő topicja...)Charlie írta:Lampard 1 isten,a lövőtechnikája hihetetlen.Nagyon jó játékos,nagyon jó lenne a Barcába,az ő megszerzése impoossible,bármely klubnak.
C.
Ronaldinho Gauchó #2
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez így van! Sot, o azok kozé az angol parasztok kozé tartozik, akit nem utállok.(annyira)Eszter21 írta:Lampard egyáltalán nem őrült és szerintem a világ egyik legjobb középpályásaBarcaforever írta:Csak egy ien örült angol hiányozna az így sérült keretnek..............Boixos írta: biztos vhogy megérezte.
-
- Llegenda del Barça
még mielőtt leszerveznénk a lampardot felkoncolók csapatát, azért nála nem arról szoktak szólni a hírek, h állandóan gallyazna. nem is nagyon rúgnak róla szabadot .
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Lampard egyáltalán nem őrült és szerintem a világ egyik legjobb középpályásaBarcaforever írta:Csak egy ien örült angol hiányozna az így sérült keretnek..............Boixos írta:biztos vhogy megérezte.Eszter21 írta: Nem is tudom honnan gondoltad...
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Csak egy ien örült angol hiányozna az így sérült keretnek..............Boixos írta:biztos vhogy megérezte.Eszter21 írta:Nem is tudom honnan gondoltad...redlions írta: Tudtam...

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Tudtam...Eszter21 írta:Ha Ronaldinhonak törné el a bokáját megfojtanám...redlions írta:Ronnie ellen is?Eszter21 írta:Lampard egyáltalán nem paraszt...
Bárkivel előfordulhatott volna...

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ronnie ellen is?Eszter21 írta:Lampard egyáltalán nem paraszt...
Bárkivel előfordulhatott volna...

By red
- Charlie
- Öreg Harcos
Lampard ilyet tenne Xavival vagy Decoval,vagy bárkivel akkor tuti felkeresném egy este,egy zongorahúr társaságában!Boixos írta:azért nem erről híres a lampard, de ha ilyet csinálna, bemennének érte a pályára. mint annak idején, amikor a goicoetxea kettétörte a maradonáét.
C.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Lampard elnézést kért(jan.2)
A Chelsea angol válogatott középpályása Frank Lampard bocsánatot kért a sajtón keresztül Xabi Alonsotól.
Lampard a tegnapi mérkõzésen hátulról becsúszva eltalálta Alonso bokáját. A spanyol középpályás nem tudta folytatni a mérkõzést, és késõbb az orvosok megállapították, hogy Alonso bokája eltört.
"Nagyon sajnálom a tegnapi esetet, mert nem akartam sérülést okozni Alonsonak. Hallottam, hogy eltört a bokája, ez szörnyû. Nem értem hogyan történt ez az egész. Remélem minnél hamarabb rendbejön, jobbulást kívánok neki." -nyilatkozta Lampard.
ha nalunk is ez a paraszt csinal egy ilyet lefejelem
A Chelsea angol válogatott középpályása Frank Lampard bocsánatot kért a sajtón keresztül Xabi Alonsotól.
Lampard a tegnapi mérkõzésen hátulról becsúszva eltalálta Alonso bokáját. A spanyol középpályás nem tudta folytatni a mérkõzést, és késõbb az orvosok megállapították, hogy Alonso bokája eltört.
"Nagyon sajnálom a tegnapi esetet, mert nem akartam sérülést okozni Alonsonak. Hallottam, hogy eltört a bokája, ez szörnyû. Nem értem hogyan történt ez az egész. Remélem minnél hamarabb rendbejön, jobbulást kívánok neki." -nyilatkozta Lampard.
ha nalunk is ez a paraszt csinal egy ilyet lefejelem
Tiziano Crudeli fan 

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Átírva??Enrique írta: Bizony... Reménykedunk... Mint Csokonai...![]()
Ronaldinho Gauchó-hoz
By red
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Bizony... Reménykedunk... Mint Csokonai...LG írta:Sztem nem játszott most se rosszul, csak nem rugta a golokat, de tavaly is tavasszal kezdte, tehát reménykedunk!!!Enrique írta:Baj lesz ha nem játszik jól. Még szép hogy baj. Az a dolga...Eszter21 írta: Szerintem jó lesz, de ha nem az sem olyan nagy baj...
A lényeg, hogy a Chelsea ellen hozza a formáját...

Sztem nem játszott most se rosszul, csak nem rugta a golokat, de tavaly is tavasszal kezdte, tehát reménykedunk!!!Enrique írta:Baj lesz ha nem játszik jól. Még szép hogy baj. Az a dolga...Eszter21 írta:Szerintem jó lesz, de ha nem az sem olyan nagy baj...Charlie írta: Van ez így,ajánlom hogy vmi bombaformával rukkoljon elő a tengerallattjárók ellen.
C.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Baj lesz ha nem játszik jól. Még szép hogy baj. Az a dolga...Eszter21 írta:Szerintem jó lesz, de ha nem az sem olyan nagy baj...Charlie írta:Van ez így,ajánlom hogy vmi bombaformával rukkoljon elő a tengerallattjárók ellen.redlions írta:Az őszi teljesítménye alapján - sajnos - nem érthetetlen...
C.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem jó lesz, de ha nem az sem olyan nagy baj...Charlie írta:Van ez így,ajánlom hogy vmi bombaformával rukkoljon elő a tengerallattjárók ellen.redlions írta:Az őszi teljesítménye alapján - sajnos - nem érthetetlen...
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Énis bízom benne,ja és remélem hogy Riquelme is bizonyít ellenünk,de azért gólt ne rúgjon.redlions írta:Egyet értek.Charlie írta:Van ez így,ajánlom hogy vmi bombaformával rukkoljon elő a tengerallattjárók ellen.redlions írta:Az őszi teljesítménye alapján - sajnos - nem érthetetlen...
C.
-
- Barça B
ÁMENCharlie írta:Van ez így,ajánlom hogy vmi bombaformával rukkoljon elő a tengerallattjárók ellen.redlions írta:Az őszi teljesítménye alapján - sajnos - nem érthetetlen...
C.